ZETT93
Użytkownik
Reputacja: 11
JID: zett@gimpuj.info
Licencja: Copyright
Zaraz Cię wyciosam!
|
 |
« : 13.02.2009, 23:30:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
T0M3K
Użytkownik
Reputacja: 0
Licencja: CC-BY-NC
A jedliście kiedyś kota?
|
 |
« Odpowiedz #1 : 13.02.2009, 23:41:02 » |
|
PhotoShop CS 8.. No Ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danyeru
Użytkownik
Reputacja: 24
Honorowy Dawca Krwi
|
 |
« Odpowiedz #2 : 13.02.2009, 23:48:01 » |
|
Kurde... Już po aukcji... A tak chciałem się skusić na te profesjonalne przerysowania... 
|
|
|
|
|
|
I zapłoną piekielnym ogniem Wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatność na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania Wasze routery, a Wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout. to przez INSEKT'a Danyeru jest taki straszny
|
|
|
|
Paul
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : 14.02.2009, 00:20:59 » |
|
no rzeczywiście bardzo profesjonalna ta obróbka graficzna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deysu
Użytkownik
Nieskończoność to brak ograniczeń
|
 |
« Odpowiedz #4 : 14.02.2009, 02:00:48 » |
|
Najsmutniejsze jest to, że ludzie to kupują/zlecają mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cloud
√ ι ק
Reputacja: 17
Hardcore Storyteller
|
 |
« Odpowiedz #5 : 14.02.2009, 09:57:19 » |
|
Hmm...cóż za profesjonalizm  . PhotoShop CS 8.. No Ciekawe... No właśnie, nieźle koleś w przyszłość poleciał.
|
|
|
|
|
|
Już nie przyjmuję zleceń wszelakich  
|
|
|
|
madlain
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : 14.02.2009, 11:07:36 » |
|
No to zakładam interes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
Reputacja: 4
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #7 : 14.02.2009, 11:49:05 » |
|
a ja sie posmieje!  Nie mam ograniczeń Owszem ma - i to glownie przy samoocenie xD w stadnardowej postaci Jakiej postaci? wybielenie zębów ,zmiana koloru włosów ,blablabla... ,retusz niedoskonałoSci cery Zaraz a czy tego nie usi umiec kazdy obecnie fotograf zawodowy? czy nie tym przypadkiem sie zajmuja takze? Ten ciec to chyba w zyciu nie wyszedl z domu sprawdzic co sie na swiecie dzieje xD No i te jego zdjecia osob ktore korzystaly z jego uslug - bardzo jestem ciekaw czy ma ich pozwolenie XD Swoja droga PS CS8 moze miec! Jak pojechal do ruskich to takiemu cieciowi by nawet tetrisa jako nowosc sprzedali xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #8 : 14.02.2009, 12:02:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZETT93
Użytkownik
Reputacja: 11
JID: zett@gimpuj.info
Zaraz Cię wyciosam!
|
 |
« Odpowiedz #9 : 14.02.2009, 12:17:53 » |
|
Najdziwniejsze jest to, że ludzie na to idą...  Swoją drogą, może też założę xD Żarty oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myron
√ ι ק
Reputacja: 17
|
 |
« Odpowiedz #10 : 15.02.2009, 01:34:07 » |
|
Najdziwniejsze jest to, że ludzie na to idą...
Co w tym dziwnego? Ty znasz się w jakimś stopniu na grafice i nie kupiłbyś tego typu obróbki, ale dla ponad 99% ludzi tego typu fotomontaże/retusze są niewykonalne. Spójrz na to z innej strony, gdy samochód Ci się zepsuje kiedy jedziesz w trasie, dzwonisz po pomoc drogową, która odwozi samochód do serwisu (oczywiście zakładając, że nie jesteś mechanikiem samochodowym i nie znasz się na tyle by samemu naprawiać usterkę). Mało tego, jeżeli jeździsz Lexusem to z pewnością stać Cię na autoryzowany serwis i oddajesz samochód do ASO, a jeżeli jeździsz Polonezem to oddajesz do najbliższego pseudo warsztatu u pana Mietka w garażu. I właśnie takimi panami Mietkami są Ci graficy z allegro. W gruncie rzeczy też są potrzebni!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziomioslaw
Administrator
Reputacja: 46
JID: ziomioslaw@jabber.org
Cyklista Apokalipsy
|
 |
« Odpowiedz #11 : 15.02.2009, 10:56:42 » |
|
Raczej żerują na ludzkiej niewiedzy. Lepiej by było, jakby nieznający się uczyli się od razu od kogoś kto umie dużo więcej jak oni sami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gozer666.
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #12 : 16.02.2009, 00:43:14 » |
|
Może nie jestem jakimś fachowcem od obróbki obrazu ale niektóre z tych profesjonalnych fotomontaży to ja mogę zrobić w telefonie 
|
|
|
|
|
|
Zapraszam na moją nędzną stronę O mnie i zainteresowania się reklamami   
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #13 : 16.02.2009, 11:00:19 » |
|
to zaloz mobilny interes 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gajek
Użytkownik
Licencja: CC-NC-BY-SA
Pogadam z każdym pedofilem :3
|
 |
« Odpowiedz #14 : 19.02.2009, 00:01:33 » |
|
Dobra mniejsza z tą gwiazdą retuszowania. Wyjaśnijcie mi czemu ludzie chcą wyglądać jak cholerne lalki, wystarczy wejść na te nasze klasy, fotki, grona i inne śmieci i każdy retuszuje się by wyglądać jak lalka jakaś. O taki retusz mi chodzi właśnie... Po co takie coś robić? http://ah85.w.interia.pl/STRONA/obraz4.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #15 : 19.02.2009, 09:32:20 » |
|
Kompleksy. W sieci mozesz byc kim chcesz i jaki chcesz i to wyjasnia dlaczego sobie tak nadrabiaja. Imho strasznie glupie to jest no ale niech kazdy sie usztucznia na swoja modle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #16 : 19.02.2009, 11:16:28 » |
|
Połowę z tych przeróbek (jeśli nie wszystkie) wykonałabym sama na podstawie może dwóch tutoriali z forum, chociaż dopiero zaczynam :P Masakra, myślałam, że chociaż poziom usługi będzie wyższy. Jak ten koleś zajmuje się obróbką grafiki profesjonalnie, to ja nie mam pytań. Żaden szanujący się pracodawca nie zatrudniłby takiego "profesjonalisty". Dla mnie żenada, retusze koszmarnie sztuczne, kompozycje fotomontaży tragiczne. Ja się dziwię ludziom, że idą na takie coś. Przy takim zalewie graficznych przeróbek w gazetach, na bilboardach, w reklamach, filmach ja na prawdę nie rozumiem, że nie potrafią odróżnić profesjonalisty od zwykłego amatora żerującego na ich naiwności, który program graficzny ma może tak długo jak ja ;/
edit: @ EN - jedna sprawa to być kim się chce usuwając sobie pryszcze, zmieniając kolor oczu i zębów, ewentualnie wyszczuplając się - no dobra, to jeszcze przejdzie, ale druga to robienie z siebie pajaca na oczach wszystkich :P No bo ja na przykład nie wrzuciłabym do sieci swojego zdjęcia, na którym wyglądam jak przestylizowana lalka Barbie xD Trochę to głupie, przecież każdy wie, że takie zdjęcie nie może być prawdziwe, więc jaki jest sens we wrzucaniu takiego badziewia do Internetu?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 19.02.2009, 11:27:57 wysłane przez noeemi83 »
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #17 : 19.02.2009, 15:10:54 » |
|
Jak nalozyzysz 5 cm tapety wg zasady "szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla" to moze i wyjdzie cos takiego  Sensu to zadnego nie ma - takie laski zdarzaja sie rownie czesto co 6 w totka. Czesciej te wytapetowane 40stoma warstwami. btw. to z "przestyrylizowana" bylo potezne - wykorzystam kiedys ten tekst cos czuje  A odnosnie tematu: Ludzie pomimo ze otaczaja ich te wszystko pr0 reklamy etc. nadal sie nabieraja na zasadzie: "gluchego spiewac nie nauczysz". Dla nich to wszystko jedno i to samo. Estetyka jest dla nich zamieniona z pojeciem moda i co gorsza vox populi lansuje to podejscie do oporu nie tlumaczac jednoczesnie nic poza tym. Ubierajcie sie w pomaranczowe spodniczki - nie wazne ze nie pasuja wam do wiazanych szpilek chociazby! Musicie je miec bo taka jest moda. No i pozniej widuje sie takie wytwory nieskrepowanej wyobrazni jak na obrazach surrealistow. Ale my tego nie zmienimy. Raczej radzilbym sie zastanowic nad czyms innym: Dostosowanie sie do panujacych warunkow jest cecha wszystkich gatunkow i prawem natury. Czy nie nalezy zatem korzystac z tego jednoczesnie wplatajac coraz wiecej estetyki? Nie podejrzewam o takie dzialania i sposob myslenia tych cudotworcow z allegro ale jednak to pytanie mnie zastanawia. Koncze bo sie rozpisalem do oporu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gajek
Użytkownik
Pogadam z każdym pedofilem :3
|
 |
« Odpowiedz #18 : 19.02.2009, 16:06:53 » |
|
hahaha apropo mody, widzieliście te koszulki co teraz "szałowe" dziewuchy kupują? Ja nie wiem czy one są jakieś głupie i nie zauważają różnicy czy po prostu myślą, że "sweat" oznacza to samo co "sweet". Tak, są koszulki z napisem różowym na czarnym tle "SWEAT" - jak to zobaczyłem to padłem, ale dziewczyna nie wiedziała -i dalej nie wie- o co chodzi ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #19 : 19.02.2009, 16:44:25 » |
|
@ Gajek, LOL, no co ty chcesz, "słit" to "słit", nieważne jak się pisze xD xD Ważne, że koszulka jest "trędi" :D Ja osobiście nadal twierdzę, że podstawy chociażby angielskiego przydają się wszędzie, nawet przy kupnie koszulki... xD A propo koszulek i mody - mam chłopcy coś specjalnie dla was xD http://www.gimpuj.info/replacement.png@ EN, nie "przestyrylizowana" tylko "przestylizowana" xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deysu
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #20 : 19.02.2009, 17:20:33 » |
|
@ Gajek, LOL, no co ty chcesz, "słit" to "słit", nieważne jak się pisze xD xD Ważne, że koszulka jest "trędi"  Ja osobiście nadal twierdzę, że podstawy chociażby angielskiego przydają się wszędzie, nawet przy kupnie koszulki... xD A propo koszulek i mody - mam chłopcy coś specjalnie dla was xD http://www.gimpuj.info/replacement.png@ EN, nie "przestyrylizowana" tylko "przestylizowana" xD o nieee  xD co za koszulka, noeemi sama robiłaś? Co do tematu słit, teraz zauważalny jest duży przyrost głupoty i potrzeby bycia fajnym, więc nie liczy się wiedza czy wykształcenie - tylko dobry imidż, bo przecież trzeba wyglądać. A kobiety(?), bo to najczęściej one robią retusz swoich zdjęć, są poprostu niedowartościowane i może właśnie przez swój wygląd zostały odrzucone przez otaczające je otoczenie i poprostu chcą "być fajne w sieci". Najgorsze jest to, że te słodkie idiotki są mega głupie, bo po co mieć coś w głowie skoro można tyłkiem pokręcić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #21 : 19.02.2009, 17:45:10 » |
|
Tak jeszcze wtrącę, że jest właśnie tak jak piszecie - mnie się wydaje, że dla niektórych słowo "sweat" to jednak to samo co "sweet", tylko pisane inaczej i dlatego bardziej... kul >:P
@ Madafakamaker (kurcze prawie palce połamałam xD) linka do koszulki dostałam od koleżanki, ponoć znalazła na jakiejś zagranicznej stronie, ale ręki sobie uciąć nie dam ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arek93
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : 19.02.2009, 17:48:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #23 : 19.02.2009, 20:19:00 » |
|
koszulka potezna xD a ja przeycztalem sterylizowana i mi sie spodobalo xD nie ma to jak szybkie czytanie xD Moi drodzy odbiegamy od tematu. Ale skoro juz jestesmy przy ciuchach to mnie razi w swiatopoglad to bycie "trędi". Przy londynie np jestesmy wiocha totalna. Nadruki na koszulkach bez polotu bez pomyslu - badziew ale popularny. Ja rozumiem ze ciuchy designerskie kosztuja duzo, ale coz jest za problem zlecic komus znajomemu kto zajmuje sie grafika zeby nam przygotowal nadruk? i pozniej odprasowanka albo do specjalistycznej firmy i mamy designerki ciuch za okolo polowe sumy i na dodatek niepowtarzalny!  Bezrozumny i na dodatek trywialny konsumpcjoanizm mnie juz totalnie mierzi - a was? Moda staje sie zlem koniecznym, bo obecnie liczy sie metka i cena a nie estetyka. I gdyby tak dac worek i kawal liny z metkami na pol metra - to daje dyche ze 1/10 zalozy jak zauwazy ze w tym sie teraz chodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sooly
Emeryt
Reputacja: 9
|
 |
« Odpowiedz #24 : 19.02.2009, 20:47:51 » |
|
Ja rozumiem ze ciuchy designerskie kosztuja duzo, ale coz jest za problem zlecic komus znajomemu kto zajmuje sie grafika zeby nam przygotowal nadruk? i pozniej odprasowanka albo do specjalistycznej firmy i mamy designerki ciuch za okolo polowe sumy i na dodatek niepowtarzalny!  Ja jak zaczynałem się bawić GIMP-em i ściągałem różne fajne vector brushe to też wpadłem na taki pomysł.  A jesli chodzi o ten kurs to mam dziwne wrażenie, że autorką jest ta pani, albo ktoś bezczelnie ukradł jej zdjęcie. Chodzi o drugą odpowiedź w tym tutorialu. Po prostu oglądając efekty zamieszczone pod kursem miałem wrażenie, że część z nich już gdzieś widziałem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #25 : 19.02.2009, 20:55:36 » |
|
Moi drodzy odbiegamy od tematu. Ale skoro juz jestesmy przy ciuchach (...) No to jest dobre xD xD Co do Twojego stwierdzenia nt. mody to zgadzam sie w zupełności. Najgorsze jest to, że potem chodzą po ulicach takie klony, których nie można rozróżnić, bo wyglądają identycznie. Zero własnego stylu, zero pomysłu na siebie tylko kopiowanie innych, bo "to jest właśnie modne i trzeba to nosić". A im droższe, tym lepsze. Nieważnie, że pasek materiału szerokości 10 cm robiący za spódniczkę kosztuje 200zł - jest modny i trzeba to mieć. A już totalnie mnie na łopatki rozkłada ta dziwna wśród blondynek moda na róż o.O Z pewnością większość zauważyła, że praktycznie każda blondyna ma na sobie coś różowego. To wręcz zakrawa na obsesję, a ja pytam, czemu ma ta dziwna moda służyć? Może facetów to kręci, ale dla mnie co za dużo to niezdrowo, a jak na każdym kroku widzi się blond w wydaniu pink to się dosłownie wszystkiego odechciewa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #26 : 19.02.2009, 21:00:15 » |
|
dojdzie z czasem prawo doboru naturalnego - brunetki beda ciekawsze i wyginie rozowa zaraza  Co do tamtej osoby to pewnosci nie mamy wiec sprawa stoi w miejscu zreszta niech robi co jej sie chce - chce zerowac na naiwniakach to niech zeruje myslac ze jest pr0  Ale ja zauwazam takze gorsza rzecz - ze w wiekszosci jeszcze niedawno calkowicie zamknietych subkultur pojawiaja sie odpowiedniki takich zachowan i lamerstwo sie szerzy! Ja wam mowie - prezyjdzie lord vader i jak pusci charczacego piarda to klony popadaja na zawal xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deysu
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #27 : 20.02.2009, 00:21:23 » |
|
dojdzie z czasem prawo doboru naturalnego - brunetki beda ciekawsze i wyginie rozowa zaraza  Co do tamtej osoby to pewnosci nie mamy wiec sprawa stoi w miejscu zreszta niech robi co jej sie chce - chce zerowac na naiwniakach to niech zeruje myslac ze jest pr0  Ale ja zauwazam takze gorsza rzecz - ze w wiekszosci jeszcze niedawno calkowicie zamknietych subkultur pojawiaja sie odpowiedniki takich zachowan i lamerstwo sie szerzy! Ja wam mowie - prezyjdzie lord vader i jak pusci charczacego piarda to klony popadaja na zawal xD To już chyba lepiej Voldemort xD Może ktoś założy osobny temat a propo blondynek, pustych dziewczynek, głupich idiotynek, subkulturodizajnerynek i modnisinek oraz o tym co jest trendi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nose4s
√ ι ק
Reputacja: 6
JID: moses@jabster.pl
Troll magister dyplomowany ;)
|
 |
« Odpowiedz #28 : 20.02.2009, 00:57:32 » |
|
niezły off topic, to ja wrzucę swoje dwa grosze, na moje szczęście jest w mojej klasie 7 blondynek ,żadna nie chodzi w różu, zazwyczaj<i bogu dzięki> w tym 4 są dość mądre,poziom taki jak ja a ja najgorszy nie jestem, co prawda cztery z nich< i nie koniecznie te pierwej wymienione cztery> nie są do końca czystymi blondynkami<jeśli chodzi o kolor włosów> ale...za to mój kuzynek paradował kiedyś z koszulka z wielkim napisem "bitch club" <moim konikiem jest nimiecki, ale chyba dobrze zrozumiałem <ninja>>...nie wiem co w tak narzekacie na te blondynki, nie wszystkie są takie głupie, ale mi i tak bardziej przypadają do gustu brunetki... uff ale się rozpisałem...prawie mini felieton
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #29 : 20.02.2009, 09:38:47 » |
|
tu nie chodzi o blondynka czy nie - jakie to ma znaczenie w dobie zmieniania koloru wlosow raz na miesiac? Ale chodzi o postepujace symptomy stadnego oglupienia w spoleczenstwie. na kij nowy temat? w koncu starego mniej wiecej sie trzymamy - bo dla takich wlasnie osobnikow istnieja te "magiki fotoszopa" xD A na temat takich wlasnie trendi idiotek:  W sieci znalezione wiec nie do mnie zale i bole XD A tak z dobrego serca radze tu zerknac - szczegolnie paniom  http://excluzive.pl/styl/marc-jacobs/9109 Hahahaha znow sobie jajka robie. stary styl nowego NY to bylo cos podobnego do naszego kociokwiku tylko ze tam kazdy chcial byc inny w tlumie a tu kazdy chce byc taki sam - moze kwestia komunizmu przetrwala w genach? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 20.02.2009, 09:56:42 wysłane przez EN »
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #30 : 21.02.2009, 01:12:48 » |
|
Te "panie" to w ilości 1 widzę :P A ja tam wolę na sportowo >:P Choć nie powiem, kieckę czasem włożyć wypada. A w ogóle EN co Ty z moimi oczami zrobiłeś tą fotką... xDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #31 : 21.02.2009, 10:05:36 » |
|
Ale nie tylko Ty to czytasz  500 obejrzen tematu to jednak nie mogli byc sami faceci i Ty  Ale i styl sportowy moze byc elegancki - ba trzeba laczyc style tylko z glowa  oj tam to zdjecie nic wielkiego - zlapalem manka spod budki z piwem i poprosilem zeby zapozowal. Jak Misza wyjal kalasza to nawet przestal protestowac ze za zimno jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #32 : 21.02.2009, 11:21:49 » |
|
Haha, a jednak sie wydało, że ta fotka to Twoja robota xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adarn
√ ι ק
Reputacja: 3
Parówkowym skrytożercą mówimy NIE!
|
 |
« Odpowiedz #33 : 21.02.2009, 11:44:55 » |
|
to zaloz mobilny interes Wszystko zależy od mocy obliczeniowej telefonu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joten8
Użytkownik
Reputacja: 1
Nie ma mnie... Przerzucam się na PS'a.
|
 |
« Odpowiedz #34 : 21.02.2009, 13:21:54 » |
|
Tam większość efektów to te które przedstawiacie na forum. Albo on je stąd wziął, albo wy bierzecie z tego samego źródła co on.
|
|
|
|
|
|
Nie ma mnie... Przerzucam się na PS'a.
|
|
|
Nose4s
√ ι ק
Reputacja: 6
JID: moses@jabster.pl
Troll magister dyplomowany ;)
|
 |
« Odpowiedz #35 : 21.02.2009, 13:28:05 » |
|
ja uważam ze on wziął je stąd, ale kto wie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #36 : 21.02.2009, 16:38:13 » |
|
wzial stad na bank i tylko stad co dowodzi jego pr0sowania. PFUG jest albo pierwszy ("gimp forum" albo dla rejonu "polska")albo drugi na liscie (bo gimp.org jest  ) wyszukiwania. Na temat zawartosci gimp.org sie nie wypowiem bo mi neo blokuje serwer takze ciezko porownac czy jest tam wiecej niz tu - a sadze ze jest znacznie wiecej. Poza tym Joten moze nie zauwazyles ale to co Ci "spezjaliżdzi" robia to jest pozbawione estetyki i to jest partactwo po prostu. btw: "Ożywianie Obrazka" jest chyba autorstwa nossa i bylo zaznaczone copyright(chyba.) "Dadawanie Różnych Ramek Do Zdjęć" "Głębia Ostrości" pachnie mi robota http://www.gimpuj.info/index.php/topic,7431.0.html http://www.gimpuj.info/index.php/topic,7975.0.html a tu mamy do czynienia z copyrightem na 100%. tego pozal sie boze kursu nie mam wiec i porownac dokladnie nie moge ale cos mi sie widzi ze to sa po porstu skopiowane (doslownie) tuty z forum i tyle. pocieszajace jest to ze ludzie mysla uzywajac google chociazby: http://allegro.pl/show_user.php?uid=12389785&type=fb_sellerhttp://allegro.pl/item559345629_retusz_zdjec_kolaz_fotomontaz_zobacz_sam.htmlzerknijcie na NIETYPOWA OBROBKE FOTOGRAFII TOZ JA GO BYM OKALECZYL! TOZ HDR I DRI MA JUZ NAZWE! I tak juz jest ze nisza sie tworzy na tanie badziewie i dlatego istnieja takie cudaki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noeemi83
Użytkownik
~~<;
|
 |
« Odpowiedz #37 : 21.02.2009, 18:03:28 » |
|
No ja jeszcze dodam, że ten ktoś był na tyle bezczelny, że nawet fotek do pracy mu się szukać nie chciało tylko wszystko zerżnął stąd. A najśmieszniejsze jest to, że tam sobie zastrzega wszelkie prawa itp., i że on sam jest autorem kursu czy jakoś tak (przepraszam, nie chce mi się wchodzić raz jeszcze aby skopiować, bo mam dziś straszną zamułke na necie - sobota). Żenada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adarn
√ ι ק
Reputacja: 3
Parówkowym skrytożercą mówimy NIE!
|
 |
« Odpowiedz #38 : 21.02.2009, 22:19:00 » |
|
wzial stad na bank Tera banki już przecież nie są pewne... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|