Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Załamanie...  (Przeczytany 2258 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Madzialena
Użytkownik

Reputacja: 8 Offline Offline

GIMP: 2.8
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

I told you I'm a psycho @.@

« : 29.07.2012, 11:36:57 »

Mam załamanie nerwowo-psychiczno-pomysłowe.
Jak się za coś biorę to tego nie mogę skończyć, mimo iż wszyscy twierdzą że to jest dobre to ja mówię że to jest do dupy Smutny
Nie umiem się zebrać do kupy a już o zrobieniu czegokolwiek nie mówię Smutny Nie wiem co jest grane ale to mnie już zaczyna wnerwiać...jak tak mieliście to powiedzcie jak się tego pozbyć  :|

Prawda jest w oczach.I często w głosie, ale trzeba słuchać uważnie"-Robert Ludlum
Sygnaturki Chichot
Webdesign Duży uśmiech
Żaba
Użytkownik

Reputacja: 5 Offline Offline

Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Żaba

« Odpowiedz #1 : 29.07.2012, 11:59:01 »

Ehh... rozumiem. Ja tak mam zwykle w wakacje. Nicnierobieine przez kilkanaście dni jest naprawdę dołujące. A najgorsze jest to, że cały czas robię sobie plany, że zrobię to, czy tamto... Wiesz co zrobiłam? Obejrzałam ,,Dzień Świra", co spowodowało kompletne załamanie i... stwierdziłam że tak być nie może i trzeba coś zrobić. zaczęłam biegać i jeździć na rowerze Chichot Wiem, wydaje się to dziwne ale pomaga... Lepsze to, niż siedzieć i nic nie robić.

~Żaba

Cytat: Hasia
-Siema. Jak zrobić kanapkę z pomidorem? -Bierzesz chleb, kroisz, smarujesz masłem, kroisz pomidora i kładziesz na chlebie. -Dzięki, a jak zrobić kanapkę z ogórkiem?
kon
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.10
Galeria Użytkownika

Zwei -Stein

« Odpowiedz #2 : 29.07.2012, 14:04:07 »

Mam załamanie nerwowo-psychiczno-pomysłowe.
-Najlepsze na te przypadlosc jest jej brak.Wszystko przemija...kac tez.
tofatodi
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 29.07.2012, 15:09:15 »

Na takie rzeczy tak jak na kaca najlepsza jest praca! Do pracy rodacy. Za dużo wolnego czasu szkodzi.
Namae
Użytkownik

Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Let's go!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : 29.07.2012, 17:33:22 »

Na takie rzeczy tak jak na kaca najlepsza jest praca! Do pracy rodacy. Za dużo wolnego czasu szkodzi.

Podbijam! Dlatego dzieci kochane nie leniuchujemy w wakacje tylko szukamy kreatywnych(albo i nie) zajęć. Byleby nie siedzieć na czetereach literach z wyłączonym mózgiem Chichot
Amos01
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Amos01

« Odpowiedz #5 : 29.07.2012, 18:42:04 »

Polecam pozbierać sobie po stronach tutoriale do gimpa, porobić co najmniej po jednym na dzień. Oglądać streamy, czytać prasę. Próbuj na wiele sposobów, a nuż coś Ci podpasuje i znajdziesz sobie kreatywne, gimpowe zajęcie. Chichot
Madzialena
Użytkownik

Reputacja: 8 Offline Offline

Galeria Użytkownika

I told you I'm a psycho @.@

« Odpowiedz #6 : 29.07.2012, 19:14:59 »

Nie powiem że nic nie robię bo właśnie zaczynam czytać 6 książkę Mrugnięcie
zawsze jednak mogłam się po prostu wypalić i muszę to przeczekać...

Prawda jest w oczach.I często w głosie, ale trzeba słuchać uważnie"-Robert Ludlum
Sygnaturki Chichot
Webdesign Duży uśmiech
Gacko
Emeryt

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #7 : 29.07.2012, 21:24:52 »

Magda, z wypaleniem to spróbuj zrobić szkic rysunek albo coś podobnego, na podstawie jakiegoś tekstu w książce. Nie sądzę, byś bezmyślnie czytała bez wyobraźni Mrugnięcie

Poczytaj teorie spiskowe, popróbuj coś w tym kierunku. Zainteresuj się inną kulturą (polecam arabską i hinduską, naprawdę sporo ciekawego). Popatrz na jakiś język, może Cię zainteresuje i chociaż parę słówek zapamiętasz. Przy okazji zaczepiasz o kultury, subkultury, skąd się język wywodzi i masz kolejny punkt zaczepienia. Posłuchaj odmiennych gatunków muzyki, a jak już Cię zainteresuje - spróbuj stworzyć własną ilustracyjną interpretację or sth. Obejrzyj jakiś film, może jakaś nietypowa sytuacja, kadr Cię zainteresuje i zrobisz swoją wersję?
Przyznam, że raz mnie uratowało z takiego stanu Rab Ne Bana Di Jodi - hinduska produkcja, romansidło. Miałem wrażenie, że mam kompletnie inne spojrzenie na świat i warto zainteresować się czymś nowym.

Jak się wypalam to takie tricki mi bardzo pomagają i Tobie polecam popróbować któreś z tych. A jak już jest kompletne dno to do ludzi idę i zaczynam wszystko od nowa Duży uśmiech

Jak nie to powyżej, to mogę podrzucić Ci jakieś linki do subskrybowania. które być może Cię zainteresują i popchną do działania z pomysłami czy coś podobnego (a trochę tego mam Mrugnięcie). Jak Cię interesuje to mogę podesłać na PM jakieś ciekawe linki Uśmiech
Namae
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Let's go!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : 30.07.2012, 20:48:28 »

Poczytaj teorie spiskowe, popróbuj coś w tym kierunku.

Teorie spiskowe rzecz zaiste ciekawa, ale... radzę nie przesadzać, bo łatwo nabawić się paranoi Mrugnięcie
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Załamanie...
Skocz do: