hehe może i prawda z tymi odcieniami. widzę surową ocenę na poczatek co mnie cieszy.
najbardziej ze wszystkiego w tym co potrafię denerwuje mnie to, że nie potrafię dobrze obsługiwać ścieżek, które często się przydają (np. do stworzenia napisu). oprócz tego, jeśli chodzi o napis, który jest na obrazie, starałem się stworzyć coś w stylu 3D ale nie do końca mi wyszło. obejrzę i poczytam troche tutoriali może coś mi pomoże.
jeszcze uczę się dopracowywać GIF'y (w sensie że animacje)

co do tego, że barwy są jaskrawe - na początek zrobiłem napisy na kanale alfa a pozniej kombinowałem tło. jak uda mi się znaleźć projekt XCF to wrzucę go tu może ktoś mi zrobi inne, lepsze tło, i wyjaśni jak takie coś zrobić.
co do tego, że prostsze nie znaczy że gorsze, to może wstawię coś z painta i zobaczymy czy powiesz, że gorsze
używam grafiki do tego, by się bawić (no przecież o to tu między innymi chodzi) i do tego, by pokazać, że mogę się czegoś przydatnego nauczyć.
dlatego właśnie zarejestrowałem się na tym forum, by pokazać co potrafię i się czegoś nauczyćproszę o dalsze oceny