Właśnie chciałbym te przyciski całe zostawić tak jak są bo jak tak "naćkam" po prawej to mi zacnie się przewracać

Tym bardziej że później zrobi mi się jeszcze ciężej po prawej stronie, bo dojdzie mi podmenu w "o autorze". Przy "portfolio caly ten pasek dolnych ramek będzie wywalony może. Tak czy inaczej muszę tam czymś zapchać, ale nie mam pojęcia nadal czym. Siedzę, palę i zastanawiam się czy nie zdurniałem, że nie mogę nic wymyślić

Anyway dzięki za pomoc. Nad przesunięciem tam "under construction" też myślałem, tzn. żeby zrobić z tego miejsca taki obszar roboczy, ale jak się zastanowiłem to nie warto tego miejsca marnować na taką pierdołę widoczną raz na pół roku. A innego zastosowania na obszar roboczy nie widzę. Nie wiem, jeszcze tą myśl, za przeproszeniem filologów polonistyki
(or smthng like that), przemyślę.
Spróbuj usunąć gradient z pinkera i zrobić 1px uwypuklenie światłem padającym z kąta 45*.
Może overmousy na face, deva i mm w wyblakłym różu, który nabiera pełnego koloru po najechaniu?
Szczerze, to ja nie chce w ogóle tam tego napisu, bo jest zwyczajnie bezsensownym zapychaczem, i co gorsze
dużym zapychaczem. Nie wiem co tam wstawić ogólnie rzecz biorąc.
Overmousy owszem będą wjeżdżać w róż po najechaniu taki jak w reszcie strony jest. Nie chce robić dodatkowego różu, bo jak stwierdziłem, że stawiam na minimal względny to pomyślałem - co zawsze cieszyło dawniej? Ano to, że strona ożywała w jakiś sposób - chyba nikt temu nie zaprzeczy. A przy minimalu kolor pojawiający się w tym bw przez użytkownika będzie, mam taką nadzieję, i przyciągał i jednocześnie stwarzał złudzenie władzy nad tym co się dzieje. Czy się mylę jednak? Bo to taka moja prywatna opinia niesprawdzana.

Nadal czekam na pomysły, nawet najdziksze. Nawet na te bardziej, bo chyba zaczynam myśleć schematycznie.