Po co w ogóle się odzywasz skoro nie widzisz przestrzeni?
To może teraz mu pokaż jak to powinno wyglądać, jak na razie jesteś specem od wszystkiego, robiąc nic. Spójrz na to, co zrobiłeś z napisem, który masz w podpisie. Biorąc pod uwagę, że był on bez tła, musisz być naprawdę graficznym zerem, żeby po Twoich przeróbkach wyglądał tak jak teraz.
W porządku, w takim razie padam na kolana przed Wielkim Mistrzem. Zmieniłeś moje spojrzenie na sztukę, życie i w ogóle na cały świat. Dyskusja z Tobą jest metafizycznym, wręcz ekstatycznym doznaniem, ale niestety chyba na nią nie zasługuję jako taki przeciętny pacan, w końcu nie jestem w stanie wzbić się na takie wyżyny "intelektualne" jak Pan.
Dziękuję Ci za wszystko, naprawdę dziękuję, dzięki Tobie wreszcie poznałem wyższy wymiar stylu i dobrego smaku.
P.S. Tak, wiem Cloud, zaraz będziesz zmuszony to sprzątnąć.
Cloud: Nie będę tego sprzątał póki co. Ta dyskusja akurat idealnie ukazuje brak kultury Ravena, niech się wszyscy naoglądają :p. Usunę co najwyżej na życzenie autora tematu.Sooly: No mnie też trochę poniosło z tym "graficznym zerem", no ale każdy widzi jak jest. Przepraszam.
Cloud: E tam, tak cichaczem powiem, że w sumie to prawda :p. Poza tym Raven robi to notorycznie i już nie mogę czytać tych wyzwisk i kłótni.