Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: rotting_mind~sygny  (Przeczytany 11707 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
NexaT
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #42 : 03.05.2011, 18:23:19 »

Ta sygnaturka jest jak dla mnie słaba. Nałożyłeś render, jakieś tekstury, rozmyłeś je i koniec... Ta 2 wersja to totalna klapa. Ćwicz.

Cytat: INSEKT
Kto ma dużo reputacji, ten jest fajny  Cool
rotting_mind
Użytkownik

Galeria Użytkownika

rotting_mind

« Odpowiedz #43 : 03.05.2011, 20:39:21 »

Ta sygnaturka jest jak dla mnie słaba. Nałożyłeś render, jakieś tekstury, rozmyłeś je i koniec... Ta 2 wersja to totalna klapa. Ćwicz.

Chyba coś ci się koleś pomyliło. Już nie wspomnę o twoich wybitnych pracach w których jest tylko przerobiony stock Uśmiech 2 Na przykład ta porażka w twoim podpisie Chichot
Ale cóż. Obiecuję ci, że w tą sygne włożono więcej pracy niż w ciebie Uśmiech

intruz
Użytkownik

Reputacja: -15 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

disturbet

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #44 : 03.05.2011, 20:54:33 »

imo fajnie, ale nadal trochę zagorzale. Światło, leży. i kombinuj czasem też z kolorami. wybieraj jakieś kolory i dajesz kolory -> odwzorowania -> odwzorowywanie gradientu i jakiś ciekawy tryb warstwy, naprawdę fajne kolory można uzyskać, tyko pomyśleć. Mrugnięcie
A co do wersji sepia to tragiczna, kontrast może być podkręcił, ale i tak nie pasuje.

Simon1995
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Unstoppable

« Odpowiedz #45 : 03.05.2011, 21:43:54 »

Dobra to tak. Po pierwsze fatalna jakosc, rozciagniete to, zle zeskalowany render. Kolory beznadziejne ale coz to w koncu GIMP ciezko tu wyciagnac dobre kolory. Poza tym burdel na pracy, slabe efekty, nuda, brzydki render, flow zwalony i swiatlo slabe.

rotting_mind
Użytkownik

Galeria Użytkownika

rotting_mind

« Odpowiedz #46 : 03.05.2011, 22:01:50 »

Simon wydaje mi się, że nie może być jednocześnie praca nudna i być na niej burdelu Chichot
Jest jakiś poradnik odnośnie światła? ;> Bo niby próbuje coś ogarnąć z tego co napomkną w tutkach, maluje czarnym pędzlem, gdzie ma być ciemniej itp ale nadal tego nie rozumiem Smutny Może mi ktoś z tym pomóc? Na przykład wiadomością na gg, które mam podane.
Inna sprawa. Render nie był skalowany. On taki jest Uśmiech 2

Zaraz spróbuję urozmaicić to jakoś kolorystycznie, ale nic nie obiecuję. Co do wersji z sepią to wrzuciłem tak sobie Chichot Nie bijcie za nią, taka ot, ciekawostka.

NexaT
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #47 : 03.05.2011, 22:07:33 »

Chyba coś ci się koleś pomyliło. Już nie wspomnę o twoich wybitnych pracach w których jest tylko przerobiony stock Uśmiech 2 Na przykład ta porażka w twoim podpisie Chichot
Ale cóż. Obiecuję ci, że w tą sygne włożono więcej pracy niż w ciebie Uśmiech

"Koleś" wiesz co to wolność słowa? Ile ty masz lat? Osiem!? To było moje zdanie, i tutaj już nie będę oceniał tych twoich 'wybitnych' sygnatur, bo nie umiesz przyjąć konstruktywnej krytyki. Sygnaturki które robię może nie są dobre, ale ważne że mi się podobają... Nie jestem tak jak ty że zamiast robić sygnaturki dla siebie to robisz dla tego bur.. na forum. I te ostatnie zdanie mnie obraża więc za takie coś powinieneś dostać jakieś ostrzeżenie. Widać że forum wkracza w fazę 'dzieci neo'. Nie mówię że ja jestem jakiś dorosły ale w wieku 13 lat umiem się zachować i pisać normalnie, nie będę już odgrywał się za te ostatnie zdanie bo na takie "bachory" jak ty szkoda czasu.

Pozdrawiam i mam nadzieję że wyzdrowiejesz.

EDIT: Dopisze jeszcze że te twoje 'buźki', czy jak na to się mówi 'emotikony' pokazują jakim jesteś pokemonem. I nadal nie wiem co wy widzicie w tym żałosnym anime, ale są gusta i guściki.

Cytat: INSEKT
Kto ma dużo reputacji, ten jest fajny  Cool
Simon1995
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Unstoppable

« Odpowiedz #48 : 03.05.2011, 22:43:30 »

@up: Nie skomentuje nawet, powiem tylko, ze dajesz mi wiele powodow do smiechu... No a do autora tematu teraz. Co do swiatla to podstawowym bledem jest robienie go pedzlem. Tekstur uzywaj. Render jesli byl taki to lepiej takich níe uzywaj. Praca jest nudna, bo ma mdle kolory. Powtorze: nie przerabiaj tutkow z tego forum.

rotting_mind
Użytkownik

Galeria Użytkownika

rotting_mind

« Odpowiedz #49 : 04.05.2011, 10:30:36 »

NexaT nie chcę nikogo obrażać, ale jak czytam takie coś. To nie była twoja opinia, tylko napisałeś to, jakbyś był profesjonalistą i wiedział w 100% wszystko o precesie tworzenia tej sygnatury, ile pracy w nią włożono. Proszę bardzo. Mów, że beznadziejna, ale nie mów, że to praca zrobiona w 5min ot tak na odwal się.
Btw. emotikony to normalna rzecz, dla każdego a nie dla "pokemonów" jak to nazwałeś. Jak dodaję jakiś ryju to jak używasz choć odrobinę mózgu to odczytasz po tej jednej emotikonie sposób, w jaki wypowiedziałbym całe zdanie tobie w twarz. Czy byłoby śmiertelnie poważne, czy z uśmiechem itp. Po to są emoty.
Simion- dzięki za radę z tym światłem! Chichot Nie sądziłem, że tak to działa Uśmiech 2" W następnych pracach będę starał się dobierać wszystko odpowiednio, choć i tak nie może być idealnie. Zobaczymy, co zrodzę w najbliższym czasie.

Strony: 1 2 3 [4]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: rotting_mind~sygny
Skocz do: