No więc tak drogi Otaku, to iż zajmujesz się od roku grafiką nie musi oznaczać że codziennie dzień w dzień robiłeś sygny czy inną grafikę bo tak to się zwyczajnie nie da ( no chyba że jesteś robotem jeśli tak to Kitkat i na przerwę xD ) a teraz do rzeczy:
1. Sygnatura nie za bardzo mi się podoba, z racji prawie brakującego koloru taki bardzo posępny i struty ten kolor jest, błędy:

Błędem który od razu rzucił mi się w oczy jest kawałek brusha przy prawym rękawie nie roztarty i wygląda nie ciekawie

Kolorystyka pracy jest monotonna żadnego tam przebicia i głębi nie ma

Te paski w tle są ciekawe ale wyglądają sztucznie i nie kompozycyjnie

Render jest jakoś wtopiony a nie wtopiony takie złudzenie albo co

Uciąłeś mu głowę tak nie wolno, hmm... chociaż nawet mu dobrze z uciętą głową xD
Ocena:3/10
2. Jest to lepsza sygnatura, której kolorystyka odpowiada renderowi:

Render jest wtopiony, ale mimo wszystko odstaje od tła

tło jest takie sobie, kolorki fajne ale monotonne

Miejsce napisu i treść napisu pasuje, natomiast czcionka nie zbyt

Render Ma takie szarawe ponure barwy, można by jej oczęta trochę podsycić aby wyróżniały się czymś z tej pracy

w tle widzę linie mówiącą o nakładaniu warstw jest mało widoczna ale jednak widoczna
Ocena: 4/10
3. Lubisz Yaoi ?:

Render wtopiony ale coś cienko

Te bańki są fascynujące, bardzo ciekawy efekt

Tła nie mogę znaleźć w tej pracy z racji tego że napisy i linie wraz z bańkami zakryły go

Te tekstury przy nich nie przemawiają do mnie

Marchewka się świeci

<-- to nie błąd nawet fajnie się komponuje
Ocena: 5/10 <-- za bańki i marchewkę xD
4. Tak lubisz Yaoi:D:

Render wtopiony w miarę ładnie

Napis nie pasuje w ogóle

Naćkane C4D że aż brzydko wygląda

Banieczki <3

co to za tarcza za nimi ? Flaga ? Czy co to tam jest ?
Ocena: 5/10
5. Yaoi

:

Sygnatura ma jednolity kolor, niczym nie zaskakuje

Render dobrze wtopiony bynajmniej tego co obejmuje, bo ten obejmowany już wtopiony nie jest...

Zbyt różowo tutaj, pozmieniał bym trochę kolory

Napis trudno jest dostrzec
Ocena: 3/10
6. Life is Life <-- Maybe, Maybe that i think that life is lie ^ ^:

Sygnatura bardzo nastrojowa kolorystyka, pasuje do tekstu

Render wtopiony w miarę

Lewa strona naćkana jakimiś C4D teksturami i napis Life is Life a prawa strona skromna szara nie uzbrojona w nic po za teksturą chyba i brushami oraz napis... Ktoś pusty uznał by to za błąd ale ja uznaję to za ciekawy element w pracy Lewa strona Sygnatury ukazuje Czarne strony życia takie jak smutek, ból, nienawiść itp. a prawa strona czysta czyli Biała strona życia dobre uczucia w dobrym świecie...

Rękę je zamazała ta czarna sfera
Ocena: 7/10 <-- Duże przesłanie niesie ta praca ( bynajmniej dla mnie )
7. Otaku Polska:

Ten napis na środku w ramkach psuje wszystko

Render Ucięty

Po co komu podgląd Oczu i twarzy ? tylko całe tło zasłania

Czy to kanapa ? tam w tle ? O.o

Render słabo wtopiony, i tekstura przechodzi mu przez twarz, krycie 90% albo 95%
Ocena:2/10
8. Anioł z czerwonymi oczami ^ ^:

Skrzydła są ładnie wykonane, ale w miejscu łączenia pleców ze skrzydłami (wysokość łopatek) widać taką dziurę ze Smudge co nie wygląda ładnie

Render wtopiony ale też jakoś cienko

Ta biała poświata zasłania tło pracy

Ramka składa się z obgryzionego Prostokąta xD
Ocena:2,5/10
Miałeś do czynienia z grafiką od Roku ale trochę się leniłeś chyba przez ten rok, jednakże Trening czyni mistrza... Najlepsza Pracka LIFE IS LIFE bardzo ciekawa i ukazująca sporo treści do myślenia... więcej takich :]
ĆWICZ, ĆWICZ I ĆWICZ!
Nowe pracki wrzucaj od razu z chęcią ocenię

3m się