Przepraszam, ale gdy czytałem wypowiedzi Pana Johnykalesony to nie wytrzymałem i niestety muszę się wtrącić...
Wybaczcie że na nowo robię off top, ale jak widzę to co mówi JK to dostaję białej gorączki.

Nie dawaj postaci na środku!
A niby czemu to nie? Gdzie niby napisane jest że nie wolno tego robić? Nie każdy musi robić prace według narzucanych przez innych standardów!
Jeżeli jej/jemu się tak podoba, to niby dlaczego miała by tego nie robić?
Bardzo Cię przepraszam, ale często mieszasz ludziom w głowach przez to że sam jesteś słabo doinformowany! To już przechodzi ludzkie pojęcie te Twoje mądrości. Tak jak kiedyś walnąłeś jak łysy warkoczem o kant kuli z tym monokolorem w UB. A potem przez dobre kilka tygodni dzieci wrzeszczały:
"JA ROBIĘ UB W MONOKOLORZE BO TAK TRZEBA!"
A teraz rada ode mnie dla Ciebie:
Poczytaj, poćwicz, bierz przykład z bardziej doświadczonych od Ciebie a potem dopiero dawaj rady i mów co "można" a czego "nie można".
A tak w ogolę to nikt nie może powiedzieć że nie można czegoś robić w sztuce, bo nie wiem czy ktoś tutaj słyszał o czymś takim jak kreatywność.
I jeżeli moja kreatywność da mi taki pomysł by zrobić sygnaturkę do góry nogami, to to zrobię, nie ważne czy tak można czy tez nie można.
I tak na koniec powiem tez coś na temat tej całej akcji "Anty-Sygnatrki" ect... w której Pan JK również uczestniczy.
Cały czas tylko słyszę :
"Rzuć sygnaturki, nimi nic nie osiągniesz!"

I teraz takie pytanko do JK(i wszystkich którzy robią tą nagonkę na sygnaturki):
A UBmi coś osiągniesz? (JK mówi by rzucić sygny, ale UBow robi multum i jeszcze trochę, ale jako tego już mu nikt nie wypomina).

To by było na tyle tego nieznośnego spamu z mojej strony.

Teraz może ocenie prace MisyAmane by nie było ze tylko spamuje.

Miso!

Ocenie tylko Warewolf Tag ok?

A więc, sygnaturka jest cudowna.

Widzę że masz bardzo rozwiniętą inwencje twórczą i super koncepcję. : D
Zachwycił mnie ten nie standardowy rozmiar pracy oraz efekty.
Efekty są estetyczne i cudownie się zgrywają z renderem.
Jest ich nie za dużo i nie za mało. W sam raz!

Cudowny światłocień oraz głębia. Jedyne nad czym troszkę ubolewam to kolorystyka.
Jest niby dobra, ale jednak coś w niej mi nie pasuje... <aniolek>
Moim zdaniem środkowa praca prezentuje się najlepiej(bo ma najlepsze zestawienie kolorów).
Ogólnie, praca jest świetna!

To jest moje zdanie na temat tej pracy(i nie tylko pracy).
Mam nadzieję że pomogłem.
Gdybyś nie zrozumiał o co mi chodzi, lub chciał byś uzyskać jakieś inne informacje to pisz śmiało(na PW)!
Pozdrawiam,
~morth.
@SECONDHEARTBEAT
Fajne że masz mój cytat w opisie. ; D
Czyż bym stawał się sławny? xD