Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Testy szóstoklasisty [dyskusje]
Strony: [1] 2 3 ... 12
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Testy szóstoklasisty [dyskusje]  (Przeczytany 42965 razy)
intruz
Użytkownik

Reputacja: -15 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

disturbet

Zobacz profil WWW
« : 06.04.2010, 13:05:55 »

Zrobiłem taki temat w związku z nadchodzącymi testami szóstoklasisty.
Ja tam się trochę denerwuje, szczególnie że próbne nie poszły mi najlepiej a wam? Język

agape
√ ι ק

Reputacja: 5 Offline Offline

JID: nesq@gimpuj.info
Galeria Użytkownika

hejo

« Odpowiedz #1 : 06.04.2010, 13:08:17 »

Nie ma się czego bać, kiedy ja go pisałem, to zastanawiałem się czy nie napisać go na 0. Wyniki testu w niczym Ci nie pomogą i w niczym nie przeszkodzą.. Właściwie to nie wiem po co one są.

Co do próbnych, pamiętam, że jak pisaliśmy z Operona to miałem 40, cała klasa wyszła bardzo dobrze, testy były łatwiutkie. Najważniejsze to spokojnie do tego podejść, bo nerwy Ci nie pomogą, a tylko zaszkodzą. Mrugnięcie

Cloud
√ ι ק

Reputacja: 17 Offline Offline

GIMP: 2.8
Galeria Użytkownika

Hardcore Storyteller

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 06.04.2010, 13:12:07 »

Mi brakowało 3 pkt. do maksa. Ale to już dawne czasy, nie wiem co się zmieniło i jak teraz to wygląda. Jednak powiem Ci, że nie ma co się stresować, tak samo jak na późniejszym teście gimnazjalnym do którego się W OGÓLE nie uczyłem i poszedł bez problemu (drugi najlepszy wynik w szkole Chichot). Im więcej stresu tym najprawdopodobniej więcej rzeczy pozapominasz i wypadnie Ci gorzej, podejdź do niego na luzie Uśmiech.

Już nie przyjmuję zleceń wszelakich Skwaszony
intruz
Użytkownik

Reputacja: -15 Offline Offline

Galeria Użytkownika

disturbet

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 06.04.2010, 13:14:01 »

Fajnie o ty wiedzieć tylko że ja mam taką klasę że ze wszystkiego Cie wyśmieją. A w szczególności jak będziesz miał 0. Język U mnie najniżej na próbnych to było 5 punktów. Najwyżej to było 24. Chichot Ale to nie ja miałem taki wynik. Ja miałem 23.   Język Mrugnięcie

Dareczna
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #4 : 06.04.2010, 13:15:58 »

Ja też sie boję. W ogóle moja klasa wypadła słabo NIKT nie miał powyżej połowy. Ale ćwiczę sobie interaktywne testy są one tu:
http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/0,101861.html

Fashion
Użytkownik

Reputacja: 11 Offline Offline

Galeria Użytkownika

\m/(-_-)\m/

« Odpowiedz #5 : 06.04.2010, 13:29:02 »

Wyniki testu w niczym Ci nie pomogą i w niczym nie przeszkodzą.. Właściwie to nie wiem po co one są.

A właśnie, że pomogą dostać się w gimnazjum do lepszej klasy. Ja też w czwartek piszę test i też się denerwuję. Próbny napisany na  36 punktów więc myślę, że pójdzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli Chichot.

Terrqge
Emeryt

Reputacja: 17 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #6 : 06.04.2010, 13:32:46 »

Nie ma się czego bać. Ja miałem coś ok. 35 pkt, już nie pamiętam, ale w ogóle się nie uczyłem bo nie ma po co, poradzicie sobie Mrugnięcie.

Fashion
Użytkownik

Reputacja: 11 Offline Offline

Galeria Użytkownika

\m/(-_-)\m/

« Odpowiedz #7 : 06.04.2010, 13:36:33 »

Ja to się modlę, żeby z polskiego był do napisania list. Tylko nie opowiadanie...

Typhon
Użytkownik

Reputacja: 20 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #8 : 06.04.2010, 13:55:32 »

Panikujecie. Ja na próbnych miałem 37 i 34, na końcowych 26 Uśmiech 2 Wynik jest mało ważny, najważniejsze są oceny. Dostałem się tam gdzie chciałem i tyle. Same testy są proste, trzeba tylko na spokojnie do nich podejść i z myślą, że się uda Uśmiech Nie przeczytać wszystko i od razu "%(#&%)(*#&" tylko zrobić najpierw to, co się umie, potem inne rzeczy Chichot
Ja niedługo mam gimnazjalne testy, ale staram się nie stresować, co ma być, to będzie, byle punktów z matmy i humana było około 40+ Uśmiech

Adarn
√ ι ק

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Parówkowym skrytożercą mówimy NIE!

« Odpowiedz #9 : 06.04.2010, 13:58:13 »

Ja miałem 36 punktów i to było jak na tamten rocznik mało a dostałem się do szkoły gdzie było 7 osób na jedno miejsce.  Język Nie stresuj się a będzie dobrze!

Qba_
Emeryt

Reputacja: 20 Offline Offline

JID: qba_@jid.pl
Galeria Użytkownika

jogurt rlz!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #10 : 06.04.2010, 13:58:21 »

Ja tam się w ogóle nie przygotowuję. Do próbnych też się nie przygotowywałem, a najmniej miałem chyba 36 pkt.

caje
Emeryt

Reputacja: 7 Offline Offline

GIMP: 2.8
JID: caje@aqq.eu
Galeria Użytkownika

chyba mam napis na ryju

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : 06.04.2010, 14:03:42 »

Na próbnym to raz nawet 40 miałem, no ale na oficjalnym już 36, pomyliłem słownik języka polskiego ze słownikiem ortograficznym laugh, gorzej będzie z egzaminem gimnazjalnym, no ale z części matematycznej jestem zwolniony za laureata konkursu, no i miejsce w liceum pewne, to już raczej na luziku podchodzę Język

pozdro & poćwicz

Gacko
Emeryt

Reputacja: 4 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #12 : 06.04.2010, 14:47:56 »

Te testy to śmiech. Przede wszystkim - nie denerwować się, bo wiedza ciężko uzbierana wyparuje w momencie pisania. Kiedy ja pisałem, to tydzień przed - przeglądałem materiały, zrobiłem spis, co najbardziej potrzebne i z czym mam problem. Następnego dnia robiłem se próbne testy. Resztę dni do tego testu w ogóle olałem. Nie uczyłem się, nie denerwowałem się. Napisałem spokojnie i też niemało pktów zebrałem.

Drugie na pocieszenie - te teściki są tak proste, że z palcem wiadomo gdzie, napiszecie wystarczająco (chyba, że totalnie olaliście szkołę i w ogóle się nie uczyliście - wówczas strach jest jak najbardziej uzasadniony Chichot )
Dareczna
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #13 : 06.04.2010, 14:59:54 »

Ja to się modlę, żeby z polskiego był do napisania list. Tylko nie opowiadanie...

Opowiadanie sto razy wolę niż te cholerne listy... przecież tego się na razie nie używa! Nie, nie - najlepsze jest wypracowanie laugh.

Strony: [1] 2 3 ... 12
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Testy szóstoklasisty [dyskusje]
Skocz do: