|
|
qweKamil
Użytkownik
Reputacja: 0
GIMP: 2.6 + GAP
Licencja: Copyright
|
 |
« Odpowiedz #1 : 16.11.2009, 23:39:32 » |
|
powiem Ci, ze ksztalt renderu brzydki dzieli prace na 2 czesci i tlo jest totalnie puste ta plama tez jest kiepska 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
Reputacja: 4
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #2 : 16.11.2009, 23:45:24 » |
|
za duzo bledow zeby wymieniac, bardzo slabiutko. Tutoriale zapraszaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DANGEROUSVIP
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #3 : 17.11.2009, 01:26:20 » |
|
Te sygnature robilem czytajac tutoriala , przyznaje ze praca dzieli sie na 2 czesci  chciales to cofnas ale zapisalem w jpg i juz nie da rady ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #4 : 17.11.2009, 02:32:42 » |
|
Jesli z tuta to albo masa pomylek, albo tut juz nieswiezy delikatnie mowiac. prace najpierw zapisujemy (w trakcie robienia) w .xcf a pozniej w .png Ponownie zapraszam do tutoriali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DANGEROUSVIP
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #5 : 17.11.2009, 18:35:29 » |
|
Rozgladam sie i patzrze ze cytujesz wielu osoba to zdanie, moze byc napisal bledy wedlug Ciebie a nie cytowal przy kazdej pracy te same slowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #6 : 17.11.2009, 18:52:30 » |
|
Rozgladam sie i patzrze ze cytujesz wielu osoba to zdanie, moze byc napisal bledy wedlug Ciebie a nie cytowal przy kazdej pracy te same slowa  A co mam mowic jak poziom prezentujecie zaden? Nie bede tracil czasu na opisywanie wszystkiego, albo sie wezmiecie do roboty albo nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DANGEROUSVIP
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #7 : 17.11.2009, 19:02:03 » |
|
Rozgladam sie i patzrze ze cytujesz wielu osoba to zdanie, moze byc napisal bledy wedlug Ciebie a nie cytowal przy kazdej pracy te same slowa  A co mam mowic jak poziom prezentujecie zaden? Nie bede tracil czasu na opisywanie wszystkiego, albo sie wezmiecie do roboty albo nie. hah moja wina ze tutoraile sa slabe ? widzialem twoje prace i nie zachwycasz nimi  co do sygnatury bledow nie ma duzo, ja dla ciebie jest beldem gdzie pedzle rysuje sie to wybacz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #8 : 17.11.2009, 20:05:44 » |
|
Racja nie zachwycam - ciezko trafic noobom w gust. Jak chcesz sie przekonac czy zachwycam czy nie to moj drogi wyzwij mnie na pojedynek, a jak nie to badzze cicho bo nie siedzisz w temacie tak jak ja i sie madrzysz. Zreszta co ja bede sie rozwlekal - uwazasz ze sie znasz i mam slabe/przecietne prace - to wywalaj wyzwanie, becki dostaniesz i sie moze czegos nauczysz. I do ciezkiej anielki naucz sie pisac po polsku zrozumiale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wertyś
Użytkownik
GIMP: 2.6
|
 |
« Odpowiedz #9 : 17.11.2009, 20:27:34 » |
|
Skoro tak bardzo tego chcesz to wymienię Ci kilka błędów. A więc: sygna zbyt pusta, napis i ramka na pokrywaniu brzydko wyglądają. "Linii" w sygnach nie używa się od bardzo długiego czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DANGEROUSVIP
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #10 : 17.11.2009, 21:44:07 » |
|
Skoro tak bardzo tego chcesz to wymienię Ci kilka błędów. A więc: sygna zbyt pusta, napis i ramka na pokrywaniu brzydko wyglądają. "Linii" w sygnach nie używa się od bardzo długiego czasu.
To jest sygnatura anime wiec uzuwa sie do anime styl jak bys wiedziel ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DANGEROUSVIP
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #11 : 17.11.2009, 21:45:58 » |
|
Racja nie zachwycam - ciezko trafic noobom w gust. Jak chcesz sie przekonac czy zachwycam czy nie to moj drogi wyzwij mnie na pojedynek, a jak nie to badzze cicho bo nie siedzisz w temacie tak jak ja i sie madrzysz. Zreszta co ja bede sie rozwlekal - uwazasz ze sie znasz i mam slabe/przecietne prace - to wywalaj wyzwanie, becki dostaniesz i sie moze czegos nauczysz. I do ciezkiej anielki naucz sie pisac po polsku zrozumiale.
O kurde za duzo grasz w cs bo noobow w portalu graficznym nie ma  a nie tylko mi sie nie podobaj twoje prace. Do zrobionego tla dodajesz render i zmieniasz kolorystyke poprawiasz swiatylo i to wszystko tymj nie zachwycasz ! Cloud: Koniec kłótni! Popraw i połącz.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 17.11.2009, 21:56:39 wysłane przez Cloud »
|
|
|
|
|
Qba_
Emeryt
Reputacja: 20
JID: qba_@jid.pl
jogurt rlz!
|
 |
« Odpowiedz #12 : 17.11.2009, 21:57:39 » |
|
Taa, a mi się prace EN'a podobają. No i co, że w tutorialu do anime style był deseń? Musisz go używać? Chcesz zżynać wszystko z tutka, Twój problem. Jak do tego podchodzisz w taki sposób to daleko nie zajdziesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caje
Emeryt
Reputacja: 7
JID: caje@aqq.eu
chyba mam napis na ryju
|
 |
« Odpowiedz #13 : 17.11.2009, 22:03:38 » |
|
To jest sygnatura anime wiec uzuwa sie do anime styl jak bys wiedziel ;P Anime styl? Hee, to nazwa tutoriala jakiegoś? Co nas obchodzi jaki to styl sobie stworzyłeś, praca jest brzydka i nieciekawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|