Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Essssssy Floresssy - Fivex
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Essssssy Floresssy - Fivex  (Przeczytany 1108 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
BoysBoys
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

BoysBoys

« : 28.08.2009, 11:29:26 »

Witam serdecznie;) W gimpa bawię się od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zacząłem tworzyć ,,regularnie" i myślę, że idzie mi coraz lepiej. Pokażę wam kilka ,,dzieł", które wybrałem z mojej kolekcji. Mam nadzieję, że się spodobają;) Czekam na opinie.

Obrazek zrobiony przed chwilą (korzystałem z zagranicznego tutka.. nie wszystkie rzeczy zrobiłem dokładnie tak jak było napisane, bo niektórych po prostu nie rozumiałem^^)

Tu proszę nie oceniajcie napisu, bo robiłem go na szybko... Byle tylko znajoma była zadowolona xDD

To tworzone w przypływie emocji;)

Tu z efektem pękniętego szkła...

A tutaj bez:)

Przejdźmy do sygnaturek (nie wiem czy się wam spodobają... Ale spróbujmy xD) (wybaczcie, że nie piszę według którego tutka, ale po prostu nie pamiętam, a szukać nie będę, bo się pogubię przy tak dużej liczbie otwartych zakładek):

Tu zakochałem się w tle... Nie wiem czemu, nie wiem czy pasuje do rendera... Ważne, że tło kocham.

Czekam na opinie (mam nadzieje, że pozytywne)

Dakuś
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

Niepoprawny frytkożerca

« Odpowiedz #1 : 28.08.2009, 13:49:47 »

Nie wiem co tu oceniać. Wszystko na podstawie tutów. Zwykłe grafiki, które robiłeś na tutach są nawet znośne ale sygnaturki są straszne.

Więcej tutów.

BoysBoys
Nowicjusz

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

BoysBoys

« Odpowiedz #2 : 28.08.2009, 14:57:44 »

3 rysunek od góry robiłem sam... Wampir też robiony na wyczucie Uśmiech
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Essssssy Floresssy - Fivex
Skocz do: