srodax
Użytkownik
Reputacja: 7
Licencja: Copyright
Tekst osobisty:
|
 |
« Odpowiedz #14 : 25.10.2006, 21:18:24 » |
|
Cudo ta sygna z Mike'iem. Bradzo ładna, ale szkoda, że nie widać ramki (jakaś lekka jest)
Napis - good Render - good Tło - good
Po prostu cudeczko stawiam ci 10- z małym minusikiem, za ramkę, ale to tylko szczegół.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wojt
Użytkownik
Reputacja: 6
JID: WojT@gimpuj.info
Licencja: CC-NC-BY-SA
WojT
|
 |
« Odpowiedz #15 : 26.10.2006, 08:13:44 » |
|
Ogólnie sygna dobra  ja bym się lekko przyczepił do wilberka  jakoś w tej postaci nie pasuje do całości - wygląda mi jakbyś go przez coś przeciskał - jakoś taki wyłupiasty  . Wg mnie powinieneś mu coś dodać - jakąś czapeczkę lub fajeczkę  - zresztą jesteś fachurą do tych spraw więc lepiej wiesz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piotros
Użytkownik
GIMP: 2.8 + GAP
Informacje w sygnaturce.
|
 |
« Odpowiedz #16 : 26.10.2006, 12:52:12 » |
|
I własnie dlatego go dołączyłem - przyciaga uwagę i wybija napis na pierwszy plan. IMHO zupełnie niepotrzebnie. Napis nie jest najważniejszy, liczy się całość 
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta, ale muszę wytłumaczyć moją nieobecność. Niestety w natłoku zajęć dnia codziennego nie jestem w stanie od dłuższego czasu zaglądać na forum. Nie wiem jak długo taki stan rzeczy będzie trwał, ale jedno wiem na pewno... wrócę... Tymczasem proszę nie pisać do mnie PW, bo i tak nie będę odpisywał. Pozdrawiam, piotros.
Moje prace: [ UserBars] [ Wallpapers] [ Signatures] [ Renders] Są graficy, którzy używają PhotoShopa. Oczywiście szanujemy ich...
|
|
|
gewloh
Użytkownik
Reputacja: 11
JID: gewloh@gimpuj.info
Hello. I wanna play a game.
|
 |
« Odpowiedz #17 : 26.10.2006, 16:10:08 » |
|
Bardzo ładna sygna, ale nie pasuje mi ta ramka i Wilber jest "taki ni w pięć, ni w dziesięć"  8+/10 Mam takie samo zdanie co piotros, ale dam wyższa ocenkę 9-/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banita36
Użytkownik
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #18 : 28.10.2006, 18:20:12 » |
|
Nowy obrazeczek do oceny - (zapowiedź nowego tutoriala)  Małe pytanko: PS. Tutoriale mają być w formie tekstowej?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 28.10.2006, 18:26:26 wysłane przez banita36 »
|
|
|
|
|
noss
Użytkownik
Reputacja: 41
|
 |
« Odpowiedz #19 : 28.10.2006, 18:33:02 » |
|
Ładna  Zaokrąglone rogi w sygnach nie bardzo mi się podobają, tym bardziej że nie ma ramki, niemniej podoba mi się całość. Tutoriale powinny być robione w formie tekstowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piotros
Użytkownik
GIMP: 2.8 + GAP
Informacje w sygnaturce.
|
 |
« Odpowiedz #20 : 28.10.2006, 18:50:14 » |
|
Nie pasują mi te zaokrąglone rogi, ramkę mogłeś dać bardziej wyrazistą i render mógł być ze 20 pikseli w lewo, ale ogólnie sygnaturka prezentuje się fajnie 
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta, ale muszę wytłumaczyć moją nieobecność. Niestety w natłoku zajęć dnia codziennego nie jestem w stanie od dłuższego czasu zaglądać na forum. Nie wiem jak długo taki stan rzeczy będzie trwał, ale jedno wiem na pewno... wrócę... Tymczasem proszę nie pisać do mnie PW, bo i tak nie będę odpisywał. Pozdrawiam, piotros.
Moje prace: [ UserBars] [ Wallpapers] [ Signatures] [ Renders] Są graficy, którzy używają PhotoShopa. Oczywiście szanujemy ich...
|
|
|
Miki
Użytkownik
Thrash / Death / Black
|
 |
« Odpowiedz #21 : 29.10.2006, 21:19:52 » |
|
zielonkawa świetna daje dyche ;] ta nowa ... gorsza mniej mi sie podoba kolory niby urozmaicone ale wolał bym taką krwistą czerwień pozdrowienia ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muchomorek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : 29.10.2006, 21:30:10 » |
|
no banita syga przednia... dałbyś ją bz zaokrąglonych rogów to dałbym 11 a tak to daje 9++/10  P.S czekam na tutka:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srodax
Użytkownik
Tekst osobisty:
|
 |
« Odpowiedz #23 : 02.11.2006, 20:03:49 » |
|
Fajna syga, zrobiłem podobną, za pomocą twego tutoriala, ale moja gorsza(muszę się jeszcze dużo nauczyć). Od początku na forum podziwiałem cię i zrobię to jeszcze raz dając ci ocenę 10/10.
PS. Moją jak narazie widać w podpisie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banita36
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #24 : 03.11.2006, 22:18:18 » |
|
Dla każdego początki są trudne... nikt na początku swej "twórczej" działalności nie tworzył arcydzieł. AEwicz dalej a będzie coraz lepiej.
A co do Twojej sygnaturki - ładna - nie podoba mi się tylko odcień pracy - mogłeś dać kolor bardziej pasujący do całości - np. pomarańcz; ewentualnie odwzorowanie gradientu z zastosowaniem kolorami fiolet - pomarańcz, tryb warswy "miękkie światło" z kryciem 10 - 20%.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banita36
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #25 : 10.12.2006, 22:23:54 » |
|
Nie gościłem tutaj już od dłuższego czasu  Znalazłem dzisiaj chwilkę czasu by "namaziać" tę oto pracę:  Jest to tag - tagnaturka; coś w rodzaju reklamy własnej osoby... Każde komentarze mile widziane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srodax
Użytkownik
Tekst osobisty:
|
 |
« Odpowiedz #26 : 10.12.2006, 22:34:19 » |
|
Fajne mógłbyś, napisać tuta jak zrobić tagnaturkę(gdybyś miał czas), przydało by się. 10/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noss
Użytkownik
Reputacja: 41
|
 |
« Odpowiedz #27 : 10.12.2006, 22:41:10 » |
|
Co tu dużo pisać. Po prostu ładna  Jak zwykle jakiś ciekawy efekt z tymi paskami czy słupkami. Napis też mi się podoba. Rameczka pasuje i może być. Jedyny minus to duża ciemność na środku, jakby za duża.
|
|
|
|
|
|
|
|
|