Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aTutorialePropozycje i prośby o tutorialeProśby o tutoriale (Moderator: davlasq)Wątek: Stary zwój - duży problem dla większości osób
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Stary zwój - duży problem dla większości osób  (Przeczytany 1247 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gercio
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 18.03.2009, 13:01:50 »

Witam

Jak widać tutorial "Stary zwój" istnieje, jednak autor tego toutorialu (RRH) usunął swoje konto przez co wszystkie zdjęcia usunęły się. Czy jest ktoś kto może napisze jeszcze raz ten tutorial? na pewno wielu ludziom się przyda bo był bardzo ładny i żałuję że nie zrobiłem go wcześniej.

Co o tym myślicie?

Pozdrawiam
Myron
√ ι ק

Reputacja: 17 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 18.03.2009, 21:29:09 »

Przyznam, że był to bardzo dobry tutorial i szkoda, że już nie istnieje.
Jeśli ktoś zdecydowałby się na ponowne jego napisanie, to byłoby wyśmienicie.

Szukałem u siebie, czy go nie mam, lecz niestety nie.
Kiedyś zapisałem sobie na dysku wszystkie tutoriale i pewnie ten też był wśród nich, ale widocznie przed ostatnim formatem dysku zapomniałem o zarchiwizowaniu folderu z tutorialami, więc niestety ja nie pomogę.

Może ktoś zrobił sobie kopie forum do przeglądu offline kilka miesięcy temu, to świetnie by było gdyby udostępnił. Uśmiech

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aTutorialePropozycje i prośby o tutorialeProśby o tutoriale (Moderator: davlasq)Wątek: Stary zwój - duży problem dla większości osób
Skocz do: