Kilka uwag do strony:
(Testowane na Firefoksie pod Ubuntu)
1. Rozdzielenie na "kafelki" pól, na których są napisy: menu, galeria, kontakt, sugeruje użytkownikowi, że jak kliknie w dowolną część tego pola to go przeniesie do odpowiedniego działu. Tymczasem kliknięcie parę pikseli pod napisem "menu" przenosi do galerii.
2. Na stronie galerii napisane jest " Kliknięcie w miniaturkę przeniesie cię do strony z opisem zdjęcia". Ja nie widzę tam żadnych miniaturek. Dopiero po kliknięciu "szkicownik", "malarstwo" lub "grafika" widoczne są miniaturki. Ta informacja wydaje mi się więc niepotrzebna.
3. "Szkicownik" i "Malarstwo" z wielkiej litery. Czemu "grafika" z małej? Ja bym zwiększył też wielkość czcionki tych napisów lub jakoś je wyróżnił aby zwracały uwagę.
4. Otwieram "Szkicownik". Informację "Kliknięcie w miniaturkę przeniesie cię do strony z opisem zdjęcia" widzę dopiero na dole pod miniaturkami po przewinięciu wszystkich miniatur. Jest już wtedy mało użyteczna.
5. Klikam w miniaturkę. Pojawia się większa miniaturka. Klikam. Otwiera się nowa karta w przeglądarce z dużym obrazem. Pod nim jest: "Powrót do galerii". Klikam. Wracam do galerii i mam już dwie karty ze stroną Xiw-Art. Moim zdaniem: kliknięcie na zdjęcie by zobaczyć je w oryginalnej rozdzielczości powinno otwierać je w tej samej karcie, lub "Powrót do galerii" powinien zamykać kartę ze zdjęciem.
To tyle ode mnie. Dobrze wiem, że łatwiej krytykować, niż samemu coś dobrze zrobić, więc krytykuję

Poza tym mi się podoba.
EDIT------
Nie chodzi o to, że jest zła tylko o to, że dla mnie jest za duża. Można powiedzieć, że ja muszę mieć lupę, żeby było ją widać

.
O ile wiem to lupa służy do powiększania, więc chyba dla Ciebie czcionka jest
zbyt mała.