Mati, nie bądź taki, nie odgrywaj się, co to Ci da ?
Nie rozumiem, nie chce mieć z Tobą na \pieńku\, ale założyłbym się o miliard, ze jakbyś był w humorze, to byś prace ocenił na 6+/10 i wyżej.
Masz rację Phoenix napis umieścił w złym miejscu, lecz fajne tło dobrał i to jest plusik

. To nie forum Ps'owe, tu nie ocenia się 2/10....Bo na forum UBP czy 1337 art czy innego lepszego pokroju, my Gimpowcy jesteśmy tam, ze tak powiem 'gnojeni'.
Bo db, rozumiem świetny grafik, ale ocenia prace tak : nie ma światła, napis do bani, nie postarałeś się - czysty spam prawda ? Ma tam 7k postów, ale ja się oto nie kłócę.
Bo Gimp jest inny od Photoshopa. Wszyscy się kłócą co lepsze. Czemu nie zmienisz na Photoshopa ? a bo lubie Gimpa, Ty jesteś jakiś dziwny i tak w kółko, przyznam sie iż miałem kiedyś fotoszopa (przed Gimpem) i byłem zielony, bo nie znałem angielskiego...A po 30 dniach PS się kończy i bujaj się...A Gimp nie dość, ze darmowy to sie nie kończy...owszem nie ma tam kilku opcjii, ale są za to inne !
A Ty Matiusmm się odgrywasz na jego pracy co on Ci żle ocenił czy tam cos...Każdy ma swój gust i ocenia, coś nie pasuje to wytyka błędy. Autor może tak chciał zrobić nie wiadomo...ludzieee..
Phoenix tutaj mi tylko napis nie pasuje...Fajnie jakbys zrobił na tą sygnaturkę tutorialka...podoba mi się taki efekt po lewej na górze jego głowy...8/10

Pozdro