Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: by ArtureQ-odświeżone xD
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: by ArtureQ-odświeżone xD  (Przeczytany 2397 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ArtureQ
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« : 08.12.2006, 17:12:25 »

Napiszcie co robie zle a co dobrze:)

wykonana dla kolegi dlatego nick michalo

tutaj celowo nie dalem nicku bo miala byc dla kumpla tylko nie wiedzialem w jakim forum i nie znalem nicku

pixel to ja na innym forum Język

jakos mi sie nie spodobala, ale jak zrobilem to dalem

ta byla pod tutka szajby
« Ostatnia zmiana: 05.01.2007, 19:23:35 wysłane przez ArtureQ » Zapisane

Szajba
Użytkownik

Reputacja: 8 Offline Offline

GIMP: 2.3
Galeria Użytkownika

Chillout

« Odpowiedz #1 : 08.12.2006, 17:32:10 »

no.3 Ramka powinna być prosta (najlepiej wyrazista i jednopikselowa) jak to jjuz ktoś powiedział, ma być nie ozobą, a podkresleniem treści pracy i odgraniczać ją forum. Ta jest przekombinowana. Poza tym nie pasuje mi czcionka napisu. Tło i render dają radę. 5/10

no.2 Strasznie ciemna praca. Tło jest niezaciekawe a napis niewidoczny. Jedyną zaletą jest to że nie musisz wtapiać rendera. Ramka zbyt gruba. Jeżeli dobrze widzę to nie wyciąłeś loga osoby która render przygotowała. 3-/10

no.1  Ta sama sprawa z renderem co wczesniej. Do tego jest ucięty :/ Odstrasza mnie ramka i to coś w tle po prawej. Ramka zbyt gruba. Napis w złym miejscu i nieodpowiednią czcionką. 4/10

Jak na pierwsze prace całkiem nieźle. Radzę przegrzebać tutoriale a będzie lepiej Mrugnięcie peace.

-----
ArtureQ
Nowicjusz

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 05.01.2007, 19:26:27 »

srry ze tym postem poprostu "topuje" temat ale odświeżylem i licze na komentarze.

Ziem
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 08.01.2007, 16:42:32 »

Sygnaturki bardzo ciekawe, podoba mi się te ,,sygnaturki w sygnaturce" (krasnal, smok i ten mięśniak) - nie wiedziałem jak to nazwać Chichot. Jak się orientuję ramki powinna być raczej ciemne. Ten krasnal jest niedostatecznie wtopiony (za kapeluszem zostaje taka biała poświata). No to chyba tyle...

PS#1 Rób więcej sygnaturek, wprawisz się.
PS#2 Mówisz, że Twój temat jest mało popularny, a kto Ci broni odpowiadać na komentarze, zadawać pytania (np.: co zrobić by sygnaturka lepiej wyglądała) itd.

Pozdrawiam!
ArtureQ
Nowicjusz

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #4 : 09.01.2007, 20:59:46 »

thx, z tym "krasnalem" (to jest Alice, czy jakos tam) jest biala poświata poniewaz sam wycinalem render, w tamtym miejscu juz nie mialem czasu bo telefon dzwonil to zrobilem tak na szybkiego, z tej strony go wogule nie wtopilem i tak to zostalo Język,dzieki za dobry koment, mysle ze w najbliszszym czasie dodam cos jeszcze, bo teraz nie mam czasu, ucze kumpla obslugim gimpa

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: by ArtureQ-odświeżone xD
Skocz do: