Człowieku nie mogę spać to Ci błędy powypominam jeżeli chcesz

To co wymienię to głupoty do których można się przyczepić przy dogłębnej analizie. Ogóle popieram przedmówców

I post
#1 ok
#2 flamingo gut brawo
#3 gryzie mnie ten pasek. Kiedyś też próbowałem go wykorzystywać, ale to się nie sprawdza

Takie bajery dobieraj po wstępnym skończeniu pracy, bo nie zawsze pasują. Ten mi nie pasuje.
#4 git majonez
#5 puste tło :/ częsty błąd u wielu ludzi - unikaj monotematyczności tła
#6 tu mamy błędne koło - bolą mnie w oczy te paski na krawędziach, ale bez nich tło wiele traci.
#7 ostro wtopiłeś tego rycerza - pikseloza na naramienniku mi nie pasuje. Chyba że zrobisz z tego rdzę

#8 predatorowi raczej nie potrzebna ta analiza naukowa patentu Sordaxa

#9 daje radę
#10 radę daje
#11 a ta pracka to mi się nie podoba. Nie lubię renderów z tym pinginem. Napisy fajne, ale jakoś mi pod tematykę nie podchodzą.
#12 spoko
#13 to też spoko
#14 banał. prościutkie to... za proste jak dla mnie. Zwykły gradient w tle... nic specjalnego. Unikaj prac przebajerzonych i tych zbyt skromnych.
#15 rozmyta jakaś taka niewyraźna.
#16 pasek. :/ też nie pasuje.
#17 te usta mnie gryzą w oczy. Chciałbym dosłownie, ale metaforycznie to ujmuję. I te paski... a fe. btw. ładne krycie warstw z deseniami.
#18 brzydki render. Nie pasujące tło. Badziewna krata. Jedna z najsłabszych prac.
#19 a po co to maźnięcie tym pędzlem z zaciekami? nie pasuje do rendera.
#20 ładne, ładne.
#21 lubię tego typa z Naruto. mimo wsztstko co to za falowanie tam w rogu? uważaj na takie rozbierzności.
#22 jakoś dziko wtopione te postacie...
#23 ładnie ładnie. pewnie praca by dużo straciła gdyby nie ten "cień", niezła jest.
#24 na piłce się nie znam. ale jakoś chyba wolałbym kolesia na pierwszym planie a emblemat na drugim.
co do avków - byłyby git, gdyby nie ta kratka :/ bardzo mi tu zawadza.
Napisów się nie czepiam. Wyrobisz sobie do nich rękę

z czasem. Bo ten na Crazy Forgu Ci nie wyszedł.. jakoś brak mi spójności Crazy Forga z czcionką visitor... =) A oceniania się nie bój. Nie musisz mieć wielkiej wiedzy dot. Gimpa żeby mówić co Ci się w czyjejś pracy podoba, a co nie. Oceniaj, udzielaj się i rozwijaj w Gimpowaniu

Peace. Szajba
PS. Jest 2:30 w nocy... więc mogłem się pomylić przy liczeniu prac i drobnych literówkach