Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneArchiwum[Archiwum] Pomocna dłoń - GIMPWątek: [ROZ] GLib ERROR po dodaniu dużej ilości pędzli
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: [ROZ] GLib ERROR po dodaniu dużej ilości pędzli  (Przeczytany 2311 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Genarius
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.8
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 12.01.2013, 14:22:38 »

witam , mam problem z gimpem ktory wystąpił bo dogrywaniu brushy , mialem 2900 pędzli stwierdzilem ze przydalyby sie jeszcze nowe do lepszych efektów . Wgrałem kolejne i przy właczeniu gimpa pojawia mi sie GLib ERROR po zamknieciu pojawia sie jakis komunikat Misrosoft Visual C++

proszę o porady które mi pomogą uratować moje pędzle ktore byly wczesniej dobre Uśmiech ostatnią rzeczą ktorą chce robić to reistal programu

prosze najlepiej o kontakt na GG : 8004488

pozdrawiam z góry dziekuje
« Ostatnia zmiana: 14.07.2013, 11:38:06 wysłane przez bea » Zapisane
davlasq
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 12.01.2013, 14:36:44 »

Jak chcesz uratować pędzle, to po prostu skopiuj je z folderu, do którego je wkleiłeś. A tak w ogóle, to po co Ci tyle pędzli?

Projektujesz strony i chcesz się dowiedzieć, w jaki sposób są one realizowane? Zapraszam na mojego bloga o webdevie i nie tylko!
Genarius
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 12.01.2013, 14:56:15 »

skopiowałem ale problem jest właśnie w ktorymś z plików , więc troche roboty przede mną musze usunac z gimpa i wrzucac po 50 mniejszej ilosci sztuk i patrzec ktory plik zepsuł wszytko:)

a po co mi tyle? no lubie jak mam dużo gadżetów Uśmiech pędzle i desenie bardzo mi się przydają Mrugnięcie

@Edit:
chyba znalazłem błąd ;P ale sprawdzam dalej Uśmiech

//bea: Nie pisz posta pod postem. Jeśli chcesz coś dopisać, użyj przycisku "Modyfikuj". Połączyłam.
« Ostatnia zmiana: 12.01.2013, 22:31:15 wysłane przez bea » Zapisane
Silterss
Emeryt

GIMP: 2.8 + GAP
JID: silterss@jabbim.com
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 12.01.2013, 15:03:24 »

Pokazany przez Ciebie komunikat pojawia się często przy małej ilości wolnej pamięci podręcznej w trakcie uruchamiania GIMP-a.

Genarius
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #4 : 12.01.2013, 15:10:03 »

problem ktory jest przez to ze jest ich tak duzo wystepuje podczas wlaczania i nie jest to ten komunikat tylko wolne ładowanie gimpa i chwilowy (brak odpowiedz) Uśmiech

po prostu czekam minute az mi sie wszytko załaduje Mrugnięcie czcionki , desenie , gradienty i brushe .
Silterss
Emeryt

GIMP: 2.8 + GAP
JID: silterss@jabbim.com
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #5 : 12.01.2013, 15:28:48 »

Dodaj do GIMP-a GURM-a i po problemie.

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneArchiwum[Archiwum] Pomocna dłoń - GIMPWątek: [ROZ] GLib ERROR po dodaniu dużej ilości pędzli
Skocz do: