Skinner
Użytkownik
Reputacja: 6
Licencja: Copyright
|
 |
« Odpowiedz #14 : 13.07.2007, 12:09:06 » |
|
Heh , no to zostalismy przygaszeni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian
√ ι ק
Reputacja: 36
|
 |
« Odpowiedz #15 : 13.07.2007, 20:35:04 » |
|
Popieram pomysł wywalenia kiczu jakim są tuty graficzne (żeby nie było że mniejszość terroryzuje większość). Podpisuje sie pod postem Sufixxa. Ja to bym jeszcze wywalił coś takiego jak sygnaturki które zabierają mi cenne KB, a w zamian dając popis pierdółek z anime których nienawidzę za kicz (taki widać mam gust i zmysł estetyki). Można by dodać do forum taką opcje do wyboru że nie wyświetla obrazków w sygnach? Po co zmuszać ludzi do oglądania tego? Kto chce niech sobie ogląda ale ja nie chce (a muszę!).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 13.07.2007, 20:50:42 wysłane przez Greensand »
|
|
|
|
|
Shah
Emeryt
Reputacja: 18
JID: shah@jabber.aster.pl
Użytkownik zbanowany
|
 |
« Odpowiedz #16 : 13.07.2007, 20:41:19 » |
|
Można by dodać do forum taką opcje do wyboru że nie wyświetla obrazków w sygnach? istnieje już taka możliwość (Opcje wyglądu forum) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phoenix
Użytkownik
Reputacja: 0
JID: pho3nix@jabber.org
Licencja: CC-NC-BY-SA
twoja stara gra w guitar hero kierownicą
|
 |
« Odpowiedz #17 : 13.07.2007, 20:51:26 » |
|
Popieram pomysł wywalenia kiczu jakim są tuty graficzne (żeby nie było że mniejszość terroryzuje większość). Podpisuje sie pod postem Surfixxa. Ja to bym jeszcze wywalił coś takiego jak sygnaturki które zabierają mi cenne KB, a w zamian dając popis pierdółek z anime których nienawidzę za kicz (taki widać mam gust i zmysł estetyki). Można by dodać do forum taką opcje do wyboru że nie wyświetla obrazków w sygnach? Po co zmuszać ludzi do oglądania tego? Kto chce niech sobie ogląda ale ja nie chce (a muszę!).
Może zrobimy zakaz na wklejanie sygnatur na forum? Dobry pomysł? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eso
Użytkownik
Reputacja: -8
On Ma Cuksy ^^
|
 |
« Odpowiedz #18 : 13.07.2007, 23:10:27 » |
|
prawie 100kb  A co do tutków.. co wy macie do tych graficznych czy wy widziecie w tym jakąś różnice, jak jest błąd, jakaś literówka to ma sie taki format jak .xcf i można poprawić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziomioslaw
Administrator
Reputacja: 46
JID: ziomioslaw@jabber.org
Cyklista Apokalipsy
|
 |
« Odpowiedz #19 : 13.07.2007, 23:20:59 » |
|
Ale łatwiej jest przedytować post niż plik .xfc, a potem jeszcze wysłać na serwer hostujący obrazki, a wszystko po to, żeby ktoś znowu powiedział, ale tu też masz literówkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozziuss
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : 13.07.2007, 23:33:28 » |
|
prawie 100kb  A co do tutków.. co wy macie do tych graficznych czy wy widziecie w tym jakąś różnice, jak jest błąd, jakaś literówka to ma sie taki format jak .xcf i można poprawić  dobra lejcie na literówki. najważniejsze to jest to że grafika zjada transfer i traci się po jakimś czasie z serwera hostującego. koniec. admin powiedział że nie te tutki nie są zgodne z regulaminem więc admina się słucha. aghhhhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no-name
Użytkownik
Reputacja: 4
|
 |
« Odpowiedz #21 : 14.07.2007, 01:56:42 » |
|
dobra lejcie na literówki. najważniejsze to jest to że grafika zjada transfer i traci się po jakimś czasie z serwera hostującego. koniec. admin powiedział że nie te tutki nie są zgodne z regulaminem więc admina się słucha. aghhhhh
Przecież nasze forum obsługuje dodawanie załączników? Ale ja już mówiłem, że jestem przeciw "Graftutom"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TrefiT
Nowicjusz
Reputacja: 3
|
 |
« Odpowiedz #22 : 14.07.2007, 09:12:46 » |
|
Może zrobimy zakaz na wklejanie sygnatur na forum? Dobry pomysł?  Chodzi Ci o zakaz obrazkow w podpisie, czy o zablokowaniu skryptu [img] na calym forum?
|
|
|
|
|
|
I'm not killer, but don't push me.
|
|
|
noss
Użytkownik
Reputacja: 41
|
 |
« Odpowiedz #23 : 14.07.2007, 09:45:03 » |
|
Ja należę do osób ze słabym transferem i powiem szczerze, że jak zabaczę tutorial graficzny, to natychmiast z niego rezygnuję. Nie mam ochoty czekać 10 czy 20 minut na wczytanie takiego tutorialu, tymbardziej że najczęściej jest to prawdziwa cienizna, której przykład przytoczył Kulok. By jeszcze w nagrodę za wytrwałość przeczytać na jego końcu, a w zasadzie połowie RIP = R.I.P, napisane 1000 razy czcionką wielkości tramwaju.
Cieszę się że moje ulubione forum nie jest jednakowe, jak cała masa podobnych for graficznych i nie kopiuje wszystkich pomysłów z nich.
Jeszcze tak sobie pomyślałem, dlaczego niektóre osoby tak się upierają na te tutoriale w formie graficznej? Może dlatego, że łatwiej zrobić jeden obrazek i wstawić go na większej ilości for i jeszcze dostać pochwałkę za fajne tło, ramkę i czcionkę no i "ołtkom".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozziuss
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : 14.07.2007, 10:30:03 » |
|
Przecież nasze forum obsługuje dodawanie załączników?
na serwerze też nie ma nieskończonej ilości miejsca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noss
Użytkownik
Reputacja: 41
|
 |
« Odpowiedz #25 : 14.07.2007, 10:53:28 » |
|
na serwerze też nie ma nieskończonej ilości miejsca  Ale jest go naprawdę dużo 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phoenix
Użytkownik
Reputacja: 0
JID: pho3nix@jabber.org
Licencja: CC-NC-BY-SA
twoja stara gra w guitar hero kierownicą
|
 |
« Odpowiedz #26 : 14.07.2007, 11:16:10 » |
|
Można zrobić zasadę aby tutoriale graficzne były w formacie jpg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziomioslaw
Administrator
Reputacja: 46
JID: ziomioslaw@jabber.org
Cyklista Apokalipsy
|
 |
« Odpowiedz #27 : 14.07.2007, 11:59:10 » |
|
Wtedy jakość pójdzie się paść, czytelność i jeszcze kilka rzeczy - na co więc wtedy takie potworki?
PS.: smacznego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|