Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Moja pierwsza sygna - co o tym myślicie? co jest zle?
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Moja pierwsza sygna - co o tym myślicie? co jest zle?  (Przeczytany 1343 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ziomasz
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Ziomasz

« : 23.04.2011, 15:43:49 »

Nie są wymiarowe, ale nie o to chodzi.
« Ostatnia zmiana: 23.04.2011, 16:33:21 wysłane przez Terrqge » Zapisane
Deeemo
Gość
« Odpowiedz #1 : 23.04.2011, 19:32:46 »

Jaka to jest sygnatura to ja jestem statuą wolności Język.
A tak to słaba ta "sygnatura".
Rzeczy, które zrobić powinieneś :
-Odróżniać Tło od Sygnatury.
-Wtapiać renderek.
-Robić lepsze tło.
-Wtapiać napis.
itp.
NexaT
Użytkownik

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 30.04.2011, 13:16:55 »

Stary co to ma być.. Ranisz tą stronę..

To nie jest sygnatura tylko jakiś badziew (bez urazy).

Błędy -

render - jest badziewny, znaleziony w google i zniszczyłeś go gumką + użyłeś do tego jakiegoś fikuśnego pędzla i gotowe..
tło - totalna porażka, najgorsze na forum. Tło jest zrobione pędzlem bo sam takiego posiadam Mrugnięcie
Napis - czcionka do niczego nie pasuje, kolor też zły, 0 wtopienia..

Moja rada: czytaj tutoriale.. Nic więcej nie mogę poradzić bo widzę że ty to totalny amator, czytaj poradniki!!

Cytat: INSEKT
Kto ma dużo reputacji, ten jest fajny  Cool
rotting_mind
Użytkownik

Galeria Użytkownika

rotting_mind

« Odpowiedz #3 : 30.04.2011, 18:37:37 »

Moja rada: czytaj tutoriale.. Nic więcej nie mogę poradzić bo widzę że ty to totalny amator, czytaj poradniki!!
Weź przestań. Po pierwsze jak wspomniałem w innym temacie ględzisz tylko o czytaniu tutków, podczas gdy one TOBIE samemu się bardzo przydadzą bo po galerii widzę, że sam jesteś totalnym amatorem Uśmiech
Przygarnął kocioł garnkowi.
I nie, nie piszę tego jako profesjonalista bo nim nie jestem i się za niego NIE UWAŻAM!

NexaT
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #4 : 30.04.2011, 19:06:55 »

Weź przestań. Po pierwsze jak wspomniałem w innym temacie ględzisz tylko o czytaniu tutków, podczas gdy one TOBIE samemu się bardzo przydadzą bo po galerii widzę, że sam jesteś totalnym amatorem Uśmiech
Przygarnął kocioł garnkowi.
I nie, nie piszę tego jako profesjonalista bo nim nie jestem i się za niego NIE UWAŻAM!

Ty sam nie robisz sygnatur o niebo lepszych odemnie.. Karzę czytać tutoriale bo większość osób w galerii wstawia sygnatury byle jakie.. Dodaje byle jakie tło (wkleja jakąś teksturę) dodaje napis i wstawia na forum, to jest chore.. Ja nie jestem mistrzem ale staram się robić przyzwoite sygnaturki i wklejam c4d i próbuje się bawić samemu.. A ty w każdym temacie pleciesz że nie jesteś profesjonalistą, jak boisz się skrytykować to w ogóle tutaj nie pisz.

Cytat: INSEKT
Kto ma dużo reputacji, ten jest fajny  Cool
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Moja pierwsza sygna - co o tym myślicie? co jest zle?
Skocz do: