Jesli piszesz do mnie w tej formie "ludzie"

to spiesze poinformowac, ze ja sie przypatrzylam i porownalam prace zarowno z poziomem autora jak i poziomem innych poczatkujacych. W tych pracach widac zarowno wyczucie kolorystyki jak i elementow, by nie przesadzic, Uwidacznia sie to najlepiej w drugiej pracy, a wytkniete przez ciebie "bledy" to twoja opinia, w dodatku krzywdzaca dla autora. Jesli ciebie gdzies tam poniewieraja to nie wyzywaj sie na innych.
Pistolet jest logicznie umiejscowiony -widocznie taki render, poza tym "gdy ktos celuje z pistoletu to wygladac to mzoe roznie"
Napis jest w dobrym miejscu, dobrze komponuje z reszta, nie rzuca sie na pierwszy plan, czcionka jest tez niezla, w PIERWSZYCH pracach coniektorzy dokonywali tragiczniejszych wyborow. Pattern tworzy fajna otoczke, bez tego praca wyglada na mniej ciekawa. Widac ze ktos kombinuje i stara sie eksperymentowac.
Rozmiary zgadzaja sie z wymogami tego forum - wysokosc 150px. Sa rozne fora i rozne wymagania co do podpisow i sygnatur wiec sa rozne nawyki w wielkosciach.
Brakiem swiatla mnie rozsmieszyles matiusmm - spojrz jeszcze raz na slowo PIERWSZE SYGI, to jedno a drugie - swiatlo wciskane wszedzie i na sile to wymog widocznie dla pewnego typu stron, na miedzynarodowych forach nie widze tak ostrej tendencji i krytyki jesli ktos przypadkiem nie doda swiatla,, za to kiepsko stosowane swiatlo widzialam juz masowo.
Jak na poczatkujacego sa to dobre prace i nie wygladaja jak oszolomy, nie martw sie wlochu8, beda z ciebie ludzie, musisz jednak byc wobec siebie krytyczny juz teraz i nigdy o tym nie zapominac jak niektorzy ktorym sie w glowie poprzewracalo od ps'a i krytyki innych. W kazdej pracy mozna znalesc cos dobrego, a jak ktos chce sie tylko wyzyc to nie powinien wogole oceniac, bo to nie ma nic wspolnego z konstruktywna krytyka i dopingiem na przyszlosc.
Zycze ci wiecej cwiczenia i poznania GIMPa lepiej i jego mozliwosci.