Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1679 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cyric
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« : 08.06.2007, 13:08:05 »

Serdecznie witam wszystkich userów którzy interesują sie grafiką i gimp'em....
Kilka zdań o mnie: Jestem studentem I roku administracji zaocznej, na codzień pracuje w firmie logistycznej na stanowisku kierowniczym, jako praca dodtakowa to zalatwianie klientów poszukujących pomocy webmasterskiej...Moja praca polega na znalezieniu klienta, przygotowaniu projektu, treści merytorycznej i prawnej a resztą zajmują sie osoby na zlecenie a ja kontrolujje przebieg spraw by wszystko bylo na cza.Jeżeli chodzi o grafike jestem totalnym noobem Chichot zarejetrowałem sie by poznać blizej ten program i jego możliwości jeżeli chodzi o programowanie to podstawy mam ale ciągle za mało by doścignąć moich znajomych Chichot Sam też tworze projekt dla siebie jednak idzie to dosć mozolnie bo grafik mi nawala...
Do moich zainteresowań należy webamsterka, historia, prawo, psychologia, myślstwo, gotowanie, podróżowanie, zdobywanie nowych znajomości...Mieszkam w stolicy zachodniej części Polski -->> POZNAN Chichot
Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #1 : 08.06.2007, 13:20:54 »

Witaj.
Ciekawa ksywka, pewnie lubisz Fearun:P grywasz w (c)RPG, czy przypadkiem gdzieś ją zasłyszałeś?Uśmiech
Pozdrawiam - miłego GIMPowania.

Mykusz
Użytkownik

Reputacja: 7 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: maxxd@aqq.eu
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 08.06.2007, 14:30:05 »

Cześć Chichot
Ciekawe masz zainteresowania Chichot
Cyric
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #3 : 08.06.2007, 16:50:29 »

Ziomioslaw nie u mnie nie zdaża sie nic przypadkiem... Chichot jestem wielkim fanem (c)RPG i za swojego czasu bardzo dużo grałem Od BG po Icewind Dale Plane Scape Tornament...i wiele innych :)Dzieki za przywitanie Mrugnięcie
Co Mykusz do moich zainteresowań staram się je rozwijać i mieć jak najwięcej dzieki temu życie jest naprawde ciekawe a przy okazji coraz częściej przydatne Mrugnięcie
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneIntroboxWątek: Witam
Skocz do: