Końcówka animacji Ci się strasznie posypała, chyba że to u mnie źle ją odtwarza. Postacie się zaczynają powtarzać a potem zmieniają się w rozsypane piksele.
Dziwna książka jest całkiem fajna, dość dobrze wykonane, odcień kartki na twarzy trochę się różni, ale to nie przeszkadza, całkiem nieźle ją połączyłeś. A co do inspiracji, to mi raczej kojarzy się z drugą.

Na starym zdjęciu trochę przesadziłeś, dla mnie to wygląda jakby kilkadziesiąt lat przeleżało pod ziemią.

Fifa Manager - za bardzo przepaliłeś bok głowy, po prostu razi i odcina się od tła, jeśli chciałeś ją delikatnie wtopić wystarczyło wjechać z kolorem. No i ta strzałka jest odrobinę bez sensu.
Manipulacja z Housem jest niedopracowana, pomysł jest fajny, ale trzeba było to jeszcze dopieścić, zwłaszcza ogień bo jest strasznie lipny. Na czołgu wyraźnie widać różnicę w oświetleniu, a poza tym jest chyba niemiecki. o.O To taki szczegół, ale dbałość o detale jest istotna. Tak w ogóle to postać jakoś obrabiałeś? Był namalowany? Bo jakoś tak dziwnie wygląda.
Tapeta może przeszkadzać na pulpicie, jak jest tyle tekstu to po prostu masz za dużo linii przecinających się z ikonami, co dość negatywnie wpływa na czytelność ich nazw.
Banki są bardzo fajne, podoba mi się pomysł i ciekawi mnie jak dokładnie osiągnąłeś ten efekt.