@Venom
wyglada bardzo fajnie, rozmiar sygnaturki dziala tylko i wylacznie na jej korzysc

, kolorystyka, wtopienie rendera, napis i swiatlo -- wszystko naprawde ekstra

Mozliwe ze mogles swiatlo przysunac bardziej do mordki Venoma i byloby lepiej, ale tak tez wyglada dobrze. Jedna z nielicznych prac z tematyka Spideraman'a ktora mi sie podoba w calosci i w szczegolach.

@Rise of Legend
Kolorystyka/wtopienie rendera sliczna, gra swiatlem i cieniem zdecydowanie lepsza jeszcze od poprzedniej sygnaturki. Napis wyglada ladnie i ciekawie... ale "by Razzof" dalabym mniejsza czcionka i innego typu. Bardzo przyjemna dla oka, ciemna sygnaturka. Takie bardzo lubie przyznaje sie bez bicia

@Predator
Tlo ladnie wspolgra z renderem, kolory sa oczywiscie bez zarzutu, lubie tkaie stonowanie bardziej niz przegiecie z kolorami bez wyobrazni :p
Swiatlo wydaje mi sie ze powinno znow byc blizej postaci, mogloby byc jeszcze mniej widoczne swobodnie. Napis tez wyglada niezle

Calosc na pewno nie jest nudna. Jest klimatyczna. Robienie z Predatora kolorowej panienki z dyskoteki byloby zenada i futurystycznym zartem, ktory pewnie mialby fatalne wizualnie skutki.
@Niebiesko-fioletowa Panienka

Jedynie ten neszczesny napis moglby... byc inny

@AnimeTag
Praca mi nie pasuje szczerze mowiac. Bardzo lubie wyglad tej postaci Neko-Girl

ale w Twoim wydaniu zostala troche chalupniczo potraktowana. Ciezko mi oceniac technicznie ze wzgledu na ten brak sympatii do rezultatu

przepraszam.
@CatGirl
zdecydowanie lepsza oprawa

ciekawa aranzacja tla, wesola kolorystyka tla pasujaca do postaci

@Sprite takze mi sie podoba