Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Sygny Best_-a  (Przeczytany 8637 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Best_
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #14 : 09.06.2010, 14:04:11 »

I kolejne 7 i 8

* Do not smoke!.png (115.49 KB, 350x180 - wyświetlony 225 razy.)

* Omen.png (82.75 KB, 350x180 - wyświetlony 235 razy.)

Best_
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #15 : 10.06.2010, 22:12:11 »

9

* best.png (140.36 KB, 460x153 - wyświetlony 225 razy.)

med33
Nowicjusz

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #16 : 10.06.2010, 22:19:27 »

9 jest taka jak lubie, ale nie potrzebnie te białe efekty po lewej

Shanzo
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Zaiste chędogo mości panowie!

« Odpowiedz #17 : 10.06.2010, 22:21:58 »

No podoba mi sie ta najnowsza ;]
Best_
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #18 : 10.06.2010, 22:23:21 »

Dzięki  Chichot dlatego dodałem ją do podpisu, bo mi też się podoba.

Best_
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #19 : 10.06.2010, 22:24:12 »

9 jest taka jak lubie, ale nie potrzebnie te białe efekty po lewej

Te białe efekty to właśnie jedno z najlepszych rzeczy w tej sygnie. Uśmiech

lion.
√ ι ק

Reputacja: 11 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

strach pomyśleć że lion. się tak leni!

« Odpowiedz #20 : 10.06.2010, 22:32:40 »

Czy jest sens wstawiania obrazków w x x rozdzielczości w ramce, z napisem i "efektami" które poelagją na wstawieniu c4d z internetu czy innego dziwacznego stocka...

Gdy bym się nie znał na grafice z podziwem bym się pytał jak to robisz, ale dziś ci powiem że prace które polegają na 15minut roboty nie nadają się na ujrzenie światła dziennego. Mowa o sygnach ._.. No chyba że jesteś dobry ale po pracach wnioskuje że nie.

Wgle, powinien powstać jakiś przyklejony temat albo oddzdielny dział gdzie wylewacie to wszystko. Albo dział z pracami które są na pewno ciekawsze i stworzone nie w 15minut...

Shanzo
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #21 : 10.06.2010, 22:35:18 »

to bodajże c4d zapro do moich sygnatur http://www.gimpuj.info/index.php/topic,43370.0.html
czekam na twoją następna
wiktor, po to jest ten dział aby umieszczać prace , nieważne czy się umie czy nie. uczymy się na błędach!
lion.
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #22 : 10.06.2010, 22:43:19 »

wiktor, po to jest ten dział aby umieszczać prace , nieważne czy się umie czy nie. uczymy się na błędach!

Prawda jest taka że lepsi są zasypywani pracami gorszymi. Ogólnie jeżeli wrzucając swoje prace do własnej galerii chcecie się uczyć na błędach to wydaje mi się że to nie ja jestem w błędzie. Wstawiasz swoją pracę i się nią chwalisz. Pokazujesz swoje umiejętności... Jeżeli pytacie się co zrobiłem źle, co powinienem dodać... Hah. Od tego typu problemów na innych forach są działy Work in Progress. Na jednym nawet widziałem szkółkę.

"nie ważne czy się umie czy nie" - ten kawałek zdania mnie powalił, naprawde nie wiem jak ci wytłumaczyć cyrk który powstaje gdy próbuje ci uświadomić że jesteś w błędzie Chichot.

Shanzo
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #23 : 10.06.2010, 22:56:24 »

Jak nikt nie chce powiedieć co i jak, z uzasdnieniemi tylko 1 daje bo to nowicjusz i musi 'czytać dużo tutoriali''? Bezsens.
lion.
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #24 : 10.06.2010, 23:03:12 »

Jak nikt nie chce powiedieć co i jak, z uzasdnieniemi tylko 1 daje bo to nowicjusz i musi 'czytać dużo tutoriali''? Bezsens.

Dziwisz się? Może już wszyscy są zanudzeni niskim poziomem...

Poza tym to niczego nie zmienia. Po prostu stworzyć dział prac wybitnych i spokój.

Best_
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #25 : 11.06.2010, 06:50:06 »

Poza tym to niczego nie zmienia. Po prostu stworzyć dział prac wybitnych i spokój.

Wiesz co? Żal mi Cię. Przecież ty też jak zaczynałeś swoją przygodę z gimpem nie miałeś łatwo. Jak widzę, ty też robiłeś sygnaturki jak byłeś początkujący., więc o co Ci chodzi? Wiesz co to empatia? Bo wydaje mi się, że nie.

lion.
√ ι ק

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #26 : 11.06.2010, 07:39:42 »

Wiesz co? Żal mi Cię. Przecież ty też jak zaczynałeś swoją przygodę z gimpem nie miałeś łatwo. Jak widzę, ty też robiłeś sygnaturki jak byłeś początkujący., więc o co Ci chodzi? Wiesz co to empatia? Bo wydaje mi się, że nie.

Miło mi D:
Ja jak zaczynałem z grafiką to forum było inne. Nie było tysiąca amatorskich prac... Zacznijmy od tego że ja z grafiką zacząłem 3 lata temu i to było co innego. Dziś co 3ci temat trzeba pisać to co się pisało wcześniej, bo początkujący zamiast poszukać sami liczą na pomoc innych nowicjuszy.

Ja nie miałem ciężko. Odpaliłem gimpa, przerobiłęm pare tutoriali, potem skoczyłęm na inne forum zobaczyłem jak inni to robią, przerobiłem tutki do PSa i jakoś to było.

Empatia? Gdyby ci rodzice zginęli pod samochodem to w tedy możesz mi o niej mówić... Ogólnie rzecz mówiąc weź się do roboty jak chcesz coś dobrego stworzyć,a nie mi jakieś wojny na słowa wymyślasz D:. Po prostu mówię że tego jest za dużo i coś trzeba z tym zrobić. Oczywiście jak tak sądzę i nei wymagam tego od was...

Shanzo
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #27 : 11.06.2010, 14:06:25 »

Prawda jest taka że lepsi są zasypywani pracami gorszymi. Ogólnie jeżeli wrzucając swoje prace do własnej galerii chcecie się uczyć na błędach to wydaje mi się że to nie ja jestem w błędzie. Wstawiasz swoją pracę i się nią chwalisz. Pokazujesz swoje umiejętności... Jeżeli pytacie się co zrobiłem źle, co powinienem dodać... Hah. Od tego typu problemów na innych forach są działy Work in Progress. Na jednym nawet widziałem szkółkę.

"nie ważne czy się umie czy nie" - ten kawałek zdania mnie powalił, naprawde nie wiem jak ci wytłumaczyć cyrk który powstaje gdy próbuje ci uświadomić że jesteś w błędzie Chichot.

trochę wczoraj dowaliłem ;o ale kazdy chce poprostu oceny
Strony: 1 [2] 3  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Sygny Best_-a
Skocz do: