Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aBitwy i konkursyBitwy użytkownikówWyzwania (Moderator: Ziomioslaw)Wątek: Superturniej tysiąclecia! Baw się dobrze!
Ankieta
Pytanie: Jak chciałbyś podzielić naszą bitwę? (pytanie tak tylko dla statystyk Język, niekoniecznie wpłynie na dalszy ciąg wydarzeń)
Podzielmy się na 3 grupy! Losowo!
Podzielmy się na 3 grupy! Wg. stażu na forum!
Zróbmy elminacje!
Podzielmy pkt. reputacji,  6 - pierwsze miejsce, 4 - drugie miejsce, 2 - trzecie miejsce.
Jeszcze co innego.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Superturniej tysiąclecia! Baw się dobrze!  (Przeczytany 52695 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wertyś
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #56 : 13.04.2010, 19:52:07 »

W takim razie, ogłaszam, że jest jeszcze tydzień na zgłoszenia (tak aby WertyS i konradx5 akurat zdążyli na głosowanie). Resztę spraw organizacyjnych powiem jutro. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ograniczenia czasowe, niech pisze.

Dzięki, już się bałem, że bitwa mnie (i konrada) ominie.
ReX™
Użytkownik

Reputacja: -6 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Galeria Użytkownika

*O*

« Odpowiedz #57 : 13.04.2010, 19:52:28 »

Ok mam coś co może cię zaskoczyć Chichot Jedna z moich najlepszych bitew. [jedyna wygrana xD]
http://www.gimpuj.info/index.php/topic,38313.0.html
Zmieniaj Adamos Mrugnięcie

Adamos
Użytkownik

Reputacja: 1 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: theadam0s(znaczek o nazwie m-a-ł-p-a)jabbim.pl
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #58 : 13.04.2010, 19:57:49 »

W takim razie, ogłaszam, że jest jeszcze tydzień na zgłoszenia (tak aby WertyS i konradx5 akurat zdążyli na głosowanie). Resztę spraw organizacyjnych powiem jutro. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ograniczenia czasowe, niech pisze.

Czekaj, czekaj, chyba źle zrozumiałem Twoją wypowiedź Język. Powiedz mi, mogłoby być tak, że do końca tego tygodnia (załóżmy do piątku) skończy się rekrutacja, wieczorem podam wyniki losowania, a ty zagłosujesz jeszcze w sobotę? Akurat będzie. Plus termin można zawsze przedłużyć o ten tydzień, dwa... Ale no cóż, jak Ci wygodnij Język

Wertyś
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #59 : 13.04.2010, 20:03:35 »

Czekaj, czekaj, chyba źle zrozumiałem Twoją wypowiedź Język. Powiedz mi, mogłoby być tak, że do końca tego tygodnia (załóżmy do piątku) skończy się rekrutacja, wieczorem podam wyniki losowania, a ty zagłosujesz jeszcze w sobotę? Akurat będzie. Plus termin można zawsze przedłużyć o ten tydzień, dwa... Ale no cóż, jak Ci wygodnij Język

W sobotę mogę zagłosować, ale pamiętaj, że od tej niedzieli do następnej mnie nie będzie i będę mieć krótszy czas Język
Adamos
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #60 : 13.04.2010, 20:06:05 »

No ale starczy Ci na zrobienie pracy Uśmiech Ale jak mówiłem, Twój wybór, bo ja się pomyliłem. Aaaa! I jeszcze Konrada spytaj, bo zdaje się że masz z nim kontakt.

konradx5
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #61 : 13.04.2010, 20:14:02 »

Ja będę mógł zagłosować jeszcze w tą sobotę, później od niedzieli do niedzieli mnie nie ma. Więc pracę mógłbym zacząć robić w poniedziałek za 2 tygodnie. (26.04.) lub trochę później. 
Adamos
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #62 : 13.04.2010, 20:36:28 »

W takim razie czas na ogłoszenia parafialne Język. Tak więc, zacznijmy od kalendarza. Głosowanie rozpocznie się 16.04 (piątek) wieczorem i będzie trwało do niedzieli włącznie. Na wykonanie pracy mamy dużo, bo prawie trzy tygodnie (niezależnie od tematu). Myślę, że czas oddawania prac powinien trwać do 09.05 (niedziela). Koniec ogłoszenia pierwszego. Teraz pytanie, na które każdy uczestnik powinien odpowiedzieć. Czy pasuje Wam ten termin?
Tak więc przyszła pora na pytanie drugie. Jakie głosowanie? Jawne, anonimowe, czy może takie jakie zostanie wylosowane?
I jeszcze jedno. Mianowicie, kto chciałby być osobą bezstronną (osoba ta nie może brać udziału w bitwie)? Osoba ta ma za zadanie przydzielić zupełnie potajemnie i losowo numerki poszczególnym bitwom. W piątek wieczorem powiem, jakie numerki odpadają. Osoba bezstronna podaje numerację tutaj w wątku. I tak oto zostają nam tylko trzy bitwy, robimy małe głosowanie (kit z tym, że akurat liczba uczestników podzielna jest przez 3... Najwyżej zrobimy dogrywkę). W głosowaniu ma wziąć w nim udział każdy. No a jeśli nie weźmie, to jego strata...
Taką osobą bezstronną która wg. mnie byłaby godna zaufania to Terrqge lub Qba_. Ale niczego jeszcze nie wiadomo. Osoby chcące przypisać numerki, niech zgłoszą się w tym temacie.
Koniec ogłoszeń parafialnych.
Pasują Wam te wszystkie warunki?

Qba_
Emeryt

Reputacja: 20 Offline Offline

JID: qba_@jid.pl
Galeria Użytkownika

jogurt rlz!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #63 : 13.04.2010, 20:42:18 »

Ja mogę być tą osobą, tylko mi wszystko wyjaśnij, bo nie za bardzo załapałem Język.

Pigan
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #64 : 13.04.2010, 20:44:39 »

Termin - OK.
Głosowanie chyba może być jawne bo co to za różnica?

Adamos
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #65 : 13.04.2010, 20:51:45 »

Termin - OK.
Głosowanie chyba może być jawne bo co to za różnica?
Nicki wszystkich osób nie zmieszczą się w temacie xD Ale zobaczymy.
Ja mogę być tą osobą, tylko mi wszystko wyjaśnij, bo nie za bardzo załapałem Język.
W piątek, przygotuj sobie listę bitew, gdzieś zaraz po południu, zrób skrina, wyślij na ImidżSzaka. Potem ja w tym wątku podam wyniki losowania, czyli jakie numerki wygrywają, jakie odpadają itp. Gdy zobaczysz tą wiadomość dajesz nam link w tym wątku (nie bezpośredni) do strony z obrazkiem na ImageShack-u. To tak dla pewności, że nie pozamieniałeś numerków po opublikowaniu listy głosowania, bo na tej stronie będzie pokazane, kiedy obrazek wrzuciłeś Uśmiech. To taki (nie)potrzebny środek bezpieczeństwa Uśmiech. I to całe twoje zadanie.

Pigan
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #66 : 13.04.2010, 20:55:00 »

To może nazwać po prostu temat Wielka Bitwa czy jakoś tak... zresztą może być i anonimowe w końcu liczy się praca nie nick, a później i tak wszyscy raczej do swojej galerii wrzucą. Mi to prawdę mówiąc obojętne, ale pytałeś więc się opowiedziałem. Język

Adamos
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #67 : 13.04.2010, 20:59:17 »

No to ja Wam powiem, że jestem za tym, co wylosujemy. Jeśli wylosujemy jawne, będzie jawne, jeśli anonimowe to będzie anonimowe. Pigan, mam rację? Chichot
Jeszcze raz wszystkich proszę o potwierdzenie terminów itp.
Qba_: No to jak, będziesz tą osobą numerkującą?
PS: Nadal można się zgłaszać.

konradx5
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #68 : 13.04.2010, 21:03:28 »

Mi termin pasuje. Nie powinienem mieć problemów z wyrobieniem się. Język
Qba_
Emeryt

Reputacja: 20 Offline Offline

JID: qba_@jid.pl
Galeria Użytkownika

jogurt rlz!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #69 : 13.04.2010, 21:04:56 »

Mogę być, w końcu nic mnie to nie kosztuje, a czasu mam dużo Uśmiech.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aBitwy i konkursyBitwy użytkownikówWyzwania (Moderator: Ziomioslaw)Wątek: Superturniej tysiąclecia! Baw się dobrze!
Skocz do: