KrySpeQ
Nowicjusz
Reputacja: 0
Licencja: Copyright
Niewiem jak ty ale ja śmiem twierdzić ...^^
|
 |
« : 04.01.2010, 15:09:32 » |
|
Siemanko  Niedawno koleżanka zaproponowala mi abym zrobil dla niej jakas fajna tapetke podchodzaca pod temat Anime Love... Wiec zakasalem rekawy (i jako dobry kolega  ) stworzylem takie cos... Kolezanka powiedzala ze bardzo jej sie podoba  teraz liczę na wasza opinie Wersja pierwsza Wersja druga  Powiedzie co bym mogl w tym poprawic a co zostawic ...  Dziekuje za uwage  PS: Jak by ktos chcial skorzystac z renderu to prosze podaje wam adres... http://media.photobucket.com/image/anime%20render/gocanes77/anime.png?o=39
|
|
|
|
|
|
Intel Core 2 Duo E7200 2x2,80 (troszke podkrecony), GForce 8800GT 512MB, Kingston 3GB 800MHz, Asus P5K-WS P35    
|
|
|
Qba_
Emeryt
Reputacja: 20
JID: qba_@jid.pl
jogurt rlz!
|
 |
« Odpowiedz #1 : 04.01.2010, 15:10:59 » |
|
Trochę mała ta tapeta, nie sądzisz? Rób w większej rozdzielczości, np. 1024x768.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qba_
Emeryt
jogurt rlz!
|
 |
« Odpowiedz #3 : 04.01.2010, 15:16:21 » |
|
Jak dla mnie to tapetka słaba. Na pewno nie wsadziłbym jej sobie na pulpit, ale ciesz się - widywałem już dużo gorsze tapety  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qba_
Emeryt
jogurt rlz!
|
 |
« Odpowiedz #5 : 04.01.2010, 15:26:33 » |
|
Jeśli moje zdanie Cię nie obchodzi to po jaką cholerę dajesz prace do oceny? Ale skoro chcesz to dobrze, nie będę tu więcej pisał komentarzy, bo skoro moje zdanie Cię nie obchodzi to wolę oszczędzić klawisze i skomentować pracę komuś innemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisaAmane
Użytkownik
Reputacja: 2
Elfen Lied <3
|
 |
« Odpowiedz #7 : 04.01.2010, 22:24:32 » |
|
A mi sie tam podoba ;** Bo to takie romantyczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maly94
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #8 : 04.01.2010, 22:35:17 » |
|
Zaczynając od umieszczania tepet jest inna galeria a tapeta brzydka źle wycięty render rozmyta postać i c4d kolory walące po oczach i brak miejsca na ikony Heh dzieki xDD Wiesz powiem ci ze twoje zdanie minie nie obchodzi w tej kwestji bo niektorym ludzia i tak sie spodoba xDD O i ona nie jest na pulpit tylko od tak sobie ... xDD Ludzie ci mówią, że jest słaba bo taka jest pomyśl czy dał byś to na tapete a jak tak to ile wytrzymasz ? Zapraszam do mojej galerii tapet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anth'aris
Użytkownik
Reputacja: 1
maggot4life
|
 |
« Odpowiedz #9 : 04.01.2010, 22:38:32 » |
|
Po 1, tapeta to to nie jest, chyba że na telefon. Po 2, słabizna, 5 kroków jakie wykonałeś: -wklejenie rendera -duplikacja rendera -dolną warstwę na rozmycie w ruchu -wklejenie c4d -nowa warstwa z kolorem To trochę za mało aby efekt był zadowalający. I tak jak wspomniał Qba_, nie chciałbym takiej tapety np. na pulpicie. A teraz Ty zadaj sobie pytanie, czy Ty chciałbyś taką mieć ustawiona? A następnie zrób taka jaką byś chciał aby widniała na twoim pulpicie. I pamiętaj że czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze bo za dużo kombinowania żadko wychodzi na dobre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Platun
Użytkownik
Reputacja: -1
|
 |
« Odpowiedz #10 : 04.01.2010, 22:59:45 » |
|
tapeta ohyda ;] wgl mi sie nie podoba wszystko na nie... I dziwi mnie po co dodajesz nowy temat z tapetka do oceny jak nie liczysz sie ze zdaniem innych i wylewasz to z siebie tak odpychajaco krytyka boli? Myslales ze wszyscy sie tym zachwyca ? szczerze mowiac nie ma czym takie jest moje zdanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
Reputacja: 4
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #11 : 07.01.2010, 23:05:43 » |
|
A mi sie tam podoba ;** Bo to takie romantyczne  P O Z D R O M I L I A R D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Modelkaszczecin
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #12 : 08.01.2010, 12:28:56 » |
|
Mi też się podoba i to że jest rozmyta dodaje jej uroku . Każdy ma swój sposób tworzenia i swoją wizji . I nie przejmuj się tylko twórz dalej nowe . Praktyka czyni mistrza. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 09.01.2010, 22:33:28 wysłane przez Modelkaszczecin »
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #13 : 08.01.2010, 13:46:29 » |
|
ZLotko dla kogo pracujesz? agencje podaj jakas. No chyba ze dla Ciebie wszystko co na soft focusie to pikne - ale tu nie jest sf tylko zwykle gaussowanie, na dodatek niezbyt estetyczne. Swego czasu takie rzeczy szly w magazynach ze graficy i foto wciskali w redakcjach niezly shit - rynek wymusil profesjonalizacje. Dobor naturalny - slabi odpadaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jostys
Użytkownik
Reputacja: -3
Kame_sennin ^^
|
 |
« Odpowiedz #14 : 08.01.2010, 17:09:21 » |
|
Heh dzieki xDD Wiesz powiem ci ze twoje zdanie minie nie obchodzi w tej kwestji bo niektorym ludzia i tak sie spodoba xDD O i ona nie jest na pulpit tylko od tak sobie ... xDD
PIĘKNE xD i praca jak na JEDNA z PIERWSZYCH (tapet) Bardzo fajna ... można się przyczepić ale po co mi się podoba  A mi sie tam podoba ;** Bo to takie romantyczne  dobrze coo   Mi też się podoba i to że jest rozmyta dodaje jej urok u .Każdy ma swój sposób tworzenia i swoją wizj e . I nie przejmuj się tylko twórz dalej now e . Praktyka czyni mistrza.  Modelkaszczecin już cie lubię xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EN
√ ι ק
800mm f/8 iso400 t125
|
 |
« Odpowiedz #15 : 08.01.2010, 18:55:27 » |
|
gdyby to bylo forum spamerskie to bym wam po bananie na IP zamowil. calej trojce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jostys
Użytkownik
Kame_sennin ^^
|
 |
« Odpowiedz #16 : 08.01.2010, 19:43:34 » |
|
dawaj mam zmienne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thuvan
Użytkownik
zanimowany.
|
 |
« Odpowiedz #17 : 08.01.2010, 19:47:18 » |
|
Jak masz zmienne to będziesz dostawał bana za każdym razem, ąż znudzi ci się to. Założysz specjalnie temat o tym, że dostajesz bana. Zaczniesz się skarżyć i nas wyklinać.  Co do tapetek to takie sobie. Nic specjalnego. Proste c4d. Kolor zmieniony. Może kontrast mały. 
|
|
|
|
|
|
|  Inactive.
| |
|
|
|