piotros
Użytkownik
Reputacja: 7
GIMP: 2.8 + GAP
Licencja: CC-NC-BY-SA
Informacje w sygnaturce.
|
 |
« Odpowiedz #70 : 29.11.2006, 14:47:32 » |
|
W najnowszej sygnie tło jest ciekawe, ramka bardzo ładna. Co mi nie pasuje? ...napis jest słaby (nie pasuje kolorystycznie do tła; krój czcionki też jest nie specjalny) i render (też jest w kolorze nie pasującym do tła, a poza tym jest spłaszczony ...a może to Ronaldo znowu przytył?  )
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta, ale muszę wytłumaczyć moją nieobecność. Niestety w natłoku zajęć dnia codziennego nie jestem w stanie od dłuższego czasu zaglądać na forum. Nie wiem jak długo taki stan rzeczy będzie trwał, ale jedno wiem na pewno... wrócę... Tymczasem proszę nie pisać do mnie PW, bo i tak nie będę odpisywał. Pozdrawiam, piotros.
Moje prace: [ UserBars] [ Wallpapers] [ Signatures] [ Renders] Są graficy, którzy używają PhotoShopa. Oczywiście szanujemy ich...
|
|
|
mono
Użytkownik
Reputacja: 9
I am what I am
|
 |
« Odpowiedz #71 : 29.11.2006, 16:27:58 » |
|
Nie nie...To chyba Ronaldo przytył bo taki render już ściągnąłem był własnie takich rozmiarów. Chociaż jak to zobaczyłem to sam miałem wrażenie spłaszczenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mono
Użytkownik
I am what I am
|
 |
« Odpowiedz #72 : 07.12.2006, 19:07:27 » |
|
A to kolejny własny pomysł: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noss
Użytkownik
Reputacja: 41
Licencja: Copyright
|
 |
« Odpowiedz #73 : 07.12.2006, 19:38:12 » |
|
Bardzo fajne tło, takie płynne i chaotyczne.  Render nie płynny i nie chaotyczny, po prostu jest z innej kreskówki, chociaż kolorystycznie pasuje do tła. Wtopienie rendera też jest takie sobie. Brakuje mi również podpisu, natomiast rameczka może być.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mono
Użytkownik
I am what I am
|
 |
« Odpowiedz #74 : 14.12.2006, 18:16:00 » |
|
Chciałem spróbować zrobić siga w stylu sygi Nossa ale mi się odechciało i oto efekt: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piotros
Użytkownik
Reputacja: 7
GIMP: 2.8 + GAP
Informacje w sygnaturce.
|
 |
« Odpowiedz #75 : 14.12.2006, 18:53:20 » |
|
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to oślepiająca jasność  Przesadziłeś trochę. Sygna jest tak jasna, że ciężko mi ją wogóle ocenić.
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta, ale muszę wytłumaczyć moją nieobecność. Niestety w natłoku zajęć dnia codziennego nie jestem w stanie od dłuższego czasu zaglądać na forum. Nie wiem jak długo taki stan rzeczy będzie trwał, ale jedno wiem na pewno... wrócę... Tymczasem proszę nie pisać do mnie PW, bo i tak nie będę odpisywał. Pozdrawiam, piotros.
Moje prace: [ UserBars] [ Wallpapers] [ Signatures] [ Renders] Są graficy, którzy używają PhotoShopa. Oczywiście szanujemy ich...
|
|
|
Broly
Nowicjusz
Reputacja: 3
The Gimp Rules
|
 |
« Odpowiedz #76 : 14.12.2006, 20:15:51 » |
|
jedyne ktore mi sie podobalo to 7 i tyle a reszta to do kitu 
|
|
|
|
|
|
Moim światem jest The Gimp
|
|
|
gewloh
Użytkownik
Reputacja: 11
JID: gewloh@gimpuj.info
Hello. I wanna play a game.
|
 |
« Odpowiedz #77 : 14.12.2006, 23:14:01 » |
|
W "air sig" nie pasuje mi czcionka. Poza tym, tak jak piotros napisał, to za jasny ten sig. Zrób jeszcze raz jakąś sygę w stylu nossa, tylko nie przesadź z jasnością, to ocenię dokładniej ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mono
Użytkownik
I am what I am
|
 |
« Odpowiedz #78 : 15.12.2006, 03:32:06 » |
|
jedyne ktore mi sie podobalo to 7 i tyle a reszta to do kitu  To jest Twoja pierwsza wiadomość w tym temacie. Może uzasadnisz swoje zdanie?? ------------------------------------------------------------------------------- Hmm dawno nie zajrzałem ale odkryłem pare ciekawych(jak dla mnie) efektów no to daje:  Robiłem na konkurs na logo jakiejś stronki o fifie a że konkurencja była cieniutka to wziąłem udział.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 31.01.2007, 20:54:48 wysłane przez mono »
|
|
|
|
|
Whisper
Użytkownik
Reputacja: 3
Graphic from Heaven
|
 |
« Odpowiedz #79 : 10.01.2007, 20:12:20 » |
|
Witam, Mono nie chce być niegrzeczny, ale ledwo co tam zobaczyłem, owszem widać dobrze piłkarza ( jak sie przypatrzyłem 5 minut ) zastanawia mnie czemu tak dużo dodajesz jasności, patrz na to że każdą prace robi sie starannie i długo, 6/10 Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mono
Użytkownik
I am what I am
|
 |
« Odpowiedz #80 : 10.01.2007, 20:28:44 » |
|
Hmm jasności? Ja tu jakiegoś oczo******a nie widze. Normalnie na to sobie patrze  ------------------------------------------------------------------------------- Taki eksperyment nie wiem czy dobrze wyszło. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 31.01.2007, 20:56:06 wysłane przez mono »
|
|
|
|
|
Szajba
Użytkownik
Reputacja: 8
Chillout
|
 |
« Odpowiedz #81 : 31.01.2007, 09:58:42 » |
|
jak dla mnie tło. Czcionka mi nie odpowiada... ale poza tym to super  Fraktale zawsze można też samemy wygenerować ;P btw. posty połącz
|
|
|
|
|
|
 ----- 
|
|
|
mono
Użytkownik
I am what I am
|
 |
« Odpowiedz #82 : 31.01.2007, 20:45:30 » |
|
Pyk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddy Kruger
Użytkownik
Reputacja: 14
Gimpowid
|
 |
« Odpowiedz #83 : 01.02.2007, 13:48:27 » |
|
Hmm, to chyba jedna z twoich prac na które da się patrzeć bo nie oślepiają albo wyglądają jak cegły. I radziłbym ci kierować się raczej w stronę tych piłkarzy i star wars'a. Więc dalej gimpuj a zajdziesz daleko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|