Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 5 6 [7]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Język polski na forum  (Przeczytany 36256 razy)
jacekl300
Gość
« Odpowiedz #84 : 04.08.2009, 20:53:42 »

Do Ciebie INSEKT nie mam żalu, bo ty nie oceniasz sygnatur.Uśmiech 2(Przepraszam, że zapomniałem o Tobie w wyjątkach)

agape
√ ι ק

Reputacja: 5 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: nesq@gimpuj.info
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

hejo

« Odpowiedz #85 : 04.08.2009, 20:58:58 »

A nie zastanowiles sie czemu Ci ktos nie ocenia sygnatur? Hmm.. Bo moze Ty komus nie oceniasz sygnatur?

lol mielismy gadac o koncepcji a gadamy o sygnaturach.. do cholery z nimi!

jacekl300
Gość
« Odpowiedz #86 : 04.08.2009, 21:07:29 »

Chichot dobra koniec z sygnaturkami  i innymi grafikami wracamy o tematu Chichot
INSEKT
Emeryt

Reputacja: 27 Offline Offline

GIMP: 2.8
JID: INSEKT@jabster.pl
Galeria Użytkownika

Ja tu tylko sprzątam

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #87 : 04.08.2009, 21:12:44 »

No to mów, że bijesz do konkretnych ludzi (dziewczyn?), a nie do całej moderacji Język

Nie odpowiadam na wiadomości "(Bez tematu)".
Kilka rad, czyli how-to "jak nie wkurzyć Insekta": 1, 2, 3

Twój tutorial po to tyle czasu gnije w "Gotowych", żebyś nie musiał go więcej poprawiać, gdy zostanie przeniesiony do indeksu! Każda Twoja edycja sprawi, że tutorial zniknie i nie będzie widoczny, dopóki ja go nie przywrócę.
tofatodi
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #88 : 04.08.2009, 22:15:01 »

Nie mówię, żeby zaraz nie używać angielskiego, ale rozdzielić. Jak ktoś powie na pędzel brush (co gorsza brusz) to niech napisze od razu całego posta po angielsku. Może zróbmy English Zone, żeby się wyżyli. Ale napisać takiemu 9/10 letniemu: "użyj CM na warstwie z patternem potem pomaziaj brushem wokół rendera i walnij C4D".

Co do zaglądania do galerii. Jak ktoś chce sobie nabić w jakimś obrazku ilości odsłon lub przez całą noc czas zalogowania to do mnie na PW. Ja takie rzeczy załatwiam sobie dwoma kliknięciami. (np. dadon przy koszulce ma ponad 3 tysiące odsłon w 12 godzin.
INSEKT
Emeryt

Reputacja: 27 Offline Offline

GIMP: 2.8
JID: INSEKT@jabster.pl
Galeria Użytkownika

Ja tu tylko sprzątam

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #89 : 04.08.2009, 23:39:09 »

Osz, kurcze, ale z Ciebie haker tofatodi. Zazdroszczę.

Nie odpowiadam na wiadomości "(Bez tematu)".
Kilka rad, czyli how-to "jak nie wkurzyć Insekta": 1, 2, 3

Twój tutorial po to tyle czasu gnije w "Gotowych", żebyś nie musiał go więcej poprawiać, gdy zostanie przeniesiony do indeksu! Każda Twoja edycja sprawi, że tutorial zniknie i nie będzie widoczny, dopóki ja go nie przywrócę.
tofatodi
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #90 : 09.08.2009, 15:04:53 »

Wiem, wiem, że sarkazm. Ale przynajmniej nie muszę klikać bez przerwy F5.
K-ja
Gość
« Odpowiedz #91 : 09.08.2009, 16:36:35 »

Wiem, wiem, że sarkazm. Ale przynajmniej nie muszę klikać bez przerwy F5.

Kładziesz na nim coś? Język

Lxiak, o co znowu masz pretensje? O ile wiem sygnatury są działem najpopularniejszym według statystyk. Wypełniam swoje obowiązki w galeriach (tj. łączę podwójne posty, przenoszę, poprawiam/zaznaczam błędy), więc nie gadaj że nikt nie ocenia. Ja chętnie skrytykuję jak widzę że ktoś robi postępy, ale jak ktoś się upiera na robienie wszystkiego po swojemu, to... tak! Zgadłeś! Nikt nie będzie takiemu pisał.

Btw. Nie wiem czemu ludzie nie oceniają sygnatur. Roboty przy tym trochę jest, metod wykonania sporo. A taki Pixel Art wszyscy robią jednym stylem (wiadomo, GPT) i 3 takie cegiełki są w najczęściej komentowanych, a i jedna w oglądanych. Lepiej by było dać sobie do podpisu "nie oceniam prac w których nikt nic nie zrobił". Hm?
deysu
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Galeria Użytkownika

Nieskończoność to brak ograniczeń

« Odpowiedz #92 : 09.08.2009, 18:00:33 »

Może lepiej stworzyć oddzielny temat na to, bo jak nie zauważyliście zapewnie, ten temat jest poświęcony językowi polskiemu na forum. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy mają problem z tym, że ktoś nie ocenia/komentuje jego prac, wiadomo, że każdy chce usłyszeć coś miłego za wykonaną pracę, bo taka jest natura człowieka, ale po co od razu się żalić całemu forum? Nikt Ci nie ocenia to siedź cicho i rób kolejne prace, aż wreszcie ktoś to zrobi. Mój post jest kolejnym off topem nic nie wnoszącym do tematu, ale poprostu chciałem wyrazić swoje zdanie na temat, który został poruszony przy okazji tego tematu.

Strony: 1 ... 5 6 [7]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkTestWątek: Język polski na forum
Skocz do: