Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: MMO  (Przeczytany 14195 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Freddy Kruger
Użytkownik

Reputacja: 14 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

Gimpowid

MMO
« : 07.04.2007, 14:32:29 »

Czy ktoś gra z was w MMORPG? Czy mamy tu pasjonatów World of Warcraft, potężnego Crosa z Ragnarok Online, czy może przebywa tu Mroczny Elf z Lineage 2. Możliwe że mamy tu wyznawców innych gier sieciowych i pragniecie się z nami podzielić waszymi osiągnięciami.
Dlaczego warto w nie grać. Czemu akurat w tą grę. Jaki serwer wybrać. Zachęć do gry kolejnych członków i niechaj rodzina sieciowców się rozrasta!

Ja osobiście grałem RO przez pół roku, później się przerzuciłem na Lineage 2 bo wyło mniej KS'ów. Ragnarok polecam dla tych co lubą ostrą jatkę, potężne skile i godnych przeciwników. Różnorodność potworów, zadań i artefaktów powala(w szczególności ceny Mrugnięcie).
Lineage jest dla tych co lubią rozległe lokacje i wykonywanie zadań. Gra ma dobrą oprawę graficzną która pozwala się wczuć w niepowtarzalny klimat. Plusem jest wybór jednej z 5 ras. To co odrzuca na samym początku to skąpa ilość fryzur i twarzy, więc można spotkać swojego klona.
Obie te gry serdecznie polecam ponieważ zagrać w nie to po prostu grzech Uśmiech
« Ostatnia zmiana: 10.04.2007, 19:20:17 wysłane przez Freddy Kruger » Zapisane

Ziomioslaw
Administrator

Reputacja: 46 Offline Offline

GIMP: 2.10
JID: ziomioslaw@jabber.org
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Cyklista Apokalipsy

« Odpowiedz #1 : 07.04.2007, 15:25:30 »

Może trochę się wtrące, ale odpowiem, że nie gram;)
Czemu? A... szkoda mi kasy (czyli np.: WoW odpada). Oczywiście jest za darmo Tibia itp... ale Mrugnięcie nie chce się uzależniać... no i te nerwy "rozłączyło mnie!!! rozłączyło!!! ja... #*%&()*#%&#"
Uśmiech

Może znacie coś poza Tibią, co jest nie komercyjne?

(tak, wiem, że za nią się płaci, ale ma też tryb free)
Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #2 : 07.04.2007, 15:35:49 »

Ale na WoW szkoda ci kasy czy na płacenie Blizzard'owi?
Na to pierwsze to nie mam innej rady niż pobrać z neta, ale piractwa nie doradzam.
Na drugie jest prosty sposób. Tak jak w wielu innych grach tego typu istnieją serwery prywatne. Które są darmowe.

chaaber
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.2
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Biskvitoj estas bonaj :)

« Odpowiedz #3 : 07.04.2007, 16:11:08 »

Z darmowych to Silkroad, ale ciężko wbic się na serwery.- www.silkroad-online.com.pl
Uo- ultima online www.mw-shard.prv.pl
Helbreath- www.hbpolska.prv.pl

No i L2 też jest za darmo, ale nie grałem jeszcze Język

Ziemia dla ziemniaków, Księżyc dla księży, Mars dla marsów
ozziuss
Gość
« Odpowiedz #4 : 07.04.2007, 16:53:26 »

ja gram w Ragnarok Online na darmowym serwerze UnityRO Mrugnięcie. polecam. nie ma lagów gra się wspaniale. pierwszym 2 osobom które zechcą wejść do gry na trochę dłużej stawiam ekwipunek za ~70 tysiaków Mrugnięcie. jakby co to unityro.com  Duży uśmiech
Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #5 : 07.04.2007, 17:50:31 »

Tylko co ty tam kupisz za te 70 tysiaków? Za to moze się kupi rod albo jajo lunatica Chichot A na tym twoim serwie są KSi? Bo to był główny powód dla którego zawiesiłem infiltrator. Choć i tak polecam KDR jeden z lepszych serwerów na świecie. Planuję powrót do tej gry w 2 przypadkach: Z datą premiery 2 w Polsce i gdy skończą prace nad nowymi klasami.
Ozziuss nie wiesz czasem kiedy się ukażą?

Fatos
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Happy Little Boozer

« Odpowiedz #6 : 07.04.2007, 18:05:47 »

e tam imo jak grać w RO to tylko na Quality-Ragnarok online Duży uśmiech
Uo fajne ale huh wymagania żeby zagrać an serwach są imo niepotrzebne (jakies pisanie historyjek i odpowiadanie na pytania) do tego dochodzi odgrywanie postaci -__-.

"...This is the life we choose, the life we lead and there is only one guarantee, none of us will see heaven..."
Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #7 : 07.04.2007, 18:20:10 »

Znaczy że jak? Piszesz im jakieś smuty, iż jesteś wielki pogromca poporingów i co? musisz się tego trzymać?

ozziuss
Gość
« Odpowiedz #8 : 07.04.2007, 18:25:58 »

dowiedziałem się że za KSy na unityRO dostaje się bana Chichot co do dat to nie wiem :/
Fatos
Nowicjusz

Galeria Użytkownika

Happy Little Boozer

« Odpowiedz #9 : 07.04.2007, 18:29:46 »

nie wyrażam tylko swoja opinie ze wg mnie lepszym serwerem niż kdr jest q-ro(i szczerze mówiąc nie dokładnie wiem o co Ci chodzi).
Kdr kiedyś był fajny. Ale na q-ro częściej prowadzili update było więcej graczy co było dla mnie more fun. Potem zaczęła mnie gra ogólnie nudzić przeniosłem sie na hr.a potem skończyłem grac.

"...This is the life we choose, the life we lead and there is only one guarantee, none of us will see heaven..."
Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #10 : 07.04.2007, 18:40:30 »

Mi chodzi o to, że napisałeś o tym, iż trzeba sklecić jakąś historyjkę i trzeba odgrywać postać. Zrozumiałem, że jak napiszesz im o wielkim pogromcy spore to musisz się tego trzymać i ciągle na nie chodzić Niezdecydowany
Bólem na KDR nie są KSy bo takie praktyki możliwe są tylko na darku, na kdr serwer nie. Tyle że dowiedziałem się po tym jak się zarejestrowałem Język

Nightquest
Użytkownik

Reputacja: 12 Offline Offline

Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : 07.04.2007, 18:43:31 »

Helbreath <3<3<3<3 Uśmiech ale aktualnie nie gram, nie mam czasu, za kilka tygodni matura ;]

" login, pass, nick, spam znikl, “chodz na zielone”. "
Fatos
Nowicjusz

Galeria Użytkownika

Happy Little Boozer

« Odpowiedz #12 : 07.04.2007, 18:50:12 »

z Tymi historyjkami to mi chodziło o Ultime Online - "Uo" Język, bo tam chcą żeby im napisać historie postaci, jakie ma plany na przyszłość,itp. a propos RO, to raczej wszędzie ks'y tylko tak jak mówisz na hr nie(bo jak dobrze pamiętam to Dark = HR).

Freddy Kruger
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Gimpowid

« Odpowiedz #13 : 07.04.2007, 19:27:31 »

A znacie jakiś dobry POLSKI serwer do RO?

Strony: [1] 2 3  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: MMO
Skocz do: