Ta widzialam juz na egrafiku ;-) i czekalam az ja zamiescisz tutaj. Musze powiedziec, ze to chbya ten przypadek kiedy powinnam zaczac piszczec "wwwiii" "wooow" "greeejt"

i wystawic tabliczke z 10/10

Konkretnie i detalicznie:
Swiatlo *check* bardzo ladnie, bez przesady, dobrze stonowane i ladna ekspresja
Napis *check* w stylu pasujacym do tematu, dobra kompozycja; minimalnie zastanawialabym sie nad zmniejszeniem krycia dla animatrixu, ale to chec kombinacji tylko
Ramka *check* eksponuje zawartosc a nie swoj byt sam w sobie - bardzo dobrze

Wlasciwa "tresc" sygnaturki *check* wyborny dobor kolorow oraz efektow, nie wiem gdzie zaczyna sie render na 100%

czy to same postaci i krzak czy tez te slicznie zrobione chmurki. Widze za to ze maczales w tym tak czy siak paluszki

Ten zabawny efekt na dolnej polowie sygnaturki dodaje ladny popis dla wyobrazi [jest tam taki ukrop? kurz? jakies pyly? fala goraca?]
Caloksztalt *check* Barzdo mile wrazenie dla oka, nie tylko pod wzgledem kolorow ale i estetycznym. Bardzo ladny styl wykonanej pracy. Taka sygnaturke jak widze, to wiem, ze moglabym ja dac takze do opisu. Nie kazda praca sprawia takie wrazenie dla mnie ale przeciez nie musi

Odpowiedz dla Mechatronica *check* Napisalam! A jakze

Jesli mialabym powiedziec, czy czegos brakuje, to powiedzialabym NIE, jesli ktos by zapytal czy warto zrobic wariacje na temat tej sygnaturki - to odpowiedzialabym, ze subtelne, ale mogloby byc tez ciekawe. To co nauswa mi sie jak chce sobie cos dodac i wyobrazic do tej pracy to chyba male swietliki - takie magicznie falujace na wietrze, delikatnie, zakrecone w wirze cieplego powietrza i frontu z tego "efektu ukropu" nazwe to tak

ale musialyby byc bardzo male i badzo subtelne. to chbya "tyle"

Pozdrawiam