Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Erl i jego prace  (Przeczytany 1052 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Erl
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Gentlemen?

« : 06.04.2009, 01:18:44 »

Ano tak mnie wzięło na stworzenie tematu, bo widzę, że wielu z Was tutaj zamieszcza swoje prace, przez co są one często komentowane. A ja się dziwiłem, czemu nikt mi żadnej nie oceni. :d
Dobra, teraz przejdźmy do rzeczy. Zbyt wielu fajnych prac nie posiadam, będę tu zamieszczał te najlepsze - proszę o komentarze, na pewno bardzo mi pomogą przy tworzeniu kolejnych obrazów.

Na pierwszy ogień pójdzie parę fotografii. Gdyby ktoś pytał: mam aparat Canon PowerShot A470 - model może nie najlepszy, ale mi wystarcza. Kiedyś jednak trzeba będzie kupić coś masywniejszego. :f

To tyle, jeśli chodzi o zdjęcia. Teraz trochę prac 'tabletowych'. Mimo, iż od dawna posiadam sprzęt (bo od ubiegłych świąt Bożego Narodzenia), to zbyt wielu prac nie zrobiłem - nie chce mi się za bardzo. :d Oto najlepsze z nich:

"Pan drzewo" - najlepsza z moich tabletowych robótek. Kilka godzin nad nią przesiedziałem, ale chyba warto było.

Ptak... - stary, ale jary. :d

"Kwiat" - kolejny. Mam jakąś manię na ich rysowanie.

I to by było na tyle. Jeśli coś jeszcze zrobię i będzie w miarę ciekawe, to dodam. Na ten czas to wszystko. Jeszcze raz proszę o komentarze. Uśmiech

Margonem - serdecznie polecam. :]
EN
√ ι ק

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

800mm f/8 iso400 t125

« Odpowiedz #1 : 07.04.2009, 11:10:23 »

Zdjecia odrobine niedoswietlone, w drugim brak nasycenia jeszcze.
Chaber zbyt blisko krawedzi poza tym.

Dorwać mnie można na:
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Erl i jego prace
Skocz do: