Ano tak mnie wzięło na stworzenie tematu, bo widzę, że wielu z Was tutaj zamieszcza swoje prace, przez co są one często komentowane. A ja się dziwiłem, czemu nikt mi żadnej nie oceni. :d
Dobra, teraz przejdźmy do rzeczy. Zbyt wielu fajnych prac nie posiadam, będę tu zamieszczał te najlepsze - proszę o komentarze, na pewno bardzo mi pomogą przy tworzeniu kolejnych obrazów.
Na pierwszy ogień pójdzie parę fotografii. Gdyby ktoś pytał: mam aparat Canon PowerShot A470 - model może nie najlepszy, ale mi wystarcza. Kiedyś jednak trzeba będzie kupić coś masywniejszego. :f
To tyle, jeśli chodzi o zdjęcia. Teraz trochę prac 'tabletowych'. Mimo, iż od dawna posiadam sprzęt (bo od ubiegłych świąt Bożego Narodzenia), to zbyt wielu prac nie zrobiłem - nie chce mi się za bardzo. :d Oto najlepsze z nich:
"Pan drzewo" - najlepsza z moich tabletowych robótek. Kilka godzin nad nią przesiedziałem, ale chyba warto było.
Ptak... - stary, ale jary. :d
"Kwiat" - kolejny. Mam jakąś manię na ich rysowanie.I to by było na tyle. Jeśli coś jeszcze zrobię i będzie w miarę ciekawe, to dodam. Na ten czas to wszystko. Jeszcze raz proszę o komentarze.