Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aTutorialePropozycje i prośby o tutorialeProśby o tutoriale (Moderator: davlasq)Wątek: Jak uzyskać efekt jak z traileru Rock'n'Rolla?
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Jak uzyskać efekt jak z traileru Rock'n'Rolla?  (Przeczytany 920 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Barts_706
Nowicjusz

Reputacja: 3 Offline Offline

GIMP: 2.2
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 31.03.2009, 12:04:26 »

Witam po dłuższej przerwie. Mam pytanie, w zasadzie to nawet nie jest prośba o tutorial, wystarczyłyby mi jakieś linki, bo nie wiem czego szukać w Google - konkretnie chodzi mi o efekt taki jak w tym trailerze:

http://www.youtube.com/watch?v=U0wQXw-UtSE

Pod koniec są takie wstawki z postaciami tak jakby narysowanymi i wyciętymi (wtedy kiedy jest napisane kto gra w filmie).

Chciałem zapytać jak można uzyskać taki efekt, bo na ile to czuję, to to jest jakiś filtr/skrypt, a na pewno przeróbka zdjęcia - a nie rysunek od zera. Może ktoś z tutejszych ekspertów wie o co chodzi, jak napisałem, wystarczy mi link do jakiegoś tutoriala, opisu czy czegoś, nie musicie robić instruktażu tutaj od zera specjalnie dla mnie.

Chociaż gdyby ktoś się pokusił, to byłoby super.

Pozdrawiam,

Barts
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aTutorialePropozycje i prośby o tutorialeProśby o tutoriale (Moderator: davlasq)Wątek: Jak uzyskać efekt jak z traileru Rock'n'Rolla?
Skocz do: