Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 5 6 [7]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Moja sygnatura  (Przeczytany 26493 razy)
Bogul
Gość
« Odpowiedz #84 : 01.12.2006, 17:32:22 »

Niestety tak jak powiedziałem nie uważam, żeby była super takie małe kupsko Duży uśmiech a tak przy okazji Nathaniel skomentowałabyś resztę prac Duży uśmiech ?? bo paru chyba nie widziałaś;D
nathaniel
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

GIMP: 1.*
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #85 : 01.12.2006, 18:01:22 »

Ta mi się podoba najbardziej Chichot

Samine tak jak już mówiłam.

Killzone też się podoba.

Bogul
Gość
« Odpowiedz #86 : 01.12.2006, 18:36:33 »

hmmmm nie sądziłem, że to może się komuś podobać najbardziej, zwłaszcza Tobie droga Nathaniel Duży uśmiech ehhhh ta stara syga, pełen old school Duży uśmiech
NOWA SYGA

Dziwne, moje prace zaczynają mi się wydawać monotonne Duży uśmiech Albo manga i anime, albo Warhammer rzadko jakaś gra Duży uśmiech ma ktoś pomysł na kolejną pracę?? Chętnie wysłucham Duży uśmiech
PS. Czy to wygląda jakby ów Necron wyłaził z ognia?? Taki zamysł miałem i nie wiem czy udało mi się go chociaż trochę, tak kapkę, ociupinkę zrealizować Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: 01.12.2006, 23:59:42 wysłane przez Bogul » Zapisane
Szajba
Użytkownik

Reputacja: 8 Offline Offline

GIMP: 2.3
Galeria Użytkownika

Chillout

« Odpowiedz #87 : 02.12.2006, 00:02:55 »

nie nadążam za twoimi pracami... robisz albo świetne, kolore i dobrane pracki które mi imponują, albo "bardziewie na siłę" w 80% masz u mnie za prace 9-10/10 a te 20% to 4-6/10

i zaczałeś uważac na skalowanie rendera... mimo to czasmi jest taki jakiś zgnieciony ciągle..

stray rozwijasz się - gratz dla ciebie - w dobrym kierunku

-----
Bogul
Gość
« Odpowiedz #88 : 02.12.2006, 00:09:13 »

hmmm średnio 2 na 10 to kupa Duży uśmiech to i tak mnie cholernie zadowala Duży uśmiech Szajba wielkie dzięki za to, bo to samo mogę powiedzieć o Tobie ziom Duży uśmiech
Nowa syga!
Nie uważam, że to jakiś mega hardcore, ale z nudów tak robione. Już gorsze shity robiłem z nudów, ale to Wasza opinia się liczy Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: 03.12.2006, 01:33:59 wysłane przez Bogul » Zapisane
PatriaRcha
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #89 : 03.12.2006, 10:10:17 »

Nie uważam, że to jakiś mega hardcore, ale z nudów tak robione. Już gorsze shity robiłem z nudów, ale to Wasza opinia się liczy

Nie dawaj takich shitowskich prac, bo psujesz sobie opinię, którą wypracowałeś dobrymi sygnami. Ta ostatnia to tolalny szajs, 2/10.
Brak ramki, Zły napis, Pusto, ?le wtopiony render. Skoro potrafisz robić fajne sygny, bo widziałem w tym temacie może kilka ciekawych, to potrafisz robić kompletny szajs, "z nudów", to zrób z nudów coś dobrego, jeżeli zrobisz sygnę i zobaczysz że nie podbija ona świata, to nie dawaj jej tuta, bo sam sobie szkodzisz. Zmień tematykę i styl, jeżeli będziesz robił w tym samym stylu, każdemu się w końcu znudzi. Zmień tematykę, np. na auta lub wszystko od początku, czyli Drawing, przy tym jest większa zabawa, nauczyć się jednego to nie sztuka. Czekam na ciekawe prace....

gewloh
Użytkownik

Reputacja: 11 Offline Offline

GIMP: 2.6
JID: gewloh@gimpuj.info
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Hello. I wanna play a game.

« Odpowiedz #90 : 03.12.2006, 11:39:18 »

ostatnia to tolalny szajs, 2/10.
Na pewno mówisz o tej sygnie z Trunksem? Jesli o tej przed nią, to się absolutnie zgadzam.

Natomiast ta z Dragon Balla jest wyśmienita. Tło i ogólne wykonanie pasuje do klimatów DB, a na dodatek tło świetnie komponuje się z renderem Uśmiech Moze to przez moją sympatię do DB, ale ja daję w każdym razie 8+/10. A ramkę to ja widzę, choć jest bardzo jasna. Trzeba sie tylko dobrze przyjżeć.

Początek przygody z GIMPem? Przeczytaj koniecznie!      Nie pomagam poza forum i kanałem IRC.
Bogul
Gość
« Odpowiedz #91 : 03.12.2006, 13:40:12 »

hmmm teraz się zastanawiam o czym Wy mówicie Duży uśmiech Gewloh Tobie nie podoba się syga z Necronem, a Tobie PatriaRcha nie pasi Trunks ta? No cóż według mnie Necron fajniejszy, ale co tam Duży uśmiech fakt w Trunksie napis dziwny bo nie ukochanym Impactem, robiłem coś wcześniej inną czcionką i tak zostało Duży uśmiech
Nowa syga

syga ze zbiżającego się wielkimim krokami Def Jama Icon. Jak ja na to czekam ehhhhh póki co syga mam nadzieję na komentarze Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: 04.12.2006, 00:03:30 wysłane przez Bogul » Zapisane
Strony: 1 ... 5 6 [7]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Moja sygnatura
Skocz do: