Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Ankieta
Pytanie: Moje nowe sygny po przerwie:
Idź sie ty lepiej zajmij czymś innym. PLX! - 1 (25%)
Ssą po całości - 0 (0%)
Słabe - 1 (25%)
W miare - 0 (0%)
Dobre - 2 (50%)
Zaje... Jak ty to robisz chłopie? MaxZ na prezydenta Chichot - 0 (0%)
Głosów w sumie: 3

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Gallery by MaxZ  (Przeczytany 24945 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
EN
√ ι ק

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

800mm f/8 iso400 t125

« Odpowiedz #70 : 29.05.2009, 11:29:34 »

Moze sprobuj ja poprawic bo to sie jeszcze da zrobic.

Dorwać mnie można na:
MaxZ a.k.a KaDe
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #71 : 06.06.2009, 13:55:58 »

Nadeszła na mnie niespotykana wena!
Ogólnie to taki freestyle. Od dawna sie jaram takimi tagami. Może w moim wykonaniu nie najlepsza ale i tak mi się podoba i to najważniejsze Język
Fashion Woman Tag

To co zwykle czyli OCENIAĆ!!! i ew. wskazywać co do zmiany bo może jeszcze nad tym tagiem popracuje Uśmiech
@edit
Ostatnio mam różne dziwne pomysły na wymyślanie jakiś nowych styli... Język

New Fashion Tag

Oceniać!!

agape
√ ι ק

Reputacja: 5 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: nesq@gimpuj.info
Galeria Użytkownika

hejo

« Odpowiedz #72 : 06.06.2009, 14:54:02 »

W ostatniej straasza pusta.. Wlasciwie nie ma co oceniac.. Pare kolek, napis.. Slabo.

W Fashion Woman Tag nie pasuja mi te kolka, dalbym tam jakies fajne c4d, tlo moze byc, aczkolwiek moglbys jeszcze popracowac nad lewa strona. Postac wydaje mi sie taka nie wtopiona.

Pozdrawiam
nesq

MaxZ a.k.a KaDe
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #73 : 06.06.2009, 15:03:34 »

Ojej Nesq owszem nie jest wtopiona ale jest to celowe! Czy wtopienie musi być zawsze? Gdzie jest powiedziane że postać musi być wtopiona?
Ludzie troszkę wyobraźni!!! Każda sygnatura musi być naładowana 10000000 C4D?? Każdy malutki pixelek musi być naładowany po brzegi??
Mnie to porostu bawi bo ustaliliście sobie jeden od górnie ustalony styl w którym kochacie się na zabój! Trochę kreatywności ludzie błagam!
Przypominam Ci jeszcze jedno Nesq, że mało to kogo obchodzi ile siedziałeś nad daną pracą. Jeden może siedzieć 10h nawalić od groma C4D, CMów, tekstur i innych badziewi i wyjdzie KASZANA! Drugi może siedzieć 10 minut i użyje może samych brushy i jednego C4D a wyjdzie coś estetycznego, miłego dla oka! Pomyśl nad tym!
No i jeszcze jedno nie myślcie że ja uważam sie za Pro Elo Elo grafika który jest najmądrzejszy i wie wszystko. Poprostu wypowiedź nesqa uświadomiła mi że wy nic nie chcecie zmieniać! Chcecie żeby wszystkie sygnatury były robione 1 stylem czyli: C4D musi być!!

K-ja
Gość
« Odpowiedz #74 : 06.06.2009, 17:15:37 »

Omg, ale się wkurzyłeś laugh. Wtopienie być musi, aby praca była przyjemna dla oka. Tak samo puste sygny nie są fajne.

Mnie to porostu bawi bo ustaliliście sobie jeden od górnie ustalony styl w którym kochacie się na zabój!

Oj, mylisz się. Po prostu wiemy co to estetyka, twoje prace są słabe. Ja ostatnio podążam w stronę nowych stylów (patrz praca na SoTW, art tag w mojej galerii) ale zachowuję zasady!

wypowiedź nesqa uświadomiła mi że wy nic nie chcecie zmieniać! Chcecie żeby wszystkie sygnatury były robione 1 stylem czyli: C4D musi być!!

Głupoty prawisz zaprawdę. W 90% moich sygnien nie ma c4d, robie wieloma sposobami, w różnych stylach.

Ok, przejdę do komentarza.
Fashion woman- nieestetyczne, nie pasujące do kobietki wtopienie czarnym brushem, pustka po prawej, tło strasznie pute, dziewczyna nie wtopiona (znaczy nie pasuje do tła pod względem światła, kolorystyki itp)
W drugiej słabo, mało pracy, pustka totalna, napis nie pasuje i ta żyletka(?) na jej szyi- źle się kojarzy.
MaxZ a.k.a KaDe
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #75 : 06.06.2009, 17:31:15 »

Dobra jasne... lepiej przestane to w ogóle robić. Old school niech rządzi wszędzie amen!
Tak wiem daremny jestem i czego sie nie dotkne to nic nie potrafie. Znam to już i nie raz o tym słyszałem.
Dobra koniec tego bez sensownego offtopu.
Kolejna praca już będzie normalna bez żadnych experymentów i też będzie słaba i okropna Uśmiech

K-ja
Gość
« Odpowiedz #76 : 06.06.2009, 18:00:48 »

Ja NIE mówię że nowe jest złe, ja mówię że TY robisz shitowe nowe prace, które nie są warte nawet komentowania. Chcesz zrobić dobrą pracę? stosuj się do zasad ESTETYKI i PRAWIDŁOWEGO WYKONANIA sygnatury. Bo tyle mogę powiedzieć że twój stosunek do tego tematu to "hej! Zrobię różowo-sraczkowy gradient jako tło i wkleję byle jak moją fotkę, będzie newschool!". Czyli po prostu dwie nowe sygny są na poziomie takim jak karzeł przejechany przez traktor i przyklejony do ziemi.
K.Ś.
Użytkownik

GIMP: 2.4
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Still Alive.

« Odpowiedz #77 : 06.06.2009, 18:05:13 »

Wiesz, bo c4d w dużym stopniu występuje w zagranicznych tutkach i pracach innych ludzi. Przejedź się po forum PR i zobacz, bo z c4d da się wyciągnąć.
Jest człowiek, który robi sygnę na której są 1-2 c4d i tło, a zabije cię efektem. Przykład:
http://planetrenders.net/forums/index.php?showtopic=229733
http://planetrenders.net/forums/index.php?showtopic=229389

agape
√ ι ק

Galeria Użytkownika

hejo

« Odpowiedz #78 : 06.06.2009, 19:40:56 »

Ehh.. Tak, Twoje prace sa wspaniale, Twoj nowy styl jest genialny!!

Lepiej? Dowartosciowany?

Chlopie! Ty masz kompleksy!

Ja Cie tylko oceniam, w koncu tego chcesz, a Twoje prace sa naprawde slabe.. To, ze tam nie ma wtopienia to nie czyni pracy genialnej! Napisalem, ze JA i wedlug MNIE by tam jakies C4D pasowalo.. Nie napisalem, ze C4D MUSI byc..

Nie bede Cie rownal z blotem, bo juz K-ja to zrobila  Chichot

Pozdrawiam.
nesq

MaxZ a.k.a KaDe
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #79 : 06.06.2009, 21:09:28 »

Dobrze owszem przesadziłem bo dziś mam zły dzień ale wy zawsze znajdziecie powód żeby jechać po kimś na całej linii. Dzieki wam kochani wy moi ;** Kocham was za wspaniałe opinie o mnie!
Jestem bardzo słaby
Jestem "błotem"
Mam kompleksy
I nadaje się tylko do spłukania w sedesie tak??
Miło mi bardzo Uśmiech
Humor poprawiliście nie ma co -.-
Życze wam powodzenia jeżeli macie w taki sposób kogoś oceniać!
TAAAAK CZUJE SIE MEGA DOWARTOŚCIOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja przesadziłem, ale wy jeszcze bardziej! Ciekawe jak któryś z was by się czuł gdyby dostał tylko takie komentarze... Ktoś sie stara a jest porównywany do "błota"! Nice Uśmiech Widać jak komu kolwiek zależy na uczuciach innych...
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje ;*

agape
√ ι ק

Galeria Użytkownika

hejo

« Odpowiedz #80 : 06.06.2009, 21:23:51 »

Ojej Nesq owszem nie jest wtopiona ale jest to celowe! Czy wtopienie musi być zawsze? Gdzie jest powiedziane że postać musi być wtopiona?
Ludzie troszkę wyobraźni!!! Każda sygnatura musi być naładowana 10000000 C4D?? Każdy malutki pixelek musi być naładowany po brzegi??
Mnie to porostu bawi bo ustaliliście sobie jeden od górnie ustalony styl w którym kochacie się na zabój! Trochę kreatywności ludzie błagam!
Przypominam Ci jeszcze jedno Nesq, że mało to kogo obchodzi ile siedziałeś nad daną pracą. Jeden może siedzieć 10h nawalić od groma C4D, CMów, tekstur i innych badziewi i wyjdzie KASZANA! Drugi może siedzieć 10 minut i użyje może samych brushy i jednego C4D a wyjdzie coś estetycznego, miłego dla oka! Pomyśl nad tym!
No i jeszcze jedno nie myślcie że ja uważam sie za Pro Elo Elo grafika który jest najmądrzejszy i wie wszystko. Poprostu wypowiedź nesqa uświadomiła mi że wy nic nie chcecie zmieniać! Chcecie żeby wszystkie sygnatury były robione 1 stylem czyli: C4D musi być!!

Gdyby nie to, to by K-ja nie zrownala Cie z blotem..

Pozatym.. Mysle, ze gdy ktos Ci mowi prawde to wtedy wiesz co robisz zle i masz szanse poprawy..
Przyklad:
Powiemy Ci, ze robisz booskie sygny, booska grafike po prostu miod, cud i orzeszki.. Pojdziesz na inne wyzszej rangi forum (tzn. powiedzmy jakies europejskie, swiatowe) i pokazesz swoje prace to Cie wysmieja! My chcemy powiedziec Ci co robisz zle, zebys mogl sie poprawic..

Tyle..

edit. Co do Fashion Woman Tag to nawet jakbym chcial cos pozytywnego napisac to nie wiem co xD Moze tak, fajny jest tam napis, bo go nie ma  Chichot

Semrech
Użytkownik

Reputacja: -2 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #81 : 06.06.2009, 22:18:49 »

Ja Cie tylko oceniam, w koncu tego chcesz, a Twoje prace sa naprawde slabe..

A ja myślę, że takie słowa bolą i nie powinny być wypisywane w czyjejś Galerii. Ostro jedziesz czyjeś pracę, a sam robisz "beznadziejne" (słabsze od MaxZ'a, nie obrażając Ciebie, ale tak dla przykładu jak się poczujesz).

MaxZ a.k.a KaDe
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #82 : 06.06.2009, 23:06:25 »

@up
Dzięki za wsparcie ale i tak się z tobą nie zgadzam! Co mamy mówić zamiast "słabe"? Mamy wskazywać na coś co jest białe a wmawiać że czarne? nesq i tak wykonuje prace lepsze odemnie i taka prawda... Trudno takie życie Język

K-ja
Gość
« Odpowiedz #83 : 06.06.2009, 23:19:08 »

Akurat w życiu rządzi pewna zasada- najpierw jestesz ochrzaniany, potem ty ochrzaniasz słabszych :]. A że chcesz oceny to masz- kiedyś po mnie też ostro jechali.
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Gallery by MaxZ
Skocz do: