Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: problem z okienkiem warstwy...
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: problem z okienkiem warstwy...  (Przeczytany 1853 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
lucaso
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

lucaso

« : 02.02.2009, 15:48:45 »

Witam wszystkich. Robię stronę internetową, i mam problemze zrobieniem bnnerka. Znika mi 3 okienko GIMP'a- okienko te z warstwami oraz kanałami. Nie dam rady bez tego pracowac. Pomocy, jak to znowu włączyc?
Danyeru
Użytkownik

Reputacja: 24 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Honorowy Dawca Krwi

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 02.02.2009, 15:49:43 »

Litości...
Może użyć wyszukiwarki?

Bless!

I zapłoną piekielnym ogniem Wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatność na buffer overflowy ogromna.
I zaprzestaną działania Wasze routery, a Wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Cytat: Terrqge
to przez INSEKT'a Danyeru jest taki straszny
Nose4s
√ ι ק

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: moses@jabster.pl
Galeria Użytkownika

Troll magister dyplomowany ;)

« Odpowiedz #2 : 02.02.2009, 15:54:18 »

eh opcji-->doki-->ostatnio zamknięte...albo coś takiego...i rzeczywiście szukanie nie boli...powinni wszystkich tych leniwych wysłać na sybir...ale w tedy został by 1% populacji ludzkiej :/

Danyeru
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Honorowy Dawca Krwi

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 02.02.2009, 15:57:43 »

Moses, nie wyręczaj lenia, jakby FAQ przeglądnął to by znalazł w punkcie 22 Mrugnięcie

Bless!

I zapłoną piekielnym ogniem Wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatność na buffer overflowy ogromna.
I zaprzestaną działania Wasze routery, a Wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

lucaso
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

lucaso

« Odpowiedz #4 : 02.02.2009, 15:58:46 »

Prosiłem o pomoc a nie o negatywne komentarze, jak nic nie macie do powiedzienia w sprawie to prosze, nie komentujcie. Szukałem, ale nie znalazłem. Coś dziwnego dla was?
Danyeru
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Honorowy Dawca Krwi

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : 02.02.2009, 16:03:14 »

Szukałeś? Fraza "okno warstw" w forumowej wyszukiwarce daje jako 3 wynik temat z rozwiązaniem, a jako 4 wynik odpowiedni wpis w FAQ. A do tego, korzystanie z forum zaczyna się od rzeczy tak oczywistych jak regulamin i FAQ.
I mamy do powiedzenia, to co powyżej, ba, moderacja też pewnie będzie miała coś dla Ciebie - kłódkę, albo od razu do kosza, ale to już nie moja brożka... Język

Bless!

Piotreek
Gość
« Odpowiedz #6 : 02.02.2009, 16:39:28 »

Niektóre przypadki są tak żałosne, że ręce opadają. Coraz mniej normalnych ludzi tutaj jest.
mmiicc
√ ι ק

Reputacja: 14 Offline Offline

Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : 02.02.2009, 18:57:30 »

Ludzie, przestańcie odpowiadać na takie wątki, zgłaszajcie do moderatorów. Przecież to jawne nieprzestrzeganie regulaminu (lenistwa nie wspominając). Z "Pomocnej dłoni" robi się coraz większy śmietnik. Miało być dodawanie tagu [ROZ] do wątków rozwiązanych, ale widzę, że to też umiera powoli. Nie dziwię się, że niektórzy zaawansowani użytkownicy coraz częściej odchodzą z tego forum. 

Śledź gimptools.pl na  lub Identi.ca
Zdybek
Emeryt

Reputacja: 14 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : 02.02.2009, 19:26:22 »

mmiicc, ma racje, po co komuś zwracacie uwagę i jeszcze mu pomagacie to nie ma sensu. Tag [ROZ], nie umiera, tylko nie ma wątków do których jest sense dopisywania tego tagu, bo jak temat jest powtarzany po raz nie wiadomo który to po co taki tag ? Nie wiem co się ostatnio stało, ale od pewnego czasu pojawia się coraz więcej wątków w pomocnej dłoni i to wątków z problemami które zostały już kiedyś rozwiązane. To może mieć istotny związek z tym, że coraz więcej osób odchodzi... Ale nie da się temu zapobiec, niektórzy ludzie tacy już są, widać teraz nastał czas na pokolenie osób tak leniwych że nawet nie mogą wstukać paru literek w wyszukiwarkę...
Uhuhuh... ale się rozpisałem Chichot Pewnie i tak połowa osób tego nie przeczyta a druga połowa oleje.

<+Bizzar> będę na v lansił laski
<+Bizzar> *eeej laska mam v na IRCu 8)*
EN
√ ι ק

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Galeria Użytkownika

800mm f/8 iso400 t125

« Odpowiedz #9 : 02.02.2009, 19:48:08 »

ja przeczytalem Chichot
{...) Coś dziwnego dla was?
A to mnie doslownie zabilo.
No bo przeciez powinnismy sie juz przyzwyczaic do idiotycznych pytan, lenistwa, powtarzania sie schematow, pmow z tekstami "co tu zle zrobilem? proshe poffiedz".
W sumie to ja tez sie nie dziwie ze masa osob odchodzi. Wszak teraz to zamiast progressu to sie cofamy statystycznie Skwaszony

Life
Pretty
Sucks

Cieszmy sie! Język

Dorwać mnie można na:
Piotreek
Gość
« Odpowiedz #10 : 02.02.2009, 23:13:39 »

Zdybek przeczytałem ! Chichot

Szczerze mówiać - do wakacji połowa osób jakoś związanych z tym forum zniknie. Kto wie o co chodzi nie muszę tłumaczyć.

Nose4s
√ ι ק

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: moses@jabster.pl
Galeria Użytkownika

Troll magister dyplomowany ;)

« Odpowiedz #11 : 02.02.2009, 23:15:08 »

ja też! ja też!

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: problem z okienkiem warstwy...
Skocz do: