Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: [ROZ] Pędzie nie działają  (Przeczytany 1020 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nose4s
√ ι ק

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
JID: moses@jabster.pl
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Troll magister dyplomowany ;)

« : 26.01.2009, 22:49:55 »

buuuuuu.....coś mi się zepsulo. Kiedy próbuję użyć jakiegoś pędzla nic się nie dzieje. Najgorsze jest to, że nic w ustawieniach nie zmieniałem (chyba że kliknąłem jakąś kombinację przez przypadek). Pomoże ktoś? właśnie, pracuję nad czymś i sam szukam odpowiedzi na tę zagłostkę ale przydała by się pomoc  Płacz

Namae: Po co tyle trzykropków  Co?

eeee...swoim editem skasowałaś mojego edita w którym napisałem że już wszystko w porządku Uśmiech 2

jak się okazało coś było zaznaczone<ale nie było widać co-niestety> skapnąłem się kiedy próbowałem użyć wypełnienia bo nie było to możliwe, więc dałem zaznacz wszystko a potem zaznacz->nic i wszystko gra, sorry za zabranie czasu...

Namae: Nie było żadnego edita O_O Ale ok, skoro sprawa rozwiązana to spoko.
« Ostatnia zmiana: 26.01.2009, 23:44:36 wysłane przez Namae » Zapisane

Piotreek
Gość
« Odpowiedz #1 : 26.01.2009, 22:58:39 »

A wgrywałeś jakieś nowe? Ja miałem za dużo i musiałem z okna (warstwy, ścieżki, pędzle, desenie w jendym itd.) wybierać.
Pilej
√ ι ק

Reputacja: 7 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 26.01.2009, 23:05:50 »

A wgrywałeś jakieś nowe? Ja miałem za dużo i musiałem z okna (warstwy, ścieżki, pędzle, desenie w jendym itd.) wybierać.

Hmmm, ja zawsze tak robię, bo inaczej mi się wiesza przy takiej ilości pędzli Język.
A próbowałeś uruchomić ponownie gimpa? Bo ja już tek tak raz miałem, ale problem zniknął sam, tylko nie wiem kiedy Język

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneArchiwum[Archiwum] Pomocna dłoń - GIMPWątek: [ROZ] Pędzie nie działają
Skocz do: