Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Galeria NaSzO ^^  (Przeczytany 797 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
NaSzO
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 1.*
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« : 21.01.2009, 22:09:58 »

Witam wszystkich Uśmiech
Przybyłem na tą stronę z chęcią zajmowania sie grafiką  Uśmiech
Dodam tu parę swoich pracek i mam prośbę żeby moje sygny oceniali ludzie którzy sie znają na Grafice a nie jakieś Boty Uśmiech
Grafikę robię bardzo amatorsko bez żadnych Bajerów co wy wszyscy dajecie  :zawstydzony:
Pewnie jest w niej dużo wad ale to wiedział i wiem Chichot
Przyszedłem tu i pokazuje swoje prace żeby zobaczyc co powiecie i nauczyc się czegoś więcej szlifowac dalej swoją grafikę Uśmiech
Ale wydaje mi sie że aż tak źle mi to nie wychodzi co ?
aha jeszcze jedno jeśli masz dodac jakiś głupi komentarz
albo chamski to nie umieszczaj go tu wcale taka mała prośba Uśmiech

Pozdrawiam ekipę Gimpuj i wszystkich userów  Uśmiech 2 Uśmiech

1.

2.

3.

4.

CreaT
Gość
« Odpowiedz #1 : 21.01.2009, 22:20:26 »

No no naszo Uśmiech 2, ta 1 nie za ładna  Smutny jakies paski i tyle 3/10
2 - taka sredniawa troche tego troche tego nie naciapane i masz 5/10

3 - Jedna z twoich gorszych niestety  Smutny 2 kólka render i grandient.

4 - Najlepsza z tych nawet nawet przypadła mi do gustu najbardziej mimo ze 2 brushe ale dobrze umieszczone i masz 6/10.
NaSzO
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 1.*
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 21.01.2009, 22:25:53 »

Creativ Chichot
a jak ci sie podoba moja  :-* Pamelcia :-* w podpisie  laugh

CreaT
Gość
« Odpowiedz #3 : 21.01.2009, 22:45:43 »

UuUuUuU dużeee piersiiii to co lubię Uśmiech 2

A wracając do sygny to nawet nawet podobna do 4 i prawie tak samo mi sie podoba ramka nawet nawet napis ciekawy dam 5 na 10
ZETT93
Użytkownik

Reputacja: 11 Offline Offline

GIMP: 2.6
JID: zett@gimpuj.info
Galeria Użytkownika

Zaraz Cię wyciosam!

« Odpowiedz #4 : 22.01.2009, 01:52:52 »

Hmm.... Jakby to powiedzieć, słabo. Ale rozumiem, każdy miał kiedyś początki. Najbardziej przypada mi do gustu pierwsza z Assasynem, za nią mogę dać 4.5/10 Jak na c4d i render to jest dużo Uśmiech

W innych gradienty są paskudne, nie polecam na przyszłość. Napisy do kosza... Ramki rób na początku filmowe, bo najlepiej wyglądają. Na początku tła możesz robić ze zdjęć odpowiednio dostosowanych, lepiej to będzie na początek wyglądać, niż zlep kilku c4d i fraktali...A do urozmaicenia tła użyj jednego ładnego c4d z kryciem np. na rozjaśnianie Uśmiech

Co do postaci, zbyt ostro je wtapiasz (usiłujesz wtopić) spróbuj subtelnie rozsmarować jeden brzeg a już będzie ładnie wtopiony Uśmiech

Teraz napisy... Nie napier**** takich kloców na pół pracy, napis ma ozdabiać pracę a nie na odwrót.. Wg. mnie to "Naszo designed" jest zbędne, tylko psuje efekt... Kiedyś też zawsze podpisywałem swoje sygny, a teraz tylko te, co są na zamówienie, aby się reklamować... Przecież nikt Ci nie podkradnie sygi Uśmiech Napis rób w miarę mały, prosty i czytelny...

Podsumujmy, czytaj sporo tutków ( nie zawsze musisz je robić, ale przejrzeć zawsze warto)
Zrobić polecam tuty banity36. W razie czego zawsze możesz napisać na GG:9759282

Pozdro Język Luknij do mnie (W 1 poście masz wszystkie moje sygi, to zobaczysz jak ja zaczynałem Język)

EDIT:// A... Jeszcze jedno, polecam Ci hostować swoją grafikę we własnej galerii a nie na jakiś fotosikach i innych imageshackach Uśmiech

Ale ja miłosierny dzisiaj xDxD Chyba mi coś [cenzura] xD Dar dla powodzian normalnie
« Ostatnia zmiana: 23.01.2009, 09:43:00 wysłane przez Ziomioslaw » Zapisane

I'M BACK !
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Galeria NaSzO ^^
Skocz do: