Bożeee co to jest ? blee.A wiec tak zaczynamy.

9 - Co to ma być ? ciapasz byle jak i ten jeszcze patern po co to kolo na środku?,te białe pobokach to ramka ?,jak tak to jeszcze nigdy nie widziałem gorszej ramki nawet u początkującego.Teraz render po co to czerwone na tym renderze ? psuje tylko wygląd rendera oraz render nie wtopiony.Teraz "napis" bleee napis bez sensu na tym czymś pomaranczowym i te brushe sparks po co ?,ehh nie lubie jak jest naciapane no chyba że jest potrzeba słabo słabo i jeszcze raz słabo 1/10 .
10 - O bożee gorsza od 9 widze tu render c4d wzięty tak byle jak bo ktoś napisał żebyś użwał to ja powiem ze pierw pracuj bez c4d potem z c4d nauczysz sie bawic z warstwami czyli nauczyc sie dawac na pokrywanie itd.A co do sygny to tak, po co ten "patern" znów psuje wygląd całej sygny na ciapane i znów te kropki,napis znów do "dupy".Nie wiem czy miała być ramka czy nie nie w nikam w to ogolnie masz 1/10. (za to ze próbowałeś z c4d).
11 - Powiem to co w tamtych " i znow naciapane" czemu ty tach ciapiesz ? myslisz ze poprawie wygład ? raczej nie to chyba najlepsza twoja sygna ale po co tyle brushy na 1 sygne ?.Ramka znów do kosza napis też.1.5/10.
Wniosek :
Czytaj tutki,probuj kombinować z warstwami patrzec jak robią ci "lepsi" i sie uczyć ,nie ciapać tak i cwiczyc ramki oraz napisy.