Postanowiłem założyć temat, w którym będziemy pokazywać swoje najbrzydsze prace i w ten sposób szerzyć ZUO- stworzymy nowy styl polegający na umiłowaniu brzydoty (nie mylić z kubizmem

).
Umieszczamy tu swoje prace ale fajnie by było gdyby nie były stworzone specjalnie do tego tematu.
Chodzi o twory z początków waszych "karier"

, które wtedy wam się podobały a teraz uważacie je za paskudne.
Mogą to być każde dziwactwa: tapety, sygnatury, userbary, layouty, awatary etc.
Każdy może oceniać dzieła innych ale pamiętajcie- oceniamy w dół!
Im gorsza praca tym większe fanfary, owacje i fajerwerki.
I zastanówcie się zanim oddacie zbyt ładną pracę, bo zostaniecie wyśmiani! BUHAHAHYHAHA!!!

System oceniania ogólnie jest taki jak normalnie (np. "ale paskudne tło, no po prostu miodzio"), tylko używana przez niektórych ocena punktowa jest inna: ma formę -x/0, gdzie x to liczba niewymierna (np. pierwiostek z czech) od -MILIORDA do -1 (-MILIORD to połączenie wymiocin ze świeżutką, dwutygodniową padlinką i pocałunkiem ulubionej ciotuni a -1 to "daj se siana"

)
Wujek Sooly dobrze radzi: Nie oddajemy cudzych prac, ponieważ to, co wam wydaje się zabawne dla kogoś innego może być niemiłe, nawet jeśli ten ktoś sprawia wrażenie, że go to śmieszy.
A tu mój potworek:

Nawet jest światło

Nie mam na razie więcej bo pokasowałem ostatnio ale może niedługo, w trakcie pracy znów urodzi się Coś Strasznego.