lobuziara92
Nowicjusz
Reputacja: 0
|
 |
« : 03.01.2009, 12:44:23 » |
|
No więc chciałam sprawdzić co to za program ten cały Gimp wpisuje w Google i wyskakuje Mi Gimp za darmo do pobrania w wersji polskiej ... Weszłam i wyskakuje mi, że musze wysłać smsa (darmowego), wysłałam, przyszedł mi kod a z konta zjadło mi 22 ZŁOTE !! i co jest najlepsze ? Po ściągnięciu i zainstalowaniu to gówno nawet nie działa !!! :| Po prostu żal.pl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotreek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : 03.01.2009, 13:15:38 » |
|
Trzeba było najpierw poczytać, GIMP jest na licencji darmowej, a to że niektóre serwisy udostępniają go za pieniądze to dla mnie wyłudzanie pieniędzy.
A skoro tutaj już trafiłaś to jest download - ZA DARMO.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 03.01.2009, 13:43:21 wysłane przez Piotreek »
|
|
|
|
|
|
Sparrow
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : 03.01.2009, 13:20:58 » |
|
A jedno z twojej wypowiedzi jest dziwne. Serwisy mogą pobierać z komórki maksymalnie 10zł+vat więc te twoje "22zł" to chyba wydzwoniłaś.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 03.01.2009, 14:14:32 wysłane przez Sparrow »
|
|
|
|
|
|
snufkin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : 03.01.2009, 13:39:01 » |
|
Sorry, ale nie mogę się powstrzymać:
LOL z Ciebie dziewczyno ;D
Bo zamiast poszukać, wybrałaś pierwszy lepszy link z gógla. Nie zawsze to co pierwsze jest najlepsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RRH
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : 03.01.2009, 13:46:01 » |
|
I dobrze. Masz nauczkę. :> Jak widzę teksty typu "żal.pl" to od razu widać prymitywizm autora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ravicious
√ ι ק
Reputacja: 11
Licencja: CC-BY-SA
Yep, that's right
|
 |
« Odpowiedz #5 : 03.01.2009, 14:17:28 » |
|
A jedno z twojej wypowiedzi jest dziwne. Serwisy mogą pobierać z komórki maksymalnie 10zł+vat więc te twoje "22zł" to chyba wydzwoniłaś.
Nieprawda  Mogą pobrać więcej. Kod jest wtedy nieco dłuższy (chyba sześć cyfr) i zaczyna się na 9, jeśli mnie pamięć nie myli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oscypek
Użytkownik
Reputacja: 3
GIMP: 2.6
Licencja: CC-BY-NC
Take Five :D
|
 |
« Odpowiedz #6 : 03.01.2009, 15:17:07 » |
|
Po prostu kliknęła w link sponsorowany...najlepiej mogła pobrać z dobrychprogramów lub naszego downloadu...  EDIT:Poza tym z downloadu gimpuj.info jest lepszy transfer... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lion.
√ ι ק
Licencja: CC-NC-BY-SA
strach pomyśleć że lion. się tak leni!
|
 |
« Odpowiedz #7 : 03.01.2009, 21:30:12 » |
|
I dobrze. Masz nauczkę. :> Jak widzę teksty typu "żal.pl" to od razu widać prymitywizm autora.
Na nonsensopedii jest artykuł o pokemniastym języku  Czasem na naszym forum na reklamach google pojawia sie reklama "Darmowy Gimp!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lobuziara92
Nowicjusz
Reputacja: 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : 03.01.2009, 21:39:22 » |
|
nic nie wydzwoniłam bo rano doładowałam konto a program chciała zlookac z ciekawości bo normalnie bawie sie w corelu teraz ściągnęłam z normalnej strony, która polecił mi chłopak, który swoja droga jest informatykiem teraz działa ok ale z tego co widze po odpowiedziach to dziękuje bardzo sami jesteście 'lole' jak to napisał 'snufkin' bo ciekawe czy Wy byście się nie wpienili ja by Was tak przerobili za nic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edziuK
Użytkownik
Reputacja: 17
Licencja: Copyright
American Staffordshire Terrier
|
 |
« Odpowiedz #9 : 03.01.2009, 21:45:57 » |
|
bo ciekawe czy Wy byście się nie wpienili ja by Was tak przerobili za nic Nikt by się nie wpienił, ponieważ nikt nie dałby się tak ''przerobić'' jak Ty. Trza mieć talent... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 03.01.2009, 23:04:47 wysłane przez edziuK »
|
|
|
|
|
caje
Emeryt
Reputacja: 7
JID: caje@aqq.eu
Licencja: Copyright
chyba mam napis na ryju
|
 |
« Odpowiedz #10 : 03.01.2009, 22:02:26 » |
|
Nie sądzę, żeby ktoś był taki głupi mało inteligentny, aby wysyłać sms'a po kod dostępu do ściągnięcia darmowego programu... Takiego przypadku na forum jeszcze nie widziałem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotreek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : 03.01.2009, 22:10:11 » |
|
Nie wiedziała pewnie, że jest darmowy. Trza sprawdzić najpierw kilka linków, a potem ściągać ; ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lion.
√ ι ק
Licencja: CC-NC-BY-SA
strach pomyśleć że lion. się tak leni!
|
 |
« Odpowiedz #12 : 03.01.2009, 22:22:03 » |
|
ale z tego co widze po odpowiedziach to dziękuje bardzo sami jesteście 'lole' jak to napisał 'snufkin' bo ciekawe czy Wy byście się nie wpienili ja by Was tak przerobili za nic  Wiesz co? Chyba sobie poszukam płatnego painta  EDIT: No ale co my mamy zrobić? Może zrzuta po 50gr za osobe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|