Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2]  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Piotreek  (Przeczytany 5244 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Domaxi
Gość
« Odpowiedz #14 : 14.01.2009, 09:04:28 »

Widzę ze po raz kolejny zmieniłeś wygląd strony. Ale zastanawia mnie jeden fakt. A mianowicie:
Internet Explorer burzy strukturę strony. Zalecam, aby nie przeglądać strony pod tą przeglądarką. Preferowana rozdzielczość to 1024 x 768.

Tekst o preferowanej rozdzielczości jeszcze rozumiem, około 60% (co wynika ze zeszłorocznych statystyk dla domaxi.info) użytkowników internetu używa przeglądarki Internet Explorer. Popracuj nad kodem bo na 101% ta strona może być elegancko wyświetlana również pod IE Uśmiech
Piotreek
Gość
« Odpowiedz #15 : 31.01.2009, 23:58:58 »

Taa, pracowałem i już jest ok.

Co do wyglądu będę zmieniał dopóki nie będę sam usatysfakcjonowany sam Język.

Edit. nowy wygląd jest. Chodziło o to, aby zmieścić reklamę, galerię (niedługo kontakt) na stronie głównej bez zbędnych podstron. Tło robiłem w połowie sam (: D).

PS. Szukam dobrego hostingu!.

@Down, sprawdzałem na:
- Internet Explorer 6, 7.
- Mozzilla Firefox 2.0.0.6 i 3.
- K-Meleon 1.8.1.17.
- Opera 9.
- Netscape.
- Enigma Browser.
- Maxthon Browser 2.1.2.649.
I tylko parę zahaczeń, które wyeliminowałem były na IE 6 i Maxthonie (trudno się dziwić, silnik IE : P).
« Ostatnia zmiana: 01.02.2009, 13:01:12 wysłane przez Piotreek » Zapisane
Gajek
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Gajek

Pogadam z każdym pedofilem :3

« Odpowiedz #16 : 01.02.2009, 01:39:26 »

~48% osób korzysta z IE w Polsce. Było to mierzone w styczniu 2009, sprawdzałem dzisiaj sobie z nudów.
Ale i tak mi dalej coś nie gra w tych 48%, tak czy inaczej, pomijając moje spaczone teorie, to wersje pod którymi ta strona nie działa to na pewno 6 i 5 a pod 7 pewno działa dobrze. Moim zdaniem będzie dobrze jeśli w Polsce 10% osób będzie korzystało z 6 i 5, wg. mnie taka duża frekwencja jest spowodowana komputerami w szkołach, tam jest przeważnie zainstalowany na odwal się ie 5/6.

Co do szablonu to poprzednia wersja mi się bardziej podobała, ale pracuj dalej i ciachaj tych szablonów bym miał na czym się kształcić Duży uśmiech
kreteda
Gość
« Odpowiedz #17 : 25.02.2009, 14:58:03 »

W tej sronie coś mi się zdaje że to tło coś dużo waży ale to moje odczucia
Strony: 1 [2]  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aOgólne dyskusjeDyskusjeWebmastering & WebdesignWasze stronyWątek: Piotreek
Skocz do: