Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Galeria Dabu  (Przeczytany 878 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dabu47
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Dabu47

« : 20.12.2008, 20:51:57 »

Witam. :')

Moja zajmowanie się Gimpem polega na profilaktycznym stworzeniu sygnatur w wolnym czasie. Nie robię tego za często, więc ekspertem się nie nazwę, to jednak co nieco potrafię. Liczę na dobre słowa krytyki i garść rad. Na dzisiaj tylko 4 prace:

Jedna ze starszych sygnatur, stworzona dla pewnego gościa. Napis usunąłem, bo był bardzo obleśny. Zresztą, nigdy nie miałem do nich smykałki.

Również jedna ze starszych. Eksperyment polegał na zachowaniu jednolitej barwy - efekt jest średni, choć znośny dla oczu.

Tym razem kolorystyka została zachowana bez barwienia i bawienia się efektami.

To z kolei jedna z nowszych sygn, a zarazem jedna z moich ulubionych. To ona zainspirowała mnie do pochwalenia się moimi dziełami, które pojawiają się czasami i znikąd. Moim zdaniem wyszła bardzo dobrze.

Zapraszam do komentowania! :'D

Wszelkie prawa zastrzeżona.
Sparrow
Gość
« Odpowiedz #1 : 20.12.2008, 21:09:12 »

Ostatnia praca najlepsza. Pierwsze 3 nie zachwycają, a to nie wtopiony render a to stałość przy jednym kolorze co sprawia, że praca się zlewa <przynajmniej ja tego nie lubię Mrugnięcie> Ogólnie to spoko
Grolak
√ ι ק

Reputacja: 20 Offline Offline

GIMP: 2.6
JID: grolak@jabber.org
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Kreator mody

« Odpowiedz #2 : 20.12.2008, 21:13:23 »

Cóż, prace nie są złe. 1 najlepsza, ale ramka wydziwiona, nie podoba mi się. 2 zbyt monotonna, i ogólnie chyba się nie udała. Trzecia już lepsza, ale mało efektów.
A 4 jest całkiem fajna, ale znowu ta ramka...

afk
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Galeria Dabu
Skocz do: