Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Jazzowe Bazgroły  (Przeczytany 1097 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jazz
Użytkownik

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Aj em de vi aj pi

« : 18.11.2008, 17:43:54 »

Hmm...

1. Girlie

http://img3.imagebanana.com/img/m3rk5rw/gift.png

Prezent dla koleżanki, pierszy digital painting, w sobotę kupiłem tablet i zacząłem się w to bawić. Szkic nie mój.

Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
faustissima
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 20.11.2008, 19:05:46 »

Jakby to dopracować, to by było naprawdę ładnie. A czyj szkic? Bo kraść prace nieswoje to nieładnie :/
Jazz
Użytkownik

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

Aj em de vi aj pi

« Odpowiedz #2 : 20.11.2008, 19:33:27 »

A szkic jakiś na deviancie znalazłem, chciałem trochu pouczyć się kolorowania, to poszukałem i jest, bo kolega chciał jakiś fajny szkic z kobietą.

Podpisy są wyświetlane na dole każdej normalnej i prywatnej wiadomości. W podpisie może być użyty kod BBC, jak i uśmieszki.
HasiuK
Użytkownik

GIMP: 2.6 + GAP
Galeria Użytkownika

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 22.11.2008, 23:30:02 »

Jak ja uwielbiam nowych digital painterow.. Chichot Bardzo sie ciesze , ze ten rodzaj digital art staje sie coraz bardziej popularny. Z jednej strony swietnie , ze masz tablet od samego poczatku (ja jeszcze nie Skwaszony) ale z drugiej , jesli bedziesz mial slomiany zapal , to kasa w bloto Język Gdybys sie bardziej przylozyl ( nie powyjezdzal za linie , zrobil cienie czy cos w tym stylu) to naprawde fajny artwork by wyszedl Mrugnięcie
Zapraszam do tego watku : http://www.gimpuj.info/index.php/topic,22069.msg108681.html#new ! Naprawde powinien Ci pomoc Mrugnięcie
Pozdrawiam
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Jazzowe Bazgroły
Skocz do: