Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Wirtualny cmentarz - dobry pomysł czy ludzka głupota??
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Wirtualny cmentarz - dobry pomysł czy ludzka głupota??  (Przeczytany 1604 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
lion.
√ ι ק

Reputacja: 11 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

strach pomyśleć że lion. się tak leni!

« : 01.11.2008, 13:05:39 »

Ostatnio zuważyłem że powstał wirtualny cmentarz. Dla mnie to jest głupota, obłudność bo wszystko tam jest płatne. Widać serwis Wirtualny cmentarz korzysta na głupocie innych ludzi (jest już ponad 2,5 tysiąca wpisów) i zarabia kase. Wszystko, dosłownie wszystko tu kosztuje REALNĄ kase za NIEREALNY nagrobek, pogode, znicz i inne. Nie rozumiem czy kiedyś zamiast pójść na cmentarz odwiedzić naszych starych/ą rodzinę lub znajomych i zapalić znicza niż siedzieć przy komputerze i patrzeć się w obrazek który ma na celu wmówić nam że tu leży jakaś osoba. Widać świat się zmienia nie długo będziemy jeść przy wirtualnym stole wielkanocnym lub boże narodzeniowym, iść do czyjegoś wirtualnego mieszkania itp.. To jest moja opinia czyli - bez sęsu.

Zbliża się dzień Wszystkich Świętych, więc już planujemy odwiedziny naszych bliskich zmarłych na cmentarzach. Wybieramy znicze, ozdoby, wieńce, kwiaty. Jak co roku. Jednak od niedawna i w takiej sytuacji przychodzi nam z pomocą Internet. I to nie po to, by zrobić zakupy. Coraz popularniejsze stają się wirtualne cmentarze, na których możemy komuś postawić nagrobek, zapalić znicz, uczcić jego
pamięć.

Nie zostawiajmy naszych bliskich dla wirtualnego cmentarza
« Ostatnia zmiana: 01.11.2008, 13:33:53 wysłane przez wiktor94 » Zapisane

Piotreek
Gość
« Odpowiedz #1 : 01.11.2008, 13:08:15 »

Ludzie od zawsze są naiwni. Wirtualny cmentarz zbiera tych ludzi... Czysta głupota i nędzny sposób na zarobienie pieniędzy.
Nic nie zastąpi posiedzenia chwili przy osobach, które były dla nas najbliższe.
Pyza
Gość
« Odpowiedz #2 : 01.11.2008, 19:24:24 »

Już sam pomysł jest żenujący, a na dodatek ludzie chcą za to płacić. Na bogów, nie skomentuję.
Negzîr
Gość
« Odpowiedz #3 : 01.11.2008, 19:59:55 »

Pomysł jest zajeboski! Twórcy zarobią kupę siana i będą żyć jak królowe. To się nazywa być pomysłowym. Oczywiście jeśli chodzi o userów to żal mi serce tnie...
DeAMoN
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Ot, takie sobie dziecko hip hopu...

« Odpowiedz #4 : 10.11.2008, 14:44:00 »

Pazerność ludzka nie zna granic....
EN
√ ι ק

Reputacja: 4 Offline Offline

Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

800mm f/8 iso400 t125

« Odpowiedz #5 : 21.11.2008, 18:40:16 »

niedlugo tylko urny na szafach w archiwum beda i bedzie sie przez net zamawialo zdrowaske realnej osoby przy urnie numer ten a ten  Niezdecydowany

Dorwać mnie można na:
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aHyde zoneHyde parkWątek: Wirtualny cmentarz - dobry pomysł czy ludzka głupota??
Skocz do: