Hmm.... Jakby to powiedzieć, słabo. Ale rozumiem, każdy miał kiedyś początki. Najbardziej przypada mi do gustu pierwsza z Assasynem, za nią mogę dać 4.5/10 Jak na c4d i render to jest dużo
W innych gradienty są paskudne, nie polecam na przyszłość. Napisy do kosza... Ramki rób na początku filmowe, bo najlepiej wyglądają. Na początku tła możesz robić ze zdjęć odpowiednio dostosowanych, lepiej to będzie na początek wyglądać, niż zlep kilku c4d i fraktali...A do urozmaicenia tła użyj jednego ładnego c4d z kryciem np. na rozjaśnianie

Co do postaci, zbyt ostro je wtapiasz (usiłujesz wtopić) spróbuj subtelnie rozsmarować jeden brzeg a już będzie ładnie wtopiony

Teraz napisy... Nie napier**** takich kloców na pół pracy, napis ma ozdabiać pracę a nie na odwrót.. Wg. mnie to "Naszo designed" jest zbędne, tylko psuje efekt... Kiedyś też zawsze podpisywałem swoje sygny, a teraz tylko te, co są na zamówienie, aby się reklamować... Przecież nikt Ci nie podkradnie sygi

Napis rób w miarę mały, prosty i czytelny...
Podsumujmy, czytaj sporo tutków ( nie zawsze musisz je robić, ale przejrzeć zawsze warto)
Zrobić polecam tuty banity36. W razie czego zawsze możesz napisać na GG:9759282
Pozdro

Luknij do mnie (W 1 poście masz wszystkie moje sygi, to zobaczysz jak ja zaczynałem

)
EDIT:// A... Jeszcze jedno, polecam Ci hostować swoją grafikę we własnej galerii a nie na jakiś fotosikach i innych imageshackach
Ale ja miłosierny dzisiaj xDxD Chyba mi coś [cenzura] xD Dar dla powodzian normalnie