Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3]  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Parametry kompa a Gimp  (Przeczytany 19185 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
karmazynka
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #28 : 15.07.2008, 16:20:15 »

Nie wiem tylko co daje podkładka do myszy. Mam optyczną - bez skrupułów używam jej na gładkim oklejonym biurku i jest wszystko ok; czy podkładka zwiększa dokładność działania myszy?
asifalittlezonked
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #29 : 15.07.2008, 19:21:32 »

Po części to prawda, np Pentium4 to procesor "prądożerny", dlatego Intel zastosował technologie Centrino np. w procesorach Pentium M. Pobierają one mniej prądu a wydajność mają zbliżoną do Pentium4.
Co za cudowna wiadomość, zgadnijcie, jaki procesor mam w tym laptopie  Zły
rav - chętnie przetestuję sobie taki program. Dzięki za info. A gdyby ktoś z Was sprzedawał hurtem baterie do Toshiby, dajcie znać Mrugnięcie

Co do podkładek, najmilej wspominam gąbczastą z materiałem na wierzchu. Zachciało mi się ją uprać, materiał odpadł i moja mysz chodziła na gąbeczce lepiej niż kiedykolwiek Mrugnięcie Na biurku czasem trochę się zacina. Ale mam wrażenie, że trafienie dobrej podkładki to raczej kwestia szczęścia.
Uryuu Ishida
Użytkownik

Reputacja: 1 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

Widzący więcej

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #30 : 15.07.2008, 20:10:45 »

Nie wiem tylko co daje podkładka do myszy. Mam optyczną - bez skrupułów używam jej na gładkim oklejonym biurku i jest wszystko ok; czy podkładka zwiększa dokładność działania myszy?

Wierz mi że za jakiś czas powierzchnia biurka się zetrze. Zresztą ja tu mówię o tym, że jak ktoś chce super dokładności (ja akurat jestem tak wymagający więc przywiązuję uwagę do takich szczegółów) to powinien również zadbać o porządną podkładkę. Nie jest to konieczne, co nie znaczy że się nie przydaje takim wybrednym gnojkom jak np. ja XD

Ravicious
√ ι ק

Reputacja: 11 Offline Offline

GIMP: 2.6
Licencja: CC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Yep, that's right

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #31 : 16.07.2008, 08:53:49 »

@Uryuu Ishida

Nie, mi chodziło o całkiem inną podkładkę Mrugnięcie Taka zwykła, czarna, korzystam z niej już chyba jakieś dwa lata i nadal jest w dobrym stanie.

@karmazynka

To, co napisał kolega. Znam wielu takich ludzi i nie polecam szurania myszką po biurku. Jeden kolega zamiast podkładki używał...zeszytu. Na kartkach zaczęły wypalać się czarne plamy.

Zresztą chyba trochę schodzimy z tematu Uśmiech

KaMioX
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #32 : 24.08.2008, 18:39:00 »

Używam GIMP-a  Wilber , przeglądam strony, gadam na GG i włączam grę Resident Evil 4 i wszytko dobrze działa... Mam 2,4 ghz procka (nie duo), 1,25 gb ram kartke Radeon X550 256 mb ;p

Powinno ci pójść ;p

Nrq Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: 24.08.2008, 21:44:35 wysłane przez Ravicious » Zapisane
Strony: 1 2 [3]  Wszystkie
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aOgólne dyskusjeDyskusjeGIMPWątek: Parametry kompa a Gimp
Skocz do: