Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Hej, a co z tymi?  (Przeczytany 2210 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Uryuu Ishida
Użytkownik

Reputacja: 1 Offline Offline

GIMP: 2.4
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Widzący więcej

Zobacz profil WWW
« : 22.06.2008, 19:28:47 »

Witam! Mam kilka pracek które albo nie zostały skomentowane albo nie zostały ocenione albo miały albo jednego albo drugiego za mało. Uważam że zasługują one na coś więcej. Oczywiście możecie uważać że tak nie jest. Kwestia gustu. Jeśli jednak komuś się spodobają to prosiłbym o jakiś komentarzyk/ocenę.

Oto prace: (kliknij aby powiększyć i przejść do mojej galerii)

« Ostatnia zmiana: 22.06.2008, 19:50:46 wysłane przez Mr. Hard Drive » Zapisane

ksitek90
Użytkownik

Reputacja: -1 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 22.06.2008, 20:39:16 »

Wiesz co, na tą sygnę śmiało mogłeś dodać logo Firefoxa - mam Vistę na laptopie i to twoje aero jakoś różni się od tego co oglądam na codzień.
« Ostatnia zmiana: 22.06.2008, 20:40:31 wysłane przez Ziomioslaw » Zapisane

Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #2 : 23.06.2008, 13:46:56 »

Temat został wyczyszczony z wszystkich całego flame'u.

Nikt nikogo nie przymusza do komentowania prac, każdy użytkownik ma prawo założyć temat w GIMP - Galerie /... gdzie prosi o komentarze o konstruktywna krytykę. Mogą to być prace nowe, stare - nieważne, nie ma to znaczenia. Jeśli widać po nich proces rozwoju umiejętności i w jakiś sposobów są ważne dla autora/autorki tematu, to nikt nie zabrani założenia nowego tematu.

O kulturze nie będę się rozwodzić, wypowiedzi były takie i owakie, już ich nie ma. I mają się nie powtarzać. Poniżanie, dyskryminowanie kogoś nie będzie mieć miejsca na forum. Regulamin wyraźnie określa, czego nie wolno; po regulaminie ogólnym mamy jeszcze ogólne zasady grzeczności, które należałoby stosować zarówno w życiu jak i w komunikacji wirtualnej z ludźmi.  Dyplomacja sztuką mistrzów.

Temat zostaje otwarty na nowo, proszę wziąć z kasacji postów naukę. Nie pisać ogólnikowo, obraźliwie i lekceważąco; sami nie chcielibyście być tak potraktowani. Wypleniliśmy z forum "to jest shit", konstruktywna krytyka pojawia się naprawdę często, ale rozumiem, że każdy może się zapomnieć.

Proszę darować sobie komentarze "masz okropne grafiki i sam jesteś beznadziejny"; "nie lubię Windy/IE/trendu takiego i owego, więc nie będę oceniać Twoich prac"; itp. Piszemy na temat, a jeśli ma się zamiar krytykować ogólnikowo, to proszę darować sobie odwiedziny w wątku i galeriach, proszę także zastanowić się nad tym, jaki ktoś poziom prezentuje i nie oceniać go jako zawodowca. Krytykować konstruktywnie, wskazywać słabe strony, zawsze starać się znaleźć jakiś pozytywny punkt, od którego mógłby autor tematu rozpocząć ponowną pracę nad danym "projektem".

Godne pożałowania jest to, że nikt nie zgłosił sytuacji Moderatorom, do których należy rozwiązywanie tego typu napięć. Ciężko jest kontrolować każdy wątek. Osoby, których posty skasowałam mogą wyrażać swoje oburzenie via PW do mnie. Żadnych żalów w tym temacie. Proszę potraktować to jako naganę.
Uryuu Ishida
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Widzący więcej

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 24.06.2008, 14:48:34 »

Wiesz co, na tą sygnę śmiało mogłeś dodać logo Firefoxa - mam Vistę na laptopie i to twoje aero jakoś różni się od tego co oglądam na codzień.

To nie miało być dokładnie aero, lecz miało być na jego wzór, tj. podobne. Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: 24.06.2008, 21:45:24 wysłane przez Mr. Hard Drive » Zapisane

Domaxi
Gość
« Odpowiedz #4 : 25.06.2008, 10:52:12 »

1. Cudeńko Uśmiech
2. Również bardzo ładna praca..
3. Takie sobie Chichot
4. Kocham takie abstrakcyjne rzeczy mmm.. miodzio Chichot
5-6. Jak dla mnie to za dużo tych brushy Mrugnięcie
6. Znów czerwony Język Ale ładne Uśmiech

Ogólnie bardzo podobają mi się Twoje prace Uśmiech
Banned
Nowicjusz

Reputacja: 0 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #5 : 25.06.2008, 11:24:08 »

5/10 - Są fajne, ale czegoś im brakuje Mrugnięcie

Edit by Calii: Wypadałoby napisać CZEGO brakuje w takim razie, inaczej wiadomość nie staje się oceną, a spamem...
« Ostatnia zmiana: 25.06.2008, 11:31:29 wysłane przez Calii » Zapisane
Uryuu Ishida
Użytkownik

Galeria Użytkownika

Widzący więcej

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : 25.06.2008, 12:05:07 »

Dzięki wszystkim! Co do wypowiedzi Banned'a to wiem czego im brakuje, otóż ręcznej roboty. Moje prace składają się w dużej mierze z brushy, w nowszych pracach staram się i będę starał się to zmienić. Mrugnięcie

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Hej, a co z tymi?
Skocz do: