Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Sygi by Skinner  (Przeczytany 52796 razy)
Skinner
Użytkownik

Reputacja: 6 Offline Offline

GIMP: 2.2
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #56 : 29.05.2007, 19:22:33 »

Heh kiedys na Ub planet bralem udzial w konkursach Mrugnięcie , ale teraz robilem ub'ka tak zeby tylko sie zmienialo nie bralem duze wkladu w oprawe chociaz nie chcialem zeby rowniez wygladal jak paint Uśmiech

Przeciez jest ramka Język .. tylko 1 pixel .. to jaka ma robic ta ramke bo jakos sie nie znam a napis zaraz sie pomniejszy Mrugnięcie

matiusmm
Użytkownik

Reputacja: 3 Offline Offline

JID: matiusmm@aqq.eu
Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #57 : 29.05.2007, 19:30:03 »

sory nie zauważyłem tej minimalistycznej ramki, proponuje ramkę filmową czyli o góry i od dołu po czarnym pasku, prawie zawsze pasuje, i wygląda lepiej niż całe obramowanie

Skinner
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #58 : 29.05.2007, 19:49:32 »

Ok .. noi zrobilem ta ramke oraz pomniejszylem czcionke - moze byc ? :

matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #59 : 29.05.2007, 19:52:44 »

no teraz jest si, brakuje mi jeszcze tej kropki na S (fajnie to wyglądało) Mrugnięcie Mrugnięcie

Skinner
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #60 : 29.05.2007, 19:56:02 »

No to mamy kropke Mrugnięcie .. jak bys mial oceniac teraz to jakbys ocenil ?

matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #61 : 29.05.2007, 20:01:44 »

to będzie z 8+/10 bo widziałem lepsze prace, znaczy sie to zależy kto co lubi, od strony technicznej jest ok

Skinner
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #62 : 29.05.2007, 20:10:41 »

Ramka i podpis a tak duzo znaczy .. dzieki Mrugnięcie

matiusmm
Użytkownik

Galeria Użytkownika

♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #63 : 29.05.2007, 20:14:58 »

nie, no ja napisałem przykładowo co można zmienić w tej pracy tylko aby ja udoskonalić, oczywiście cała prace można przebudować od zera ale to nie ma sensu  Mrugnięcie Mrugnięcie

Skinner
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #64 : 29.05.2007, 20:25:35 »

Nawet by mi sie nie chcialo .. a jakbym mial przerabiac to i tak bym nie zrobil tak jak bys mi powiedzial Język przekrecilbym i wiecej nerwow niz to warte ... dobrze chociaz ze powiedziales co mozna zmienic Mrugnięcie

Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #65 : 29.05.2007, 21:21:31 »

AD tej pracy:

Nie wiem na czym bazowales, ale idea jest fajna. Jesli daloby sie ta posta, ktora jest po srodku wywalic - radio byloby w calosci ukazane Uśmiech Fajny napis i lepiej wyglada wersja bez wycinkow w stylu clippin' mask. Swiatlo jako takie mogloby byc.. ale nie w tym miejscu i moze troche zmodyfikowane - w zaleznosci od idei... hmm.. moze zamiast samego swiatla to nutki jazace sie niebieska poswiata? W obecnej formie sygnaturka wyglada na bardzo ciekawy pomysl i przyzwoite wykonanie. Ladny odskok od tendencji Uśmiech

AD Tej pracy:

Plus za tlo i dodatki z pierwszego planu [blekitne paleczki/paseczki ;-)] Urzekla mnie zero-jedynkowa migawka Chichot Chichot wyglada kapitalnie Uśmiech Okregi wokol postaci sympatycznie zrobione, aczkolwiek mam dylemat czy to okregi czy paseczki przecinajace postac tylko Uśmiech Pluskwo-podobne tworki sa ciekawe, ale bez nich tez praca bylaby fajna. Poprzez roznice wielkosci tworza one swoista glebie/perspektywe przestrzeni - to ich zaleta Uśmiech
Napis fajnie wyglada z tym przybitym "S" koleczkiem, ramka moze byc taka jaka proponowal matiusmm.. ale zastanawia mnie sam fakt - czy akurat tak wygladajaca sygnaturka nie moglaby byc scieta do mniejszego rozmiaru bez utraty swoich zalet? hmm.. trzeba by przetestowac.
Czekam na kolejne wyniki Uśmiech
Skinner
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #66 : 30.05.2007, 15:41:29 »

Dzieki za tak rozwiniete podsumowanie moich sygnatur Uśmiech
I ta pierwsza sygnature zmienilem tzn .. edytowalem czyli wyrzucilem ta postac z srodka tak jak mowilas widac cale radio Uśmiech .. a i to swiatlo to niby blask z tych dwoch swiatel jutro pobawie sie nutkami oraz dodam ramke. Bo chcialem tylko pokazac czy poprosty lepiej wyglada bez tej jednej postaci , teraz tego nie dokoncze bo jeszcze Geografia mnie czeka , a oto bez men'a :

Edit: Zrobilem ale nie wiem czy .. dobrze te nuty ..  :Uśmiech

Zrobilem kolejnege syga spedzilem nad nim dobre kilka godz. ale co z tego jak mi sie nie podoba  Niezdecydowany .. mial wygladac inaczej a wyszedl inaczej. Prosze o ocene w skali 1-10 Mrugnięcie I powiedzcie co przykladowo mozna zmienic..

« Ostatnia zmiana: 16.07.2007, 12:59:42 wysłane przez Kulok » Zapisane

Calii
√ ι ק

Reputacja: 21 Offline Offline

GIMP: 2.10 + GAP
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #67 : 30.05.2007, 21:38:52 »

[h]ello
uzyles fantastycznego renderku.. az mam ochote poprosic o zrodlo na priv.. a jesli masz wiecej podobnych to juz koniecznie, chocby do kolekcji, ktora moze kiedys wykorzystam! Uśmiech

Przechodze do wlasciwej oceny. Bardzo fajna kolorystyka, ramka i napis [mze odrobine mniejszy? mozna sprawdzic] moga byc, pod postacia masz ciekawie dopasowany c4d.  Te boki z ta trawka.. hmm.. wyglada sama trawka troche mizernie, ale pomysl z takim zapelnieniem jak najbardziej dobry. Moze zmienic jeszcze troche te kepy [dodac cos do nich, roznej wielkosci zdzbla], jakis kwiatek malenki w kolorze grzywy zwierzatka.  Po prawej ten brush moze byc wykorzystany, ale zmienilabym gore na cociaz jakis gradient zielonego z fioletowym. Zielone gwiazdeczki wygladalyby lepiej jakbys troche je poobracal/ dodal male lsnienie innego odcieniu jansiejszego.
Jak sie rzuca okiem - praca wyglada bardzo ciekawie i przyjemnie, jak sie chwilke przystanie i oglada dokladniej to mozna wylapac jej slabsze punkty. Idea mi sie podoba, czy postanowisz cos przekombinowac - zobaczymy. Tlo jest dobre, wyglada jak krajobraz nocny z jakis stepow gdzie taki zwierzak moglby wystepowac  Uśmiech 2

P.S.  nutki mialby miec toksyczny troche odcien i takie gumowate Uśmiech czyli swiecace i zelkowate Uśmiech 2 dzieki ze zmieniles pod taka wersje tez i moglam zobaczyc czy to wogole dobry kierunek mysli Uśmiech
« Ostatnia zmiana: 30.05.2007, 22:15:02 wysłane przez Calii » Zapisane
Skinner
Użytkownik

Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #68 : 31.05.2007, 19:30:33 »

Render zrobiłem sam , jak coś to prześle Ci na priv Mrugnięcie .. wymodziłem coś takiego , pomniejszyłem ramkę , dodałem chwastów Język , zmieniłem czcionkę i jej krycie i pozbyłem sie gwiazdek a oto efekt : (lepiej)

Bizzar
Emeryt

Reputacja: 16 Offline Offline

GIMP: 2.4
Galeria Użytkownika

Lazy Sod

« Odpowiedz #69 : 31.05.2007, 19:34:58 »

Maybe tut?
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DSygnatury (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Sygi by Skinner
Skocz do: