Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Pracki, czekam na opinie
Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Autor Wątek: Pracki, czekam na opinie  (Przeczytany 2503 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witman
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.6 + GAP
Licencja: Copyright
Galeria Użytkownika

Witman

Zobacz profil WWW
« : 08.04.2008, 10:12:43 »

To wyżej to w razie co jest miniaturką

Abstrakcja
Czekam na ocenki.
« Ostatnia zmiana: 10.04.2008, 16:38:31 wysłane przez Witman » Zapisane

MPow
Użytkownik

Reputacja: 2 Offline Offline

GIMP: 2.6
Galeria Użytkownika

« Odpowiedz #1 : 11.04.2008, 22:59:21 »

Lime Point Pierwszy mi się podoba. Może jedynie dodałbym większą "zadymkę" Język.
 Lime Point Co do drugiej to nie wiem co myśleć. No cóż... rzecz gustu Mrugnięcie.

falik
Gość
« Odpowiedz #2 : 11.04.2008, 23:20:59 »

co do pierwszej tornado kojazy misei z niepokojem, dynamika, dla mnie jest to po prostu za spokojna, widac dynamike u podstawy traby ale gora sie uspokaja staje sie statyczna co do drogiej to jest kapitalna kolory sugeruja spokoj jedynie dolny lewy rog i gorny prawy wprowadzaja jakies udezenie poprzez kontrasty no i kompozycja, diagonalna linie poprowadzone od lewej do prawej ku dolowi zrownowazone przez odwrotny skos blysku fajna rzecz
no-name
Użytkownik

Reputacja: 4 Offline Offline

GIMP: 1.*
Galeria Użytkownika

no-name

« Odpowiedz #3 : 11.04.2008, 23:39:48 »

Chciałbym zobaczyć pracę nr 2 w wersji innej niż gif z indeksowanymi kolorami. Uśmiech
davidmdv
Użytkownik

Reputacja: 12 Offline Offline

GIMP: 2.4 + GAP
Licencja: CC-NC-BY-SA
Galeria Użytkownika

Każdy inny, wszyscy równi !!!

« Odpowiedz #4 : 13.04.2008, 20:13:35 »

co do pierwszej tornado koja(rz)zy mi_s(ię)ei z niepokojem, dynamika, dla mnie jest to po prostu za spokojna, widac dynamike u podstawy traby ale gora sie uspokaja staje sie statyczna co do drogiej to jest kapitalna kolory sugeruja spokoj jedynie dolny lewy rog i gorny prawy wprowadzaja jakies ude(rz)zenie poprzez kontrasty no i kompozycja, diagonaln(e)a linie poprowadzone od lewej do prawej ku dolowi zrownowazone przez odwrotny skos blysku fajna rzecz

Przepraszam, ale mógłbyś trochę składniej tworzyć zdania. Spróbuj częściej używać przecinków i używaj sprawdzania pisowni przed dodaniem post'a! Ta wypwiedż wygląda jak zlepek słów !

A co do prac to jeszcze nic specjalnego, ale z czasem będzie coraz lepiej  Mrugnięcie

lion.
√ ι ק

Reputacja: 11 Offline Offline

Galeria Użytkownika

strach pomyśleć że lion. się tak leni!

« Odpowiedz #5 : 13.04.2008, 21:24:24 »

co do pierwszej tornado koja(rz)zy mi_s(ię)ei z niepokojem, dynamika, dla mnie jest to po prostu za spokojna, widac dynamike u podstawy traby ale gora sie uspokaja staje sie statyczna co do drogiej to jest kapitalna kolory sugeruja spokoj jedynie dolny lewy rog i gorny prawy wprowadzaja jakies ude(rz)zenie poprzez kontrasty no i kompozycja, diagonaln(e)a linie poprowadzone od lewej do prawej ku dolowi zrownowazone przez odwrotny skos blysku fajna rzecz

Przepraszam, ale mógłbyś trochę składniej tworzyć zdania. Spróbuj częściej używać przecinków i używaj sprawdzania pisowni przed dodaniem post'a! Ta wypwiedż wygląda jak zlepek słów !

A co do prac to jeszcze nic specjalnego, ale z czasem będzie coraz lepiej  Mrugnięcie

Czy coś pominąłem?Co?  Chichot <ninja>

davidmdv
Użytkownik

Reputacja: 12 Offline Offline

Galeria Użytkownika

Każdy inny, wszyscy równi !!!

« Odpowiedz #6 : 13.04.2008, 22:13:39 »

Ja juz na polskie znaki nie zwracałem uwagi Język

Strony: [1]
DrukujPobierz PDF
Polskie Forum Użytkowników GIMP-aGalerieGalerie 2DRóżne (Moderatorzy: Cloud, Hasia)Wątek: Pracki, czekam na opinie
Skocz do: